Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='andegawenka']Dam, ale jakim kosztem. Mozesz sobie wyobrazić że takie maleństwo tłucze sie komunikacją miejską?

Oj tam,oj tam.
Zaraz tłucze się.Jechałoby bezpiecznie w chitorebuli Twojej,pod Twoją czułą opieką:lol:

Posted

[quote name='Agnieszka Co.']I widząc takie maleństwo na pewno by Ci ustępowali miejsca - same korzyści :)

Właśnie właśnie.
Parafrazując mojego wnuka to:
Jednocześnie jechałabyś komunikacją,drugocześnie miałabyś towarzystwo a trzeciocześnie dziecko miałoby matkę:lol:
Czwartocześnie zaś jeszcze ustępowano by ci miejsca jako kobiecie z dzieckiem na ręku:evil_lol:

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']
Właśnie właśnie.
Parafrazując mojego wnuka to:
Jednocześnie jechałabyś komunikacją,drugocześnie miałabyś towarzystwo a trzeciocześnie dziecko miałoby matkę:lol:
Czwartocześnie zaś jeszcze ustępowano by ci miejsca jako kobiecie z dzieckiem na ręku:evil_lol:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

RUDA ZUZIA napisał(a):
Kocham słowotwórstwo dzieci:loveu:
To jego nowe odkrycie weszło już do historii naszej rodzinki:evil_lol:

Stanowczo są za madre, mój ma takie strzały że dziwię ze sama do tej pory czegoś nie spotrzegłam lub nie umiałam okreslić tak słowami. Przeraża mnie to.

Posted

Są spostrzegawcze i bardzo logicznie myślą.
Czasem coś wyjdzie "przez przypadek".Jeden z synów gdy miał kilka latek i nie mówił jeszcze "r" tłumaczył komuś tak ( o naszej suczce w rui ):
Ona tak klwawi bo ma luje (ona tak krwawi bo ma ruję)
No i u nas do dzisiaj mówi się ,że suczka "maluje".

Wróciłam właśnie ze spacerków z psami i Pcioła leży na gołych kafelkach.
Też bym tak poleżała dzisiaj:lol:

Posted

zozolina napisał(a):
Pcioła czesc !! Piekna jestes a ten twój pajak to wymiata :multi:

Cześć ciociu:lol: Mamcia też mi codziennie tak mówi.No to chyba musi być prawda:p

To moja ulubiona zabawka działkowa.Zaraz mamcia pokaże Wam co z nią wyprawiam;)

Posted

Fotki wczorajsze.Wiele rozmazanych ale ucelować Pszczółkę w locie to cud.

Szaleństwo z krabem.

Na tym zdjęciu proszę co niektóre cioteczki(szczególnie Rami:evil_lol:) o zwrócenie uwagi na LINIĘ Pcioły:eviltong:

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Cichutko wklejam zdjęcie aby Was nie budzć:loveu:

Dobranoc

Jednocześnie, drugocześnie, trzeciocześnie i czwartocześnie też dziękuję za zdjęcie Pciółki, mojej dogo ulubienicy :)

Posted

zozolina napisał(a):
No to szczekamy,,,,,,,,hmmm czekamy znaczy sie !!!:grin:

:D:D:D

Gosiapk napisał(a):
Jednocześnie, drugocześnie, trzeciocześnie i czwartocześnie też dziękuję za zdjęcie Pciółki, mojej dogo ulubienicy :)

Pciółka ulubienicą Twoją? Już lecę jej powiedzieć:loveu:Pewnie każe Cię wycałować (to znaczy wylizać raczej:evil_lol:)

• 4 weeks later...