martaipieski Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 wiecej zdjęć na 1 stronie watku Quote
martaipieski Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Magda to te 2 szczeniaki ktore dzis wynalazłam, zapytaj ta miła rodzinke moze pomoga one sa w pilnej potrzebie:( http://www.dogomania.pl/threads/206089-2-mikro-szczeniaki-do-adopcji-Trzcianka a jak nie to pokz im pieski z jedrzejewa; http://www.dogomania.pl/threads/176736-Schronisko-w-J%C4%99drzejewie-potrzebne-og%C5%82oszenia!!zdj%C4%99cia-z-02.2011-r.-str.-28-29 lub 7 krasnali http://www.dogomania.pl/threads/195543-7-szczeniak%C3%B3w-i-ich-ezdomna-dzika-mama-czeka-na-pomoc?p=15644367#post15644367 Quote
Hala Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Jak dla mnie Gaja jest świetna.... aż normalnie serducho się raduje Quote
PaulinKa030894 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 To więc tak jak pisałam.Moja koleżanka w razie czego mogłaby ją wziąść na dom tymczasowy, oczywiście bezpłatny. sama gdybym mogła bym ją wzięła lecz mam już dwa pieski a przy jednym pokoju z rodzicami i dwoma psami to nie wyjdzie. Więc cioteczki sprawdzajcie domki i w razie czego piszcie na pw mało czasu jest , żeby można było skołować transport w razie czego :) Quote
martaipieski Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 mysle ze nad transportem mozna by jzu myslec w razie co to sie go odwoła :/ Quote
Magda79 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Gaja to cudna psina bawiłam się z nią dzisiaj całe przedpołudnie bo bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem. A wieczorkiem pójdziemy na spacer. Biega po posesji sobie z moim Texasem nieraz się na siebie boczą a nieraz jest wszystko ok. Chociaż zauważyłam że Texas woli jej schodzić z drogi a Gaja nieraz zaczepia go do zabawy a nieraz warczy. Ciężko ją wyczuć. Mam jeszcze 3 psiaki w domu takie małe (Szeryf, Kubuś i Oleńka), ale ich z Gają nie poznawałam bo wole nie ryzykować bo całą piątkę może być ciężko opanować ;). Mam nadzieję, że znajdziemy jej cudowny domek bo na taki zasługuje za dużo w swoim krótkim życiu przeszła a ma dopiero 1 rok i miesiąc. Quote
PaulinKa030894 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Czyli myślimy nad transportem do suwałk w razie czego dla psinki na Dt? Quote
martaipieski Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 no własnie Madziu tak jak mowisz to wspaniała sunia ale ciezko ja wyczuć, i jak to kobieta zmienna jest :D przez ten tydzien z pewnoscia wiele sie jeszcze o niej dowiemy, bezposredniego kontaktu z inna suczka nie maiła z moja onkowata Luna przez ogrodzenie sie wachały Gaja była bardzo podniecona wyprostowana zaciekawiona i ciezko było stwierdzic jak by sie zachowała gdyby nie było ogrodzenia:( tak tak domek musi byc tak samo wyjatkowy jak wyjatkowa jest Gaja, do innego jej nie damy ;) oby tylko taki dom sie znalazł wiemy tylko ze własciciel nie powinni miec drobiu ani gołebi, ktow raczej tez nie, bo z opowiadan poprzednich ,,włascicieli" Gaja goniła koty i raczej by pogryzła:( ale to nie jest pewne bo sami nie widzielismy!! i tak jak Magda napisała gaja wiele przeszła, pierwsi własciciele roznie ja traktowali, kilka krotnie sie przeprowadzali, raz tez wyladowała w schronisku na kilka dni bo sie zgubiła a pozniej trfiła na łancuch do klatki po krolikach zamiast budy, no i z pewnosci głodowała bo do grubych nie nalezy Quote
Magda79 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Martusia rozmawiałam z moim szwagrem i on coś wspominał o babeczce która ma hodowle Husky w Bukowcu oprócz tego prowadzi hotel dla psów, tak myślę może tam warto byłoby uderzyć. Jak myślisz. Z dnia na dzień co raz bardziej jestem w niej zakochana. Boję się pomyśleć co będzie za tydzień :-( Quote
martaipieski Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 kurcze ja szukałam transportu do białegostoku i to od jakiegos czasu i szczerze powiem cisza wiec mam obawy ze moze byc spory problem :( Quote
martaipieski Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 rozmawiałma z Pania telefonicznie wysłałam na maila link do watku http://www.hotelumisi.pl/ Quote
Magda79 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Właśnie wróciłam z Gają z długiego spaceru, Gaja szczęśliwa i umorusana po kąpieli w rowie a ja z jęzorem po same kolana :lol:. Ale było warto zobaczyć jaka jest szczęśliwa. Dostała dzisiaj odemnie w prezencie nowe szelki, bo niestety obroża którą miała była chyba zrobiona z paska do spodni masakra jakaś. :crazyeye: Mam nadzieję, że teraz będzie słodko spała po takiej wyprawie :lol:. Quote
Magda79 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Co tu taka cisza? Gajeczko hop do góry :multi: Quote
martaipieski Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 cisza straszna:( czas sie konczy i sunia zapewne trafi do schroniska:( Quote
Magda79 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Martusia przestań jakie schronisko nie ma takiej opcji :shake:, nie można jej tego zrobić :-( Quote
Magda79 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Jak to możliwe że tu taka cisza, przecież Gaja to cudowna psinka. Prosimy o cudowny domek dla suni. Quote
Hala Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 A cóż ja mam pisać? Ślinię sie za każdym razem nad jej zdjeciami, ale rozum mówi, że nie mogę jej zabrać, bo przeciez mam juz sukę huski. Jedyne co mogę to jej kibicować. Quote
martaipieski Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Mdziu ja wiem ze Ty juz ja pokochałaś i nie chcesz słyszec o schronisku ale wiem tez ze nie mozesz jej zatrzymać ani tez dac jej tak długiego DT az znajdzie DS, zeby ona chociaż sie zgadzała z suczkami a tak musisz wychodzic z psami na raty:( DT potrzebny jak najszybciej albo najlepiej DS myslałam tez nad jakąś zbiorką pieniedzy mozna by ja wysterylizowac np. wizyta u weta tez sie jakas przyda bo Gaja ma chyba cos z uszkami, no i wyzywienie a nie mozemy z tym wszytkim zostawić Magdy bo ona ma nie małe stadko swoich psów a to jak wiemy sporo kosztuje:( Quote
martaipieski Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 prosimy tez o pomoc w ogłaszaniu Quote
PaulinKa030894 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Jak już pisałam moja koleżanka może jej zapewnić DT! Cudowna psinka! Tylko ten transport! Nie pozwólmy jej żeby trafiła do schronu! Ona tam się zmarnuje! Quote
PaulinKa030894 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Zaraz porobię jej ogłoszenia tylko proszę o numer kontaktowy który mogę podać ! Maleńka hop do góry ! Quote
Recommended Posts