Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć dziewczynki:lol:

Fluidy Pciołowe lecą do Was a ja muszę się podzielić z Wami radością:)
Wczoraj był dzień cudów:)
Wchodzę ja wczoraj do pokoju,patrzę i oczom nie wierzę.
Moja Zuzia leży na łóżku z pluszakiem Pcioły i go obrabia.To jeszcze nie byłoby takie dziwne,bo już od jakiegoś czasu obserwuję,że Zulka podkrada małej pluszaki ale nie do końca wiedziała co z nimi robić.A wczoraj na mój widok zaczęła podrzucać go noskiem w moją stronę:crazyeye::evil_lol:
U Zuzi to jest wyczyn,bo wcześniej nigdy się nie chciała bawić zabawkami.
A drugi cud:wpadła do mnie wczoraj sąsiadka na pogaduchy,postawiłam więc kawkę i sernik.Siedzimy,gadamy,Zuzia dostała ode mnie kawałek i nagle patrzymy a moja Zuzanna stanęła słupka koło sąsiadki i trąciła ją łapką:crazyeye:
To pierwsza obca osoba zaczepiona przez Zuzię:)Mało tego ,pozwoliła się pogłaskać a nawet domagała się tego:crazyeye:
Obie byłyśmy w szoku,bo tak jak Zuzia jest u mnie trzy lata to jeszcze nikomu "obcemu" na to nie pozwoliła.A sąsiadkę zna od samego początku i ją lubi.Nie raz już dostawała coś smacznego od niej,brała ale uciekała na swoje miejsce.Otwiera mi się ta moja Zazulka:lol:

Mróz sobie poszedł i oby nie wracał,Pciółka znów chętniej idzie na dłuższy spacer.Z radością patrzę jak kica u mego boku.Nie sposób się do niej nie uśmiechać:lol:
Miłego dnia

Posted

[quote name='andegawenka']To ona była taka wycofana? Widziałam wprawdzie ten strach w oczach gdy ją zabierałaś ale to z czasem przchodzi.

Wiecej prosimy takich wypracowań:-)

Wiele strachów już pokonaliśmy,ale na przykład schodów boi się do dzisiaj.Co prawda już sama po nich chodzi ale zawsze na przygiętych nóżkach i widać po niej strach.Sąsiedzi wiedzą,że czy w górę, czy w dół,zawsze trzeba przepuścić ją pod ścianą.
Do kuchni ,której próg na początku bała się przekraczać(tylne nóżki zostawały za progiem) przychodzi już śmiało.
Największe postępy zrobiła właśnie przy Pciółce:)
No ale to,że "Pcioła każdego wyciągnie z doła" to już wiemy;)

Moje dobre Mzimu:)

Spróbójcie mi to zabrać:evil_lol:

Posted

HAhaha najlepsza mina "spróbujcie mi to zabrać" :loveu:
Gratulacje dla Zuzi :loveu:

Podobno trzeba pokonywać swoje słabości ;) choć u mnie to jakoś odwlekane jest na drugi plan... może przed śmiercią zdążę:evil_lol:

Posted

andegawenka napisał(a):
To gwiazdeczka:loveu:

Gwiazdeczka z nieba o której nie marzyłam:loveu::iloveyou:

Chiquita&DeeDee napisał(a):
HAhaha najlepsza mina "spróbujcie mi to zabrać" :loveu:
Gratulacje dla Zuzi :loveu:

Podobno trzeba pokonywać swoje słabości ;) choć u mnie to jakoś odwlekane jest na drugi plan... może przed śmiercią zdążę:evil_lol:

O rany,dziewczyny mam objawienie czy widzę Rami?:eek2::evil_lol:
Wstałaś ze snu zimowego?:eviltong:
Słabości... Ja swojej słabości do chałwy nawet nie próbuję pokonywać,wręcz ją chołubię:lol:

Posted

No podobno wstałam :evil_lol:

Ale nie wiem na jak długo :D
A tak na serio to Wy też jesteście bardzo często ;) haha więc cicho mi tu :evil_lol:

Kiedy ja się doczekam filmiku o Pciólce? Hmm ? Bo już mamy 2013.. :eviltong: :)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']No podobno wstałam :evil_lol:

Ale nie wiem na jak długo :D
A tak na serio to Wy też jesteście bardzo często ;) haha więc cicho mi tu :evil_lol:

Kiedy ja się doczekam filmiku o Pciólce? Hmm ? Bo już mamy 2013.. :eviltong: :)
Dzięki Bogu:evil_lol:
Już myślałam ,że mam omamy :evil_lol:

Nie będę cicho,bo TY ze względu na posiadanie trojaczków powinnaś być trzy razy częściej:eviltong:

