RUDA ZUZIA Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Gang cziłek:multi: :multi:Świetny pomysł:evil_lol: A o której Wiki ma jutro operację? Biedactwo.Ile ona waży? Quote
ania z poznania Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a): :hmmmm::hmmmm: wcięcie w pasie mówisz? Ale w Twoim pasie? Czy Kogo? Bo Pściółka to raczej w pasie...taka...okrąglutka:evil_lol: :roflt:A już myślałam, że coś mam z wzrokiem nie tak i tylko ja talii nie widzę :eviltong:! Chiquita, a będziesz mieć małe cziłki :razz:? Quote
RUDA ZUZIA Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Pakuję Pciołę i idę do domu:eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Też mi się ten gang podoba:loveu: choć jak się dogada tyle Pań to ja nie wiem:diabloti: będą szkutki lecieć:evil_lol: Oj tam nie pakuj Pściółki - nam ją podrzuć, kilka dni z moimi wariatami i Ci oddam:diabloti::diabloti::diabloti: popsutą :siara: Aniu masz wszystko dobrze ze wzrokiem ja bym raczej powiedziała, że ta Pani wyżej ma coś z oczami:roflt: albo patrzy ze strony której my nie widzimy??:hmmmm::hmmmm: Czekaj!! MAM!! Aparat pogrubia:diabloti: Nieeeeee, nie będę mieć małych chiłek!! Jestem przeciwna rozmnażaniu psów nie rasowych i nie hodowlanych. Tylko Wiki u mnie ma rodo i hodowlankę, ale jest u mnie, bo przy porodzie prawie umarła - jutro się pozbywamy ostatniej maciczki w naszym stadku:loveu: A po 2 i chyba najważniejsze - nawet jakbym miała z rodo i hodowlanką - to jak ja bym te maluchy oddała??:evil_lol: NIE ODDAŁABYM:loveu::loveu: Wszystkie 5 chiłek z odzysku mamy:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Operację nie wiem o której ma... zawożę ją o 9... odbieram koło 18. Ma dostawać kroplówki i jakieś leki, więc ma być na obserwacji. Waży 1,58kg. Quote
ania z poznania Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Nieeeeee, nie będę mieć małych chiłek!! Jestem przeciwna rozmnażaniu psów nie rasowych i nie hodowlanych. Tylko Wiki u mnie ma rodo i hodowlankę, ale jest u mnie, bo przy porodzie prawie umarła - jutro się pozbywamy ostatniej maciczki w naszym stadku:loveu: Nie, no to jasne!!! Myślałam, że masz rodowodowe, coś pokręciłam! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 No dwie są, ale zabrałam je z hodowli, bo nie nadawały się, Wiki jest u mnie, Carmen u Mami... a z resztą - zobacz na 1 str naszej galerii tam jest historia:) To wątek o Pscółce:D która chyba została zabrana??;):P Quote
RUDA ZUZIA Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 O to to to właśnie To aparat ją pogrubia:eviltong: No dobra rozpakowałam smarkacza:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Operację nie wiem o której ma... zawożę ją o 9... odbieram koło 18. Ma dostawać kroplówki i jakieś leki, więc ma być na obserwacji. Waży 1,58kg. Taka mała myszka:loveu::loveu::loveu: Quote
andegawenka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 RUDA ZUZIA napisał(a):O to to to właśnie To aparat ją pogrubia:eviltong: No dobra rozpakowałam smarkacza:evil_lol: No nareszcie, wydzierać trzeba:evil_lol::evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Hehehehe, jesteś prze kochana:lol::lol::lol: Ale się uśmiałam:loveu: Mała Myszka, powinna ważyć 1,7kg - dążę do tego ;) Chiquitka 1,4kg, Dee 1kg... do tego też dążę - dieta w pełni :evil_lol: A swoją drogą nie będę zgadywać ile prawidłowo powinna ważyć Pściółka... pewnie z 1,5kg:eviltong::diabloti: heheheh Quote
RUDA ZUZIA Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Znalazła nam się andegawenka:lol: Już myślałam ,że się przestraszyłaś naszego zmasowanego nękania:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Nie sądzę...;) A właśnie... nie odpisała mi na post...:cool3: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hehehehe, jesteś prze kochana:lol::lol::lol: Ale się uśmiałam:loveu: Mała Myszka, powinna ważyć 1,7kg - dążę do tego ;) Chiquitka 1,4kg, Dee 1kg... do tego też dążę - dieta w pełni :evil_lol: A swoją drogą nie będę zgadywać ile prawidłowo powinna ważyć Pściółka... pewnie z 1,5kg:eviltong::diabloti: heheheh Pcielinka jest ciągle jeszcze w fazie wzrostu i musi mieć wszystko,żeby się dobrze rozwijać:evil_lol: A poza tym widocznie pochodzi od większych cziłek :eviltong: Właśnie mi się wgramoliła na kolanka i dostałam słodkiego całuska ale wam nie wyślę:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
andegawenka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Nie sądzę...;) A właśnie... nie odpisała mi na post...:cool3: lepiej dla mnie jeśli nie zapytam na który...:p Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 W fazie wzrostu w szerz??:crazyeye::roflt: Nie mogę z Wami, ale się uśmiałam... troszkę luzu przed jutrem:loveu: Jak się uprę to moje też będą z tych większych:diabloti: ale lepiej nie:eviltong: Podziel się, nie bądź taka...:loveu: Andegawenko...:calus: zapytaj:diabloti: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='andegawenka']Kluska :p Mały robaczek:diabloti: Zobaczcie jakie ma szczuplutkie uszka:eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 I brzusio większy od główki...:D Quote
RUDA ZUZIA Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Bo to był wtedy niemowlaczek:diabloti: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 A teraz jest panienką (nie na wydaniu) i troszkę ma zaokrąglone bioderka:eviltong:A tu takie larum:evil_lol: Quote
ania z poznania Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 To coś Wam powiem o cziłkach-one mają coś takiego w sobie, że wszyscy je kochają :). Moja toyka nie lubi psów, żadnych. Z jednym, jedynym wyjątkiem- cziłki..... Quote
RUDA ZUZIA Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 To zupełnie jak moja Zulka.Taki mały czarny podpalany cziłek w wieku Pipi jest na osiedlu u nas. Spotykasz tego? Quote
ania z poznania Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Nie, to może po drugiej stronie Jawornickiej jest, jeszcze żadnej cziłki w okolicy nie widziałam. Coś mają w sobie :) Quote
Recommended Posts