RUDA ZUZIA Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='Gosiapk']Pcioła! Gdzieś ty była jak cię nie było? ;)[/QUOTE] Ja się teraz ciociu po słonku szwędam,tędy i owędy.Muszę mamci po zimie trochę nogi rozruszać ;)Pcioła [quote name='Gosiapk']O matko i córko! Święta normalnie! Zuzia pozwoliła się sfotografować. Świat na głowie stanął ;)[/QUOTE] Za jedzonko zrobi wiele,nawet fotkę pozwoli sobie zrobić.Ostatnio bez przerwy chodzi z miną "nic nie jadłam,nic nie piłam":evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 [quote name='Gosiapk']Pciółce jakby brzusio urósł? :)[/QUOTE] Pciółeńka też wiecznie głodna. Te zdjęcia są z lutego.Mam wrażenie ,że od tego czasu obie schudły:lol: Quote
Gosiapk Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 [quote name='RUDA ZUZIA']Pciółeńka też wiecznie głodna. Te zdjęcia są z lutego.Mam wrażenie ,że od tego czasu obie schudły:lol:[/QUOTE] Wiosenne spacery im służą :) Quote
RUDA ZUZIA Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 [quote name='Gosiapk']Wiosenne spacery im służą :)[/QUOTE] Tak.Ale im więcej spacerków tym większy apetyt. Są biedactwa tak zagłodzone,że muszą chodzić na dokarmianie:evil_lol: [video]http://s749.photobucket.com/user/pipisia/media/VID_20140401_164805_zps1203a597.mp4.html[/video] Quote
RUDA ZUZIA Posted April 7, 2014 Posted April 7, 2014 A tu Zuzia sępi pod psim sklepem Masz coś dla mnie? Dasz czy nie? Nie widzisz,że umieram z głodu??? Quote
RUDA ZUZIA Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Żebranie wychodzi im bardzo profesjonalnie.Ustawić je gdzieś z kapeluszem i zarobek murowany.Kto się oprze taaakim wielkim,głodnym oczętom?:evil_lol: A tak na prawdę,Zuzia ma tam wykupiony abonament.Od ponad roku chodzimy na swego rodzaju homoterapię(?)."Ciocia" karmi ją codziennie z ręki.Z początku Zuzia nic od niej nie chciała wziąć ale powolutku,małymi kroczkami doszłyśmy do tego,że nawet czasem daje się "cioci" podrapać pod bródką:lol: Pcioła takiej terapii nie potrzebuje i chodzi tam sporadycznie. Quote
Gosiapk Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 [quote name='RUDA ZUZIA']Żebranie wychodzi im bardzo profesjonalnie.Ustawić je gdzieś z kapeluszem i zarobek murowany.Kto się oprze taaakim wielkim,głodnym oczętom?:evil_lol: A tak na prawdę,Zuzia ma tam wykupiony abonament.Od ponad roku chodzimy na swego rodzaju homoterapię(?)."Ciocia" karmi ją codziennie z ręki.Z początku Zuzia nic od niej nie chciała wziąć ale powolutku,małymi kroczkami doszłyśmy do tego,że nawet czasem daje się "cioci" podrapać pod bródką:lol: Pcioła takiej terapii nie potrzebuje i chodzi tam sporadycznie.[/QUOTE] A gdzie równouprawnienie? To niekonstytucyjne! ;) Quote
RUDA ZUZIA Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='Gosiapk']A gdzie równouprawnienie? To niekonstytucyjne! ;) Konstytucyjne czy nie a w życiu wygrywa ten co umie się rozpychać łokciami(gryźć ząbkami):evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 . Mamciu,on mi wącha jedzonko!Mogę go ugryźć? Jeden precyzyjny skok do góry... I dwie dziurki w nosie więcej:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 No i teraz mogę spokojnie sobie zjeść:p Pychotka:eviltong: Quote
RUDA ZUZIA Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Dzisiaj mija dokładnie trzy lata jak Pciółka jest u mnie:lol: Tu jeszcze w dt A tu w pociągu,wiozę bąka do domku:lol: Quote
Gosiapk Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Wszystkiego najlepszego z okazji 3 rocznicy domowania!!! PS Na kogo się Pcioła tak szczerzyła przy stole? :) Quote
RUDA ZUZIA Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Serdecznie dziękujemy:lol: No jak to na kogo?To ten On paskudny co wciąż się psoci biednemu dziecku;)Mój mąż. Wesołych Świąt Quote
dorcia44 Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Wesołego Alleluja :) zdjęcia jak i modelka :buzi::iloveyou: moje maleństwo wróciło z domku ,tak tęskniła że przestała jeść :-( Quote
Gosiapk Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Pcioła, ile jajów zjadłaś? :) dorcia44, ja już widziałam zdjęcia kleszczy, są ohydne, proszę nie wstawiaj ich. Quote
RUDA ZUZIA Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='dorcia44']jak mogę to wstawię fotki kleszcza... Nie pytaj tylko wstawiaj biegusiem:lol: [quote name='dorcia44']Wesołego Alleluja :) zdjęcia jak i modelka :buzi::iloveyou: moje maleństwo wróciło z domku ,tak tęskniła że przestała jeść :-( Bardzo dziękujemy:) [quote name='Gosiapk']Pcioła, ile jajów zjadłaś? :) Nie dali nawet całego,zawsze mi żałują;)Ale spróbowałam sobie wszystkiego po troszku i było pyszne.Zawsze siedzę u mamci na kolanach i pilnuję jej a raczej naszego talerza:evil_lol: Pcioła [quote name='Gosiapk']dorcia44, ja już widziałam zdjęcia kleszczy, są ohydne, proszę nie wstawiaj ich. Gosiu,ten kleszcz akurat bardzo Ci się spodoba:p Gdyby nie moja zazdrośnica już bym stała po niego w kolejce:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Pokaż,co to?? Hip hip,dostałam nową kwaczącą kaczusię:multi: A tak witam gości Quote
Gosiapk Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 [quote name='RUDA ZUZIA'](...) Gosiu,ten kleszcz akurat bardzo Ci się spodoba:p Gdyby nie moja zazdrośnica już bym stała po niego w kolejce:lol:[/QUOTE] To nie chodzi o takiego ohydnego, brązowego lub czarnego krwiopijcę? :oops: Oj, to może jednak ten 'kleszcz' dorci nie jest taki straszny ;) A co wiesz o 'kleszczu dorciowym'? :razz: Quote
RUDA ZUZIA Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 [quote name='Gosiapk']To nie chodzi o takiego ohydnego, brązowego lub czarnego krwiopijcę? :oops: Oj, to może jednak ten 'kleszcz' dorci nie jest taki straszny ;) A co wiesz o 'kleszczu dorciowym'? :razz: To chodzi o czarnego szczurka dyskusyjnej urody:evil_lol: Jest małe,czarne łyse i wymaga stałej bliskości człowieka:loveu:Moja Pcioła ma takie same wymagania więc tu mamy sprzeczność interesów. Jak wpadnie Dorcia ze zdjęciami to sama ocenisz do czego to podobne;) Usypianie dziecka:lol: Quote
Gosiapk Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Widzę, że usypianie się powiodło, bo Pcioła, choć bez kołysanki, to jednak usnęła :) Quote
Recommended Posts