andegawenka Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA'] Dasz radę Dam, ale jakim kosztem. Mozesz sobie wyobrazić że takie maleństwo tłucze sie komunikacją miejską? Quote
RUDA ZUZIA Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='andegawenka']Dam, ale jakim kosztem. Mozesz sobie wyobrazić że takie maleństwo tłucze sie komunikacją miejską? Oj tam,oj tam. Zaraz tłucze się.Jechałoby bezpiecznie w chitorebuli Twojej,pod Twoją czułą opieką:lol: Quote
Agnieszka Co. Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 I widząc takie maleństwo na pewno by Ci ustępowali miejsca - same korzyści :) Quote
RUDA ZUZIA Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']I widząc takie maleństwo na pewno by Ci ustępowali miejsca - same korzyści :) Właśnie właśnie. Parafrazując mojego wnuka to: Jednocześnie jechałabyś komunikacją,drugocześnie miałabyś towarzystwo a trzeciocześnie dziecko miałoby matkę:lol: Czwartocześnie zaś jeszcze ustępowano by ci miejsca jako kobiecie z dzieckiem na ręku:evil_lol: Quote
andegawenka Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA'] Właśnie właśnie. Parafrazując mojego wnuka to: Jednocześnie jechałabyś komunikacją,drugocześnie miałabyś towarzystwo a trzeciocześnie dziecko miałoby matkę:lol: Czwartocześnie zaś jeszcze ustępowano by ci miejsca jako kobiecie z dzieckiem na ręku:evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
RUDA ZUZIA Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 andegawenka napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Kocham słowotwórstwo dzieci:loveu: To jego nowe odkrycie weszło już do historii naszej rodzinki:evil_lol: Quote
andegawenka Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 RUDA ZUZIA napisał(a):Kocham słowotwórstwo dzieci:loveu: To jego nowe odkrycie weszło już do historii naszej rodzinki:evil_lol: Stanowczo są za madre, mój ma takie strzały że dziwię ze sama do tej pory czegoś nie spotrzegłam lub nie umiałam okreslić tak słowami. Przeraża mnie to. Quote
RUDA ZUZIA Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Są spostrzegawcze i bardzo logicznie myślą. Czasem coś wyjdzie "przez przypadek".Jeden z synów gdy miał kilka latek i nie mówił jeszcze "r" tłumaczył komuś tak ( o naszej suczce w rui ): Ona tak klwawi bo ma luje (ona tak krwawi bo ma ruję) No i u nas do dzisiaj mówi się ,że suczka "maluje". Wróciłam właśnie ze spacerków z psami i Pcioła leży na gołych kafelkach. Też bym tak poleżała dzisiaj:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Cichutko wklejam zdjęcie aby Was nie budzć:loveu: Dobranoc Quote
zozolina Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Pcioła czesc !! Piekna jestes a ten twój pajak to wymiata :multi: Quote
RUDA ZUZIA Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 zozolina napisał(a):Pcioła czesc !! Piekna jestes a ten twój pajak to wymiata :multi: Cześć ciociu:lol: Mamcia też mi codziennie tak mówi.No to chyba musi być prawda:p To moja ulubiona zabawka działkowa.Zaraz mamcia pokaże Wam co z nią wyprawiam;) Quote
zozolina Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 No to szczekamy,,,,,,,,hmmm czekamy znaczy sie !!!:grin: Quote
RUDA ZUZIA Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Fotki wczorajsze.Wiele rozmazanych ale ucelować Pszczółkę w locie to cud. Szaleństwo z krabem. Na tym zdjęciu proszę co niektóre cioteczki(szczególnie Rami:evil_lol:) o zwrócenie uwagi na LINIĘ Pcioły:eviltong: Quote
Gosiapk Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Cichutko wklejam zdjęcie aby Was nie budzć:loveu: Dobranoc Jednocześnie, drugocześnie, trzeciocześnie i czwartocześnie też dziękuję za zdjęcie Pciółki, mojej dogo ulubienicy :) Quote
RUDA ZUZIA Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 zozolina napisał(a):No to szczekamy,,,,,,,,hmmm czekamy znaczy sie !!!:grin: :D:D:D Gosiapk napisał(a):Jednocześnie, drugocześnie, trzeciocześnie i czwartocześnie też dziękuję za zdjęcie Pciółki, mojej dogo ulubienicy :) Pciółka ulubienicą Twoją? Już lecę jej powiedzieć:loveu:Pewnie każe Cię wycałować (to znaczy wylizać raczej:evil_lol:) Quote
andegawenka Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Dupinę też ma fotogeniczną http://img571.imageshack.us/img571/7378/20120804127.jpg Quote
zozolina Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Ach ale gafa...toz to krab a nie pajak...:ices_bla:pcioło wybacz...ale uchwycic cie w obiektywie to trzeba naprawde miec szczescie :evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 [quote name='andegawenka']Dupinę też ma fotogeniczną http://img571.imageshack.us/img571/7378/20120804127.jpg No... Trzeba przyznać,że tak:evil_lol: [quote name='zozolina']Ach ale gafa...toz to krab a nie pajak...:ices_bla:pcioło wybacz...ale uchwycic cie w obiektywie to trzeba naprawde miec szczescie :evil_lol: Nieważne,krab czy pająk:lol: Jej się podoba i szaleje za nim i z nim:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Czujnie sprawdzam co słychać na froncie(czyt.przy płocie) Jak mi się tu jeszcze raz pokażesz to zobaczysz co ci zrobię! Ustąp mi miejsca! U mamci najbezpieczniej:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Moja Kokilka:lol: " class="ipsImage" alt=""> Quote
andegawenka Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Wieśniaczki wracać już. Koniec wakacji:loveu: Quote
Recommended Posts