Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pciółeczko, widzę, że jak zwykle byłaś wyjątkowo dzielna i zniosłaś z godnością ten rozgardiasz!

"Akcja błyskawica" absolutnie genialna!!!

Przekazuję Ci pozdrowienia od Bajeczki i Orinki. 

Posted

Kochana Pciółko, całusów moc Ci wysyłam. Tyle przeżyć i zmian na Ciebie spadło, jak Ty to wszystko wytrzymałaś ? No ale mamcia to krzywdy za nic w świecie nie da Ci zrobić więc ta przeprowadzka jest zmianą na lepsze. Bardzo się cieszę, że wróciłaś Pciółeczko kochana.

Dziękuję ciociu :)

To prawda,że jest to zmiana na lepsze,dużo lepsze.Nie tęsknimy za starym mieszkaniem bo tutaj jest o niebo lepiej.

Posted

Bardzo mi przykro z powodu Zuzinki, popłakałam się. Przypomniały mi się moje suńki, które odeszły.

Pciółko, czy na stałe się przeprowadziłaś na parter?

Ech ciociu to był bardzo smutny czas :(

Tak,na stałe,nie tutaj ale już zawsze na parterze :)

Posted

Pciółeczko, widzę, że jak zwykle byłaś wyjątkowo dzielna i zniosłaś z godnością ten rozgardiasz!

"Akcja błyskawica" absolutnie genialna!!!

Przekazuję Ci pozdrowienia od Bajeczki i Orinki. 

Prawda,że jestem sprytna? :)

Dziękuję ciociu i pozdrów je też ode mnie.

Posted

Na początku października rodzice zabrali mnie do notariusza.

IMG_20151012_114933_zps0z45ehiz.jpg

Tam było bardzo miło,wszyscy mnie podziwiali i wesoło rozmawiali.Potem pani notariusz odczytała akt i wszyscy się podpisali.I wtedy pani notariusz powiedziała,że ja też powinnam przybić piątkę na tym akcie.Pewnie,że przybiłam :)

Rodzice kupili swoją wymarzoną działkę z małym domeczkiem do remontu.

Wieczorem tego dnia wszyscy przyszli do nas i pili szampana i bardzo się cieszyli.

2015-10-12%2065_zpsiqsalw9c.jpg

Rodzice rysują teraz wciąż jakieś plany i załatwiają dużo spraw.

Ale mieszka nam się tutaj doskonale.O wiele częściej mamy gości,bo teraz wszyscy mieszkamy blisko siebie.Braciszek i ciocia to są codziennie bo mieszkamy w tym samym domku.Ale mała Pańcia z małym Pańciem też przychodzą bardzo często.

2015-10-06%202_zps2motlsm9.jpg

Mały Pańcio  często odrabia u nas lekcje

2015-10-06%2029_zpsujvk6mpk.jpg

A ja tutaj pasjami łapię muchy

2015-10-04%2013_zpsgivtrlp8.jpg

Posted

Mamcia ma w planie małą szklarenkę aby móc hodować własne warzywka.

Te są na razie przywiezione z innego,zaprzyjaźnionego ogrodu.Ja tam pomidorów nie lubię ale mamcia mówi,że są sto razy lepsze od tych sklepowych.

2015-10-04%2021_zpsbjztpmvt.jpg

2015-10-04%2023_zpsp9wi7xze.jpg

Mamcia mówi,że tutaj nawet słońce piękniej świeci.

2015-11-01%204_zpsno0okqjw.jpg

2015-11-01%206_zpsubzzo90c.jpg

2015-11-01%207_zpstswfh6me.jpg

Posted

Pcioła, skoro przybiłaś piątkę na akcie notarialnym to jesteś współwłaścicielką działki :) Podczas odrabiania lekcji przez młodego Pańcia sprawdzaj czy aby błędów nie robi. Co do własnych pomidorków to uwierz mamci na słowo - są naprawdę sto razy lepsze od kupnych. Pcióko, jaki Ty masz cudny kubraczek, że aż zazdraszczam.

Powiem Ci Pciólko,że masz cudowną Rodzinę  :)

Posted

Pciółko kochana i my przyłączamy się do gratulacji,

my już od kilku lat mieszkamy "na włościach" i bardzo to lubimy, najbardziej na świecie!!!

kuzynostwo masz na medal, pozdrów ich od nas :D

uściski,

Orinka i Bajka 

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted
O 31.12.2015o18:13, RUDA ZUZIA napisał:

Kochani,odezwę się jutro a dzisiaj chciałam tylko podziękować za życzenia świąteczne i życzyć wszystkim Szczęśliwego 2016 roku

Jakieś długie to jutro :)

• Upvote 1
  • 5 months later...
Posted

U nas wielka zmiana.

W czwartek Mamcia i Tatko zabrali mnie na wycieczkę.Jechaliśmy bardzo długo aż w końcu dojechaliśmy.Tam okazało się,że czeka na nas piesek.Nawet się ucieszyłam bo był bardzo mały i wcale się go nie bałam.

Ale Rodzice zapakowali go do kontenerka i jechał z nami.Nawet sobie rozmawiałam z nim po drodze.

2016-06-16 (15).jpg

2016-06-16 (22).jpg

2016-06-16 (24).jpg

2016-06-16 (124).jpg

2016-06-16 (180).jpg

Posted

No i okazało się ,że będzie mieszkał ze mną na jakimś tymczasie. To mi się już tak bardzo nie podobało.Nawet parę razy powiedziałam mu co o nim myślę...

Ma teraz na imię Pimpuś i chodzi za mamcią krok w krok.Mamcia mówi,że muszę się teraz z nim wszystkim dzielić...

2016-06-16 (202).jpg

2016-06-16 (213).jpg

2016-06-16 (214).jpg

2016-06-16 (217).jpg

2016-06-16 (219).jpg