danielka92 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Niech zostanie taki :) Ooooo, będzie u Ciebie na DT? Super :) Tylko żebyś się do niej nie przywiązała tak, jak do Liska :) Quote
marra Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 [quote name='danielka92']Niech zostanie taki :) Ooooo, będzie u Ciebie na DT? Super :) Tylko żebyś się do niej nie przywiązała tak, jak do Liska :) To się stanie napewno :( nie da się innaczej :( jak będzie odważniejsza to będzie mi łatwiej :) banerek: Quote
marra Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Sunia ma się dobrze, czekam aż trafi do mnie wtedy wieści będą na bieżąco :) Quote
marra Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Marysia pisała że mała jest bardzo otwarta na ludzi, raczej nie strachliwa i bezproblemowa :) Quote
marra Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 Gosiara napisał(a):Będzie u Ciebie na dt?:):):) Będzie, najprawdopodobniej po 8 maja :) Quote
marra Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Poznałam Mrówkę osobiscie, to ze jest śliczna wszyscy widzimy ale oprócz tego ma świetny charakter, słuchajcie ona jest super, takie małe szczęście ;) cichutka i grzeczniutka a przy tym no przekochana. Tak samo jak i mnie skradła serce tak samo skradła je domownikom w związku z tym Mrówka zostaje na zawsze tam gdzie jest :) Dodam jeszcze że prawdopodobnie miała złamany ogon bo jego końcówka jest pod kątem 90 stopni. Wolę nie wnikac co jej się stało. Nie jest to bolące i nie przeszkadza jej. Oby szybko zapomniała o tym co było. Quote
halbina Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Super decyzja, oby więcej dobrych ludzi, którzy dadzą dt i zakochają się w psiaku! Quote
marra Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 Cieszę się i ja ;) Mróweczko wszystkiego dobrego ;) Quote
Gosiara Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Skąś to znam kiedy dt staje się ds:oops::evil_lol: Quote
marra Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 [quote name='Gosiara']Skąś to znam kiedy dt staje się ds:oops::evil_lol:[/QUOTE] No nie da się ukryć ;) Quote
Recommended Posts