andegawenka Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Nie dziwię się że mieliście stracha , w życiu bym nie pomyslała że o ropuchę chodzi i dla piesków to takie zagrożenie....może następnym razem będą omijały ją z daleka:roll: Quote
RUDA ZUZIA Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Lekarz się potem śmiał ,że wpadłam tam z taką miną i z takim hukiem jakby co najmniej już umarły.:lol: No ale ja panikara jestem a to naprawdę wyglądało strasznie i co sobie miałam pomyśleć?Obie na raz? nic tylko ktoś podrzucił trutkę:roll: Quote
RUDA ZUZIA Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 andegawenka napisał(a):Nie dziwię się że mieliście stracha , w życiu bym nie pomyslała że o ropuchę chodzi i dla piesków to takie zagrożenie....może następnym razem będą omijały ją z daleka:roll: I ja też.A ropuchy wyniesione bardzo daleko.Mam nadzieję, że już nie wrócą.I do tego mąż ogolił wszystkie tuje z dołu aby można widzieć czy coś się tam nie czai. Quote
andegawenka Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 RUDA ZUZIA napisał(a):I ja też.A ropuchy wyniesione bardzo daleko.Mam nadzieję, że już nie wrócą.I do tego mąż ogolił wszystkie tuje z dołu aby można widzieć czy coś się tam nie czai. ....biedne tujki :shake:;) Quote
RUDA ZUZIA Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:Dzisiaj maluchy skończyły 5 miesięcy. Wszystkiego dobrego Lakuś. Gdzie jesteś? Quote
dorcia44 Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 to już takie dorosłe smarki ? ...czekam więc na foty :) Quote
Jagna78 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 jesteśmy i mamy się bardzo dobrze :) czasem jak pada i siedzimy w domu to sobie tak się zakopię żeby mnie nikt nie znalazł :D poranne zdziwienie że już wstajemy.... taki jestem rozkoszny...... i uwielbiam podgryzać ludzi.... nogą też nie pogardzę :D a to nasze podwójne zębiska :D..... na szczęście zaczynają same wypadać i wet powiedział, że na razie nic z nimi nie robimy tylko czekamy zawsze pierwsi pod dzwiami :) a na koniec Gustaw nasz nowy lokator :) Quote
ania z poznania Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 http://img20.imageshack.us/img20/9308/dsc06847wu.jpg No tak, jeszcze ktoś by pieseczka na deszcz wywlókł :lol: Quote
Jagna78 Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 deszczu Lakuś się nie boi....no i wszystkie kałuże jego :) ale po spacerku jest się mokrym to i chłodno w dooopinkę się robi ;) Quote
RUDA ZUZIA Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Śliczny jest Lakuś i śliczne całe stadko:) Przeklejam z wątku Zuzi: Mało kto już tu zagląda ale muszę podzielić się z Wami radością.Jak już pisałam,Zulka zmieniła się bardzo.Sama zaczepia małą i zachęca ją do zabawy.Niestety nie mogę na razie tego upolować aparatem bo natychmiast się chowa i przestaje się bawić.A ja nie mam sumienia przerywać im pysznej zabawy. Za to dzisiaj udało mi się "upolować" taką sytuację:) Było tak:Pipinka jak to szczeniak ciągle coś kradnie i ucieka wtedy jak przeciąg.Kilka razy udało jej się porwać pyrkę i wtedy za nią latam żeby jej odebrać bo lubi sobie poskubać.No i zaczęłam zostawiać marchewkę niby przez nieuwagę i gdy mała ją dorwie to jeszcze za nią gonię ,że niby chcę odebrać.Wtedy zwykła marchewka staje się cennym łupem,noszonym i pilnowanym. No i wczoraj Zulka obserwowała sobie Pipi co też to takiego cennego mała ma. I dzisiaj patrzymy a Zazulka porwała małej marchewkę i przytargała do łóżka.Mało tego,zjadała ją, co prawda rozpluwając na boki trochę bo wiadomo,że surowa marchew to żaden przysmak ale skoro zdobyczna to trzeba sobie poużywać:) Quote
RUDA ZUZIA Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 A teraz coś dla ludzi o mocnych nerwach:evil_lol: :crazyeye: Quote
RUDA ZUZIA Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 andegawenka napisał(a):Gryzie?:loveu::loveu::loveu: Jak pilnuje swojego skarbu to tak.Tylko ja mogę jej wszystko zabrać:lol: Strasssny potffffffffffór :evil_lol: Quote
andegawenka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 RUDA ZUZIA napisał(a):Jak pilnuje swojego skarbu to tak.Tylko ja mogę jej wszystko zabrać:lol: Strasssny potffffffffffór :evil_lol: Oj strasny:iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
andegawenka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Daj ją tutaj, ma szanse z tym wypietym brzuszkiem...wprawdzie jest to płatne http://www.dogomania.pl/threads/212696-Po-raz-pierwszy!!!!!-Wybory-Miss-i-Mistera-dogo!!!!zapraszamy-do-31.08.2011-do-22-00/page2 Quote
andegawenka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Powinnam z pierwszej strony link wprowadzic ale poradzisz sobie... Quote
RUDA ZUZIA Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Ale fajny bazarek.Chyba jeszcze zdążę.Dziękuję:lol: Quote
dorcia44 Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 jaka ona jest piękna :D zdjęcia fantastyczne ,nie mogę się napatrzyć,takie to były malunie wypierdaski ;) Quote
RUDA ZUZIA Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Witaj Dorciu.Cieszę się ,że wpadłaś na wizytkę:lol: Te wypierdaski za 6 dni skończą 7 miesięcy.:loveu: Pipinka miewa się dobrze i niedługo idziemy "na przegląd" do wet. to wtedy napiszę coś więcej.Mam nadzieję ,że obejdzie się bez rwania mleczaków.Jednego mam schowanego na pamiątkę;) A jeszcze mogę dodać,że Pipi ma 18 cm. w kłębie:lol: Quote
ania z poznania Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 A jeszcze mogę dodać,że Pipi ma 18 cm. w kłębie:lol: Noooo, to brytan ;)! Quote
RUDA ZUZIA Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 ania z poznania napisał(a):Noooo, to brytan ;)! Strasnie wieeelki brytan.:loveu: A jak ujada na działce na przechodzące pieski:crazyeye: Tworzą z Zuzią niezły duet.:evil_lol: Quote
ania z poznania Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Kochani, zapraszam Was na VI, wakacyjną edycję bazarku fotograficznego: http://www.dogomania.pl/threads/2136...8#post17533958 Zwycięzca decyduje na jakiego psiaka w potrzebie przeznaczy nagrodę! Proszę też o reklamowanie bazarku, im więcej osób weźmie w nim udział tym większa nagroda :smile: Quote
RUDA ZUZIA Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Witam po długiej nieobecności:lol: Pipi w piątek była na "przeglądzie".Nasza pani doktor zbadała małą i wszystko jest w porządku:lol: Zdrowa, serduszko bije jak dzwon,mleczaki wszystkie wypadły. Ma 20 cm wzrostu ,waży 2,5 kg.Dostała odrobaczonko i za 2-3 tygodnie jedziemy na szczepienie. Jest już zaopatrzona na chłodne dni i mrozy:lol: Quote
Recommended Posts