Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bernardyny pewnie nie....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Poczekamy zobaczymy:lol:
A ja słyszłam ,ze mama to cziłka a tatuś york.Ale z yorka to zupełnie nic nie mają.
Pipi już spryciara jest. Wie, że jak coś ukradnie to trzeba lecieć do syna pokoju bo tam nikt nic ze sznupki nie wyciąga a przed pańcią to trzeba uciekać bo zaraz wszystko zabiera.Pociesznie galopuje przez całe mieszkanie z prędkością światła i można by pomyśleć ,że to szczurek leci:evil_lol:

Posted

Razem UJADAŁY na psinkę sąsiada (adoptowaną też z dogomanii).Ale na szczęście krótko bo z Zuzią one już się znają z zeszłego roku.Aniu kiedy wpadniesz poznać Pipinkę i Zulkę?

Posted

witamy po dłuższej nieobecności :)

mieliśmy troche zamieszania....
komunia córy....ale już po i wszystko wyszło spoko:)
ale i było sporo nerwów... w weekend zaniemogła moja emerytka Pusia....przestała robi siusiu i koopke:(....i myśleliśmy już o najgorszym....ale na szczęście po 2 dniach nerki i żołądek zaczęły pracować normalnie i teraz jest już prawie wszystko w porządku ... przez 10 dni jeszcze będzie dostawać lespewet na nerki bow wyniki były nie najlepsze ale też nie jakieś strasznie złe

u Lakusia wszystko w porządeczku:D..... wczoraj był na kolejnych szczepieniach...i pokazał jaki z niego facet.... darł się w niebogłosy przy próbie zastrzyku i dostał go w duuupke :D

a i ważymy 1,50kg....:)

pozdrowienia dla siostrzyczki:D

Posted

Biedna Pusia, dobrze że już lepiej, trzymam kciuki za jej zdrowie. A Lakuś to prawdziwy facet ;) podobnie jak Jogi, lubi jak uwaga skupia się tylko na nim, nawet u weta ;) Pokaż nowe foty chłopaka :)

Posted

Witam również.I ja trzymam kciuki za zdrowie Pusi.
No i pozdrawiam braciszka i wszystkie wpadające cioteczki i czekamy na zdjęcia:)
A tu parę wczorajszych fotek:

A to dzisiaj rano :Czekamy na śniadanko:)

Tak bardzo,BARDZO nie mogę się doczekać:)

I jeszcze: Pipi tarmosi zabawkę.

Posted

Dzisiaj/wczoraj przeżyłam taką sytuację.gdy wyłączyłam komputer przed północą postawiłam jeszcze małą na pieluszce i powiedziałam"siusiu".Oczywiście zrobiła. W 90% robi na podkładzie i zawsze ją za to chwalę.Ale dziś przyszło mi do głowy,że podniosę ją i dam Zuli do powąchania.Zuzia przez ponad 50 minut wylizywała maleńtasa z masowaniem brzuszka tak dokładnym jak to widziałam kiedyś u matki z dziećmi.Nie jestem w stanie opisać całej sytuacji ale mam wrażenie ,że dopiero dzisiaj było masowanie brzuszka z całą satysfakcją i tak naprawdę dopiero dzisiaj jakby nabrały do siebie zaufania.Nie mogłam zrobić zdjęcia bo Zulka boi się aparatu.Musicie sobie to wyobrazić.To było przepiękne i cudowne.Wtulone w siebie zasnęły.

Posted

Dziś byłam z mała na szczepieniu.
I TERAZ JEST CHORA.Boli ją nóżka w którą dostała zastrzyk.Jest osowiała, trzęsła się.Zadzwoniłam do lecznicy i kazano mi zrobić zimny okład na nóżkę a jakby co to przyjechać.Trzymam ją na rękach od 3 godzin i cały czas śpi.
Napiszcie proszę czy to normalne?

Posted

:lol: U Pipinki już dobrze.To musiał być jakiś kryzys po szczepieniu.Wieczorem wyglądała jakby na chwilę straciła przytomność. Ale potem zaczęła chodzić i wszystko już było dobrze.Uff, przy następnym szczepieniu ja będę trzęsła portkami.
A to zdjęcia z dzisiaj:lol:

Posted

witamy,
u nas wszystko też w porządku :)
Pusia już ok :) ale strachu i nerwów było dużo

teraz kila zaległych i aktualnych fotek:)

tak najczęściej śpimy :)

taki jestem wilelki że zoom a aparacie nawet nie daje rady :D

czasem jednak potrafię pozować :D

jestem znawcą przyrody :)

i wspaniałym ogrodnikiem :D

i wcale nie szukam nic za śmietnikiem :evil_lol: