Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dwie małe miss ! Piękne, powabne, błyszczące, czarujące i bez żadnego stresu pozujące do zdjęć !   :)

Zulka się boi aparatu ale czasem uda się ją wziąć znienacka.Za to Pcioła-zero stresu :)

Zapomniałam jeszcze napisać,że Pcioła była wczoraj też u pani doktor i tam jak zwykle panie zachwycone.

Trzymałam ją a ona wkleiła główkę w moją szyję i dzielnie poddawała się wszystkim zabiegom a ja cały czas do niej mówiłam.

Panie powiedziały,że jest wybitnie grzeczna.No nikogo nie ugryzła:D

Posted

Pcioła za co dostałaś karę... ehem... tj. kąpiel? ;)

Widać niestety, że Zuzia nie czuje się dobrze, uszka ma opuszczone :(

No właśnie ciociu,nie wiem za co.Przecież byłyśmy grzeczne :unsure: Na dodatek po kąpieli mamcia nas jeszcze spryskała takim śmierdzącym czymś.Mówiła ,że to balsam.Fuj ile ja się potem musiałam natarzać aby to zetrzeć z siebie :angry:

Pcioła

Zuzia w tym momencie opuściła uszy bo zobaczyła aparat.Na prawdę ma weselszą minkę.

Chyba przyjdzie nam się niedługo pożegnać z Edziem córki. 

Nie wiem jak to wnuczek przeżyje.Dla niego Eduś był od zawsze :(

Posted

Jaka puszysta Pcioła po kąpieli!

Pcioła idź na dwór i znajdź jakieś porzadnie przeleżałe resztki jedzenia, no i wiesz co dalej :)

Się wie,ciociu :D  Tylko muszę poczekać do wiosny bo na spacerach to mnie pilnują.Ale na działeczce to ja już znajdę sobie coś odpowiedniego;)

Pcioła

Posted

Mamcia kupiła mi znów coś nowego.Budkę dla kota!!!!!!!!!! No Świat się kończy.Co ja jestem?Przecież jestem Pcioła-prawdziwy pies!!!

Najpierw to ja muszę dokładnie sprawdzić wszystko.Co to jest...

2015-02-24%206_zps8iqrx18c.jpg

Czy tam się coś nie czai...

2015-02-24%208_zps1lhsqzdb.jpg

2015-02-24%2010_zps3yt3kszi.jpg

sprawdzić jakość...

2015-02-24%209_zpsws4mm56j.jpg

No i potem potestować;)

2015-02-24%2011_zps8l31djca.jpg

• Upvote 1
Posted

Wiosna już tuż, tuż .. :) . Pcioła i Zuzia - proszę dobrze się zachowywać na działeczce i pilnować wszystkiego a szczególnie Mamci !  :D

Się wie ciociu :)

Wiadomo,że trzeba ich pilnować,nawet szczekać nie potrafią a co dopiero ugryźć wroga :D

Pcioła.

Posted

Pcioła ! Powiem Ci, że Mamcia trafiła w dziesiątkę z tą budką ! Pasuje Ci bez dwóch zdań !  :)

Wiesz ciociu, ja też tak myślę.Jest już moja :D

https://www.youtube.com/watch?v=DCyu015BHFc&feature=youtu.be

• Upvote 1
Posted

O rany, Pcioła ! Wyglądasz jak Królowa ! Pcioła - Ty to masz życie  :)  ! 

No nie wiem...;) Ta buda to na czas gdy mamcia nie ma czasu dla mnie.A ja i tak wolę leżeć na kolankach,mamcia mnie wtedy tuli i głaszcze.Ale dobra ,niech już będzie.W końcu mamcia musi kiedyś iść do kuchni i pokroić mi żarciuszko :)

Posted

W czwartek znów byliśmy u weta.Fotki nędznej jakości bo z komórki.Ale musiałam to uwiecznić-króla tak słusznej wagi :D

Król 8 kg,Zuzia 9,7

IMG_20150226_180411_zpsv5jd7bxc.jpg

IMG_20150226_180416_zpsaplrlkwh.jpg

IMG_20150226_180442_zpswsdajpmx.jpg

IMG_20150226_180457_zpsv0was4gz.jpg

Pcioła na wszelki wypadek wolała się trzymać z daleka :)

IMG_20150226_180540_zpsopwchpk3.jpg

Posted

O rany ! Króliczek niczego sobie. Mógłby wozić Pciołę na grzbiecie.

Wielkanocny :)Miał takie fajne-śmieszne imię ale zapomniałam.Zachowywał się jak pies.Pani jego mówiła,że załatwia się w domu tylko do kuwetki.

Mógłby ale Pciółka się go bała :)