Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiapk']Pcioła! Gdzieś ty była jak cię nie było? ;)[/QUOTE]

Ja się teraz ciociu po słonku szwędam,tędy i owędy.Muszę mamci po zimie trochę nogi rozruszać ;)Pcioła

[quote name='Gosiapk']O matko i córko! Święta normalnie! Zuzia pozwoliła się sfotografować. Świat na głowie stanął ;)[/QUOTE]
Za jedzonko zrobi wiele,nawet fotkę pozwoli sobie zrobić.Ostatnio bez przerwy chodzi z miną "nic nie jadłam,nic nie piłam":evil_lol:

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Pciółeńka też wiecznie głodna.
Te zdjęcia są z lutego.Mam wrażenie ,że od tego czasu obie schudły:lol:[/QUOTE] Wiosenne spacery im służą :)

Posted

[quote name='Gosiapk']Wiosenne spacery im służą :)[/QUOTE]

Tak.Ale im więcej spacerków tym większy apetyt.
Są biedactwa tak zagłodzone,że muszą chodzić na dokarmianie:evil_lol:
[video]http://s749.photobucket.com/user/pipisia/media/VID_20140401_164805_zps1203a597.mp4.html[/video]

Posted

Żebranie wychodzi im bardzo profesjonalnie.Ustawić je gdzieś z kapeluszem i zarobek murowany.Kto się oprze taaakim wielkim,głodnym oczętom?:evil_lol:

A tak na prawdę,Zuzia ma tam wykupiony abonament.Od ponad roku chodzimy na swego rodzaju homoterapię(?)."Ciocia" karmi ją codziennie z ręki.Z początku Zuzia nic od niej nie chciała wziąć ale powolutku,małymi kroczkami doszłyśmy do tego,że nawet czasem daje się "cioci" podrapać pod bródką:lol:
Pcioła takiej terapii nie potrzebuje i chodzi tam sporadycznie.

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Żebranie wychodzi im bardzo profesjonalnie.Ustawić je gdzieś z kapeluszem i zarobek murowany.Kto się oprze taaakim wielkim,głodnym oczętom?:evil_lol:

A tak na prawdę,Zuzia ma tam wykupiony abonament.Od ponad roku chodzimy na swego rodzaju homoterapię(?)."Ciocia" karmi ją codziennie z ręki.Z początku Zuzia nic od niej nie chciała wziąć ale powolutku,małymi kroczkami doszłyśmy do tego,że nawet czasem daje się "cioci" podrapać pod bródką:lol:
Pcioła takiej terapii nie potrzebuje i chodzi tam sporadycznie.[/QUOTE] A gdzie równouprawnienie? To niekonstytucyjne! ;)

Posted

[quote name='dorcia44']jak mogę to wstawię fotki kleszcza...
Nie pytaj tylko wstawiaj biegusiem:lol:

[quote name='dorcia44']Wesołego Alleluja :)
zdjęcia jak i modelka :buzi::iloveyou:
moje maleństwo wróciło z domku ,tak tęskniła że przestała jeść :-(
Bardzo dziękujemy:)

[quote name='Gosiapk']Pcioła, ile jajów zjadłaś? :)
Nie dali nawet całego,zawsze mi żałują;)Ale spróbowałam sobie wszystkiego po troszku i było pyszne.Zawsze siedzę u mamci na kolanach i pilnuję jej a raczej naszego talerza:evil_lol:
Pcioła

[quote name='Gosiapk']dorcia44, ja już widziałam zdjęcia kleszczy, są ohydne, proszę nie wstawiaj ich.
Gosiu,ten kleszcz akurat bardzo Ci się spodoba:p Gdyby nie moja zazdrośnica już bym stała po niego w kolejce:lol:

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA'](...)
Gosiu,ten kleszcz akurat bardzo Ci się spodoba:p Gdyby nie moja zazdrośnica już bym stała po niego w kolejce:lol:[/QUOTE]

To nie chodzi o takiego ohydnego, brązowego lub czarnego krwiopijcę? :oops: Oj, to może jednak ten 'kleszcz' dorci nie jest taki straszny ;)

A co wiesz o 'kleszczu dorciowym'? :razz:

Posted

[quote name='Gosiapk']To nie chodzi o takiego ohydnego, brązowego lub czarnego krwiopijcę? :oops: Oj, to może jednak ten 'kleszcz' dorci nie jest taki straszny ;)

A co wiesz o 'kleszczu dorciowym'? :razz:
To chodzi o czarnego szczurka dyskusyjnej urody:evil_lol:
Jest małe,czarne łyse i wymaga stałej bliskości człowieka:loveu:Moja Pcioła ma takie same wymagania więc tu mamy sprzeczność interesów.
Jak wpadnie Dorcia ze zdjęciami to sama ocenisz do czego to podobne;)

Usypianie dziecka:lol: