Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gosiu ale masz fajny podpis:evil_lol: Aż poszłam zobaczyć.

A dzisiaj wklejam link do filmu z Pciołą p.t.Błyskawica.
Jak ktoś dostanie oczopląsu to nie odpowiadam:evil_lol:
Ona jest taka szybka,że zdjęcia z takich momentów nie wychodzą.
[video]http://img405.imageshack.us/img405/184/xzefsmmsqlbioofeftjrny.mp4[/video]

I jeszcze błyskawica 2
http://img801.imageshack.us/img801/1822/elaxznvnyshlybacnodeqg.mp4

Posted

Kochane Cioteczki, nie znacie jakiegoś fajnego domku, który chciałby Toro? Waży aż 2,5kg, młodziutki, około półtora roku. Trafił do przytuliska w Mosinie i wpadł w depresję, nic nie chciał ruszyć do jedzenia, wyciągnęłyśmy do DT, zaczął jeść natychmiast.............

Posted

Sąsiad też niezły perszing, gdy włączył 5 bieg to się w kadrze przestał mieścić, tylko smugi było widać. Większą i mniejszą :D

Biedna Zuzinka. Ona jest oazą spokoju. A ta niegrzeczna Pcioła, to jak ten giez. :)

Posted

Gosiapk napisał(a):
Czy aby naszej Pciółeczki nie zrobiło się przez wakacje troszkę więcej? :hmmmm: Kochanej Pciółeczki nigdy za wiele :evil_lol:

Kochanego ciałka nigdy nie za wiele:evil_lol:
Ten filmik był kręcony 2 lipca i przez wakacje,pędząc tak,schudła:hmmmm:

Gosiapk napisał(a):
Sąsiad też niezły perszing, gdy włączył 5 bieg to się w kadrze przestał mieścić, tylko smugi było widać. Większą i mniejszą :D

Biedna Zuzinka. Ona jest oazą spokoju. A ta niegrzeczna Pcioła, to jak ten giez. :)

Oba perszingi, straszne:D Zuzi nie mogliśmy puścić z nimi bo mogłoby się skończyć jatką,Zuzia zawsze broni dostępu do małej.

Zulka to strasznie kochane stworzenie,nic sobie nigdy nie robi z tych zaczepek Pciółki,zawsze jej ustępuje i chyba dla tego ten mały potfffór uznał,że jej wszystko wolno:roll:

Takie scenki mogę uchwycić tylko przypadkiem bo to tylko chwila-moment jest:lol:

• 1 month later...
Posted

Gosiapk napisał(a):
A masz numeros telefonos?

dorcia44 napisał(a):
mam i meilosa też mam :cool3:

Jasna Aniela,dziewczynki nie straszcie mnie:evil_lol:
Pciółeńka żyje i ma się świetnie:lol: Po prostu nikt tu nie zaglądał a ja jak się nie loguję przez dłuższy czas to nie mam powiadomień.
Wysyłam Wam najlepsze,uzdrowicielskie fluidy od mojego najmłodszego,najpiękniejszego i ukochanego dziecka:buzi:
Zaraz wkleję parę fotek.

Posted

To z września,zabieram ją ze sobą wszędzie.Pamiętam ,że na tej wycieczce jakiś pijusek bardzo chciał odkupić ode mnie Pciółkę.
Jak mu powiedziałam,że i milion dolarów byłoby za mało to zbaraniał i zmienił się w słup,nie wiem czy tak do dzisiaj nie stoi:evil_lol:

Posted

dorcia44 napisał(a):
mam i meilosa też mam :cool3:
chwalipiętos :eviltong: ;)

RUDA ZUZIA napisał(a):
Jasna Aniela,dziewczynki nie straszcie mnie:evil_lol:
Pciółeńka żyje i ma się świetnie:lol: Po prostu nikt tu nie zaglądał a ja jak się nie loguję przez dłuższy czas to nie mam powiadomień.
Wysyłam Wam najlepsze,uzdrowicielskie fluidy od mojego najmłodszego,najpiękniejszego i ukochanego dziecka:buzi:
Zaraz wkleję parę fotek.
Ło matko i córko! Oby tylko syneczek ukochany szanownej Pani tego nie przeczytał :diabloti:

Posted

Gosiapk napisał(a):
chwalipiętos :eviltong: ;)
:evil_lol:

Ło matko i córko! Oby tylko syneczek ukochany szanownej Pani tego nie przeczytał :diabloti:

Syneczek?A który,bo mam ich trzech:eviltong: