Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny jesteście wielkie:loveu:

Macie moją zgodę na wszystko:cool1:

Już myślałam, że zostanę sama to znaczy sami z synusiem z naszym problemem.... ale dzięki wam wierzę, że uda się jak najszybciej przeprowadzić zabieg:lol:

Laluś smutny na zdjęciach bo mu kazali w miejscu siedzieć, on bidula nie pokazuje nawet, że go boli..... bo nie ma czasu - jak nie śpi to ciągle coś kombinuje.....wczoraj np. dopatrzył niedomknięte drzwiczki od szafki w kuchni....i .......mąka z makaronem i innymi rzeczami poszły w ruch:crazyeye:....trochę sprzątania było ale co tam...Laluniowi można wszystko wybaczyć

wahałam się czy pisać na dogo o chorobie Luckiego, napewno znajdą się ludzie którzy będą mnie osądzać, że biorę psa a potem .... brak kasy, prośby o pomoc....itd..
Jak brałam malucha to był zdrowy - nie miał tylko ucha... no i tyłozgryz..... chyba nikt nie przypuszczał , że spotka nas coś takiego....

Posted

Fajnie,że sie odezwałaś.Ja wczoraj nie mogłam spać po tej wiadomości.Ale nie martw się Lalunio jeszcze będzie zdrowy.I będzie rozrabiał jak należy:lol:
Właśnie wróciłam z "obchodu dogo",wysłałam ze 40 pw. Zobaczymy co to da.

Posted

ja od tygodnia nie śpie :(.....Lalunio śpi ze mną w łóżku i kiedy chce zejść to go zdejmuje a gdy chce wskoczyć to go podnosze, żeby tylko nóżka go za bardzo nie bolała

dzięki kochana jesteś....

Posted

Gdyby nie Anielskie Cioteczki Andegawenka i Ania z Poznania sama nic bym nie zdziałała.

Ja do dzisiaj Pszczółkę też pilnuję i nie pozwalam samej wskakiwać wysoko ale ona i tak ma to w nosie.Kiedyś zeskoczyła z ławy.Myślałam,że padnę na serce.
Ale na rozróby smarkacza patrzę jak na najlepszy film.

Posted

Jo37 napisał(a):
Jestem na zaproszenie. Szkoda,że nie można zrobić bazarku na ten cel.
Postaram się coś wpłacić w grudniu.

Bardzo serdecznie dziękujemy:lol: Liczy się każda nawet najmniejsza wpłata.Wiadomo "ziarnko do ziarnka.."

Posted

Witam na zaproszenie :).
Psiaczki przesłodkie :loveu:, gdyby szukały domków to miałabym nockę z głowy :D...
Niestety, u mnie w tym m-cu nieciekawie, ale będę zaglądać...:)

Posted

Dziewczyny, mogę Was zaprosić na jeszcze jeden wątek pomocowy? Naprawdę wyciskacz łez, tutaj jest potrzebna nie tylko pomoc finansowa ale też rzeczowa, pomyślcie czy Tz nie ma czegoś w szafie co powinno się "zawieruszyć"?

http://www.dogomania.pl/threads/217732-Gubin-12-ps%C3%B3w-koty-kozy-i-indor-u-82-letniego-dziadka.-POMOCY!!!

i na FB

http://www.facebook.com/?ref=tn_tinyman#!/event.php?eid=272761579431713

Posted

arielka186 napisał(a):
Witam na zaproszenie :).
Psiaczki przesłodkie :loveu:, gdyby szukały domków to miałabym nockę z głowy :D...
Niestety, u mnie w tym m-cu nieciekawie, ale będę zaglądać...:)

Bardzo dziękujemy za przybycie i zapraszamy na wątek podany przez andegawenkę. Każda pomoc jest mile widziana i przybliża pieska do celu ,podrzucanie wątku też jest cenne.
Ale i tutaj prosimy się rozgościć.Co prawda pieski zajęte ale każdy gość jest mile widziany.:loveu:

Posted

Ja też dostałam zaproszenie jak andegawenka z tym linkiem do tego wątku:-)
Przepraszam, ale nie mogę nic pomóc, mój hotelowicz jest na minusie.....
A pieseczki przecudne...