Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda79 napisał(a):
Justynka ja Tobie podeślę też kilka fotek Gajeczki

czekam i bardzo dziękuję z góry
mamy pana chętnego z domem, ogrodem i psem. Szukam kogoś na wizytę

Posted

caromina napisał(a):

a jeszcze żadnego psa przez allegro nie wyadoptowaliśmy.
Są lepsze portale

Mi się wydawało,że przez allegro można kogoś znaleźć,bo czasem jest przecież tysiąc,dwa tysiące wyświetleń''ładnych''psów..

Posted

PaulinKa030894 napisał(a):
A co z tym bazarkiem dla Gajeczki ?

Sorry mam szpital w domu, chore drugie dziecko i męzulo i padam z nóg powoli. leża całe dnie i trzeba im wszystko podawać. Mam też nadzieje, ze z ankiet cos wyjdzie i koszty sterylki poniesie nowy opiekun. W piątek wizyta
Nikogo nie ma n razie pod Wrześnią

Posted

Dziękuję:) Już znalazłam dziewczynę pod Wrześnią:) Ale dzisiejszą wizytę będę musiała przełożyć (choroby):( Na szczęście dziewczyna z Poznania, wiec będzie można sie z nią łatwo umówić nawet w tygodniu

Posted

Jutro wizyta pod Września, do końca tygodni zrobię też wizytę w Poznaniu, która musiałam przełożyć, z powodu mojej obłożnie chorej rodziny. Telefonów nadal bardzo dużo, nie każdy skalda ankietę, nie każdy tez sie nadaję. Ale widać, ogłoszenia jeszcze ciągle stoją wysoko i nie trzeba ich powtarzać.
Co u Gai?

Posted

Oj Justynka Gajeczka przechodzi samą siebie wszędzie jej pełno, istne cudo. Sporo przytyła i robi się coraz bardziej wybredna na jedzenie, byle czego nie zje. I na maxa zawładnęła moim serduszkiem.

Posted

Ja ciągle aktywuję ogłoszenia Gaji póki nie ma jeszcze domu bo porobiłam jej trochę .. Ostatnio miałam dwa telefony o Gaję odesłałam do Ciebie caromina , Pani stwierdziła,że zakochała się w Gajeczce jak tylko ją zobaczyła ciekawe czy dzwoniła hmm ..