Filmik będzie,jak.........sformatują mi komputer ,bo ostatnio ciągle mi się wiesza:grab:.Dzieci moje twierdzą,że potrafię zapchać każdą pamięć:evil_lol:
Na razie skrzętnie robię porządki i upycham wszystko na drugi dysk:)
Ale za to mogę wstawić zdjęcia SZCZUPŁEJ Pciółki:lol:
Kaczusia:lol:

Mój embrionik:lol:

I Zuzia

Posted

Rami,zobaczy się.Może da radę wcześniej:evil_lol:

W sobotę Zuzia popełniła swoją pierwszą w życiu kradzież.Wyjęła sobie z kosza na śmieci pudełko po smalcu i bardzo precyzyjnie go wyczyściła.
Będą z niej jeszcze ludzie:lol:
Pcioła to już umie od dawna.Jak jest coś do ściągnięcia ze stołu to nikogo nie pyta o zdanie.

A dzisiaj chciała iść na spacer (Zuzia) z maskotką w sznupce:crazyeye: W ostatniej chwili ją upuściła i zapomniała.
Coraz większe robi postępy.

A teraz przesyłka specjalna dla Ninki:lol:

Kradzione z netu oczywiście.

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Cześć dziewczynki:lol:

Moja Zuzia leży na łóżku z pluszakiem Pcioły i go obrabia.To jeszcze nie byłoby takie dziwne,bo już od jakiegoś czasu obserwuję,że Zulka podkrada małej pluszaki ale nie do końca wiedziała co z nimi robić.A wczoraj na mój widok zaczęła podrzucać go noskiem w moją stronę:crazyeye::evil_lol:
A drugi cud:wpadła do mnie wczoraj sąsiadka na pogaduchy,postawiłam więc kawkę i sernik.Siedzimy,gadamy,Zuzia dostała ode mnie kawałek i nagle patrzymy a moja Zuzanna stanęła słupka koło sąsiadki i trąciła ją łapką:crazyeye:
To pierwsza obca osoba zaczepiona przez Zuzię:)Mało tego ,pozwoliła się pogłaskać a nawet domagała się tego:crazyeye:
Obie byłyśmy w szoku,bo tak jak Zuzia jest u mnie trzy lata to jeszcze nikomu "obcemu" na to nie pozwoliła.A sąsiadkę zna od samego początku i ją lubi.Nie raz już dostawała coś smacznego od niej,brała ale uciekała na swoje miejsce.Otwiera mi się ta moja Zazulka:lol:

Mróz sobie poszedł i oby nie wracał,Pciółka znów chętniej idzie na dłuższy spacer.Z radością patrzę jak kica u mego boku.Nie sposób się do niej nie uśmiechać:lol:
Miłego dnia

Z Pcioły najlepsza dogopsychoterapeutka :)

Posted

andegawenka napisał(a):
Dzięki Haniu. Rudaski są prawie tak słodkie jak Twoja Pciółka:smile:

Pcioła to taka behawiorystka dla Zuzi:evil_lol:

Nie prawie,wiemy,że dla Ciebie rudaski są najpiękniejsze:lol:

Gosiapk napisał(a):
Z Pcioły najlepsza dogopsychoterapeutka :)

Najlepsza:lol:

Posted

[quote name='andegawenka']Dla mnie Pcioła jest na szczycie, nie wiem jak to sie mogło stać :shake:

:evil_lol:;)

O dziekuje bardzo
Naprawdę,naprawdę?
Może pora no Pciołopodobne dziecko?

[quote name='Chiquita&DeeDee']Piękna Pciółka :loveu:
Cieszę się,że Wam się podoba.

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Cześć dziewczynki:lol:

Miłego dnia

O, to się Zuza naprawdę otwiera! Ciekawe jak zareagowała by na mnie, bo mnie właśnie takie nieśmiałki delikatne kochają.

Posted

[quote name='ania z poznania']O, to się Zuza naprawdę otwiera! Ciekawe jak zareagowała by na mnie, bo mnie właśnie takie nieśmiałki delikatne kochają.
Zulka standardowo obcych obszczekuje i nie pozwala się pogłaskać.Dobrze,że fajni sąsiedzi mi się trafili.Wszyscy ją lubią,pomimo tego,że drze na nich paszczę:lol: Tylko sporadycznie jest ktoś niemiły.
Takie dziecko specjalnej troski nam się trafiło:)

A to dla nas wszystkich:)

Posted

[quote name='andegawenka']Ach masz fajowe te teksty:evil_lol: przecież Zuzka wyglada tak niewinnie
;)
, a temu kotkowi rózne teksty wstawiano...jest świetny
Taaak,Zulka tak niewinnie wygląda:evil_lol:

Kotek też mi się bardzo podoba,lubię takie głupotki czasem ściągać z netu:evil_lol: