Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):

:hmmmm::hmmmm: wcięcie w pasie mówisz? Ale w Twoim pasie? Czy Kogo? Bo Pściółka to raczej w pasie...taka...okrąglutka:evil_lol:

:roflt:A już myślałam, że coś mam z wzrokiem nie tak i tylko ja talii nie widzę :eviltong:!

Chiquita, a będziesz mieć małe cziłki :razz:?

Posted

Też mi się ten gang podoba:loveu: choć jak się dogada tyle Pań to ja nie wiem:diabloti: będą szkutki lecieć:evil_lol:

Oj tam nie pakuj Pściółki - nam ją podrzuć, kilka dni z moimi wariatami i Ci oddam:diabloti::diabloti::diabloti: popsutą :siara:

Aniu masz wszystko dobrze ze wzrokiem ja bym raczej powiedziała, że ta Pani wyżej ma coś z oczami:roflt: albo patrzy ze strony której my nie widzimy??:hmmmm::hmmmm: Czekaj!! MAM!! Aparat pogrubia:diabloti:

Nieeeeee, nie będę mieć małych chiłek!! Jestem przeciwna rozmnażaniu psów nie rasowych i nie hodowlanych. Tylko Wiki u mnie ma rodo i hodowlankę, ale jest u mnie, bo przy porodzie prawie umarła - jutro się pozbywamy ostatniej maciczki w naszym stadku:loveu:
A po 2 i chyba najważniejsze - nawet jakbym miała z rodo i hodowlanką - to jak ja bym te maluchy oddała??:evil_lol: NIE ODDAŁABYM:loveu::loveu:

Wszystkie 5 chiłek z odzysku mamy:loveu:

Posted

Nieeeeee, nie będę mieć małych chiłek!! Jestem przeciwna rozmnażaniu psów nie rasowych i nie hodowlanych. Tylko Wiki u mnie ma rodo i hodowlankę, ale jest u mnie, bo przy porodzie prawie umarła - jutro się pozbywamy ostatniej maciczki w naszym stadku:loveu:

Nie, no to jasne!!! Myślałam, że masz rodowodowe, coś pokręciłam!

Posted

No dwie są, ale zabrałam je z hodowli, bo nie nadawały się, Wiki jest u mnie, Carmen u Mami... a z resztą - zobacz na 1 str naszej galerii tam jest historia:)

To wątek o Pscółce:D która chyba została zabrana??;):P

Posted

Operację nie wiem o której ma... zawożę ją o 9... odbieram koło 18. Ma dostawać kroplówki i jakieś leki, więc ma być na obserwacji. Waży 1,58kg.

Taka mała myszka:loveu::loveu::loveu:

Posted

Hehehehe, jesteś prze kochana:lol::lol::lol:

Ale się uśmiałam:loveu:

Mała Myszka, powinna ważyć 1,7kg - dążę do tego ;) Chiquitka 1,4kg, Dee 1kg... do tego też dążę - dieta w pełni :evil_lol:

A swoją drogą nie będę zgadywać ile prawidłowo powinna ważyć Pściółka... pewnie z 1,5kg:eviltong::diabloti: heheheh

Posted

Hehehehe, jesteś prze kochana:lol::lol::lol:

Ale się uśmiałam:loveu:

Mała Myszka, powinna ważyć 1,7kg - dążę do tego ;) Chiquitka 1,4kg, Dee 1kg... do tego też dążę - dieta w pełni :evil_lol:

A swoją drogą nie będę zgadywać ile prawidłowo powinna ważyć Pściółka... pewnie z 1,5kg:eviltong::diabloti: heheheh

Pcielinka jest ciągle jeszcze w fazie wzrostu i musi mieć wszystko,żeby się dobrze rozwijać:evil_lol:
A poza tym widocznie pochodzi od większych cziłek :eviltong:
Właśnie mi się wgramoliła na kolanka i dostałam słodkiego całuska ale wam nie wyślę:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

W fazie wzrostu w szerz??:crazyeye::roflt:

Nie mogę z Wami, ale się uśmiałam... troszkę luzu przed jutrem:loveu:

Jak się uprę to moje też będą z tych większych:diabloti: ale lepiej nie:eviltong:

Podziel się, nie bądź taka...:loveu:

Andegawenko...:calus: zapytaj:diabloti: