RUDA ZUZIA Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='Abrakadabra']Laki jest CUD-NY!!! Oczywiście, że się zakochałam! Wygląda jak kosmita :), ale całuje jak prawdziwy facet![/QUOTE] No bo jak tu nie kochać takiego maciupaska:loveu: Na żywo na pewno jest słodszy niż na zdjęciach. Quote
Jagna78 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 taki wiosenny jestem:) szukam.... tylko czego...jeszcze nie wiem;) Quote
Jagna78 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 sesja łóżkowa :D dzisiejszy poranek..... wszyscy śpią....TZ też ;) zdjęcia pt.: "Czasem jestem surykatką ":) Quote
mshume Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 Ale słodziak, widać,że czuje się jak rybka w wodzie :) Quote
ania z poznania Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 http://img135.imageshack.us/img135/2997/dsc06703f.jpg Czy Tz nie ma przypadkiem za dużo miejsca w łóżku :evil_lol:? Quote
Jagna78 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='ania z poznania']http://img135.imageshack.us/img135/2997/dsc06703f.jpg Czy Tz nie ma przypadkiem za dużo miejsca w łóżku :evil_lol:? taaa teraz miał więcej bo już mnie nie było.....przez jakąś dłuższą chwile było nas 6 w łóżku....3 psy, ja, tz i córa :D Quote
Jagna78 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Dzisiaj byliśmy u naszego weta.... Lakuś waży 1,20kg :) szczepienie zniósł jak prawdziwy mężczyzna....nawet nie wiedział kiedy dostał zastrzyk....bo zajęty był chrupaniem smakołyków które dostał od pani doktor :D został też odrobaczony.... za 3 tygodnie powtórka szczepień Quote
inga.mm Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Tej mikruski prawie nie widać. Ale ryłko ma papuśne. Dzieweczki, pomóżcie ogłaszać Aksonkowy Sklepik. Częć zysków przeznaczona jest na mikropsy. Każda pomoc jest ważna Quote
andegawenka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Foty, ......................normalnie rozpłynęłem się:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Jakie śliczne zdjęcia.Pozdrawiam braciszka Pipinki. Nie było mnie dłuższy czas ale już jestem i zdaję relację. Pipi nareszcie wyzdrowiała.Wczoraj byliśmy na wizycie kontrolnej i też jest już zaszczepiona. Tak więc już niedługo i ona zobaczy świat:lol: Jeszcze przez kilka dni boję się z nią wychodzić.Poza tym wypytałam lekarza co z tą tchawicą u małych ras.Przez cały okres wzrostu będzie otrzymywać preparat na wzmocnienie chrząstek (jeśli dobrze powtarzam).Zuzia dostaje jeszcze antybiotyk ale i u niej jest wielka poprawa.Już prawie wcale nie kaszle.Ufffffffffff. A i jeszcze zapomniałam dodać ,że panienka waży 1kg i 30 dkg. i ma 14 cm wzrostu :lol: Quote
mshume Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Fajnie,że maluchy zdrowo rosną. Ja też przez chwilę mogłam się nacieszyć psim dzidziusiem, ważył poniżej 1 kg. mój tymczasek Toto: http://www.dogomania.pl/threads/207421-Toto-8-tyg-mix-RATLEREK-PINCZEREK-szuka-domu-)?p=16838266#post16838266 Quote
RUDA ZUZIA Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Nareszcie udało mi się wkleić zdjęcie:multi: No to jadę dalej. Quote
RUDA ZUZIA Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Mała Pipinka rozrabia jak pijany zając a apetyt ma za trzech.Odkąd jest u nas wszystko zaczęło się zmieniać na lepsze.Zuzia zaczęła nareszcie normalnie jeść a wczoraj po raz pierwszy odkąd jest u nas sama POPROSIŁA o jedzenie.Mąż jadł kanapki i Zulka podeszła do niego i oczywiście dostała.A tak jak panicznie bała się aparatu fotograficznego tak teraz gdy robię zdjęcia małej to sama wchodzi w kadr! A oto maleńtas w wyjściowym ubranku:) Quote
mshume Posted May 12, 2011 Author Posted May 12, 2011 Pipi jest PRZE CUD NA, po prostu taki cukiereczek. A jakie gustowne ma stroje :) Quote
Jagna78 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Lakuś pozdrawia siostrzyczkę :)...cieszymy się że ze zdrówkiem coraz lepiej..... jak patrzę na zdjęcia Pipinki to normalnie klon Lakusia tylko, że z dwoma uszami :D ..... co prawda Lakuś ma szortkościowe włoski a Pipinka widzę, że taka bardziej gładkowłosa :) Quote
RUDA ZUZIA Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 To prawda, są bardzo do siebie podobne:lol: Aż się nie mogę doczekać na co wyrosną. A czy wiesz może dokładnie kto był mamusią a kto tatusiem? Quote
Jagna78 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 niestety nie wiem... mama podobno w typie cziłki a tata ??? ale napewno bernardyny z nich nie wyrosną:) Quote
Recommended Posts