Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Abrakadabra']Laki jest CUD-NY!!! Oczywiście, że się zakochałam!
Wygląda jak kosmita :), ale całuje jak prawdziwy facet![/QUOTE]

No bo jak tu nie kochać takiego maciupaska:loveu:
Na żywo na pewno jest słodszy niż na zdjęciach.

Posted

Dzisiaj byliśmy u naszego weta.... Lakuś waży 1,20kg :)
szczepienie zniósł jak prawdziwy mężczyzna....nawet nie wiedział kiedy dostał zastrzyk....bo zajęty był chrupaniem smakołyków które dostał od pani doktor :D
został też odrobaczony....

za 3 tygodnie powtórka szczepień

Posted

Jakie śliczne zdjęcia.Pozdrawiam braciszka Pipinki.
Nie było mnie dłuższy czas ale już jestem i zdaję relację. Pipi nareszcie wyzdrowiała.Wczoraj byliśmy na wizycie kontrolnej i też jest już zaszczepiona.
Tak więc już niedługo i ona zobaczy świat:lol: Jeszcze przez kilka dni boję się z nią wychodzić.Poza tym wypytałam lekarza co z tą tchawicą u małych ras.Przez cały okres wzrostu będzie otrzymywać preparat na wzmocnienie chrząstek (jeśli dobrze powtarzam).Zuzia dostaje jeszcze antybiotyk ale i u niej jest wielka poprawa.Już prawie wcale nie kaszle.Ufffffffffff. A i jeszcze zapomniałam dodać ,że panienka waży 1kg i 30 dkg. i ma 14 cm wzrostu :lol:

Posted

Mała Pipinka rozrabia jak pijany zając a apetyt ma za trzech.Odkąd jest u nas wszystko zaczęło się zmieniać na lepsze.Zuzia zaczęła nareszcie normalnie jeść a wczoraj po raz pierwszy odkąd jest u nas sama POPROSIŁA o jedzenie.Mąż jadł kanapki i Zulka podeszła do niego i oczywiście dostała.A tak jak panicznie bała się aparatu fotograficznego tak teraz gdy robię zdjęcia małej to sama wchodzi w kadr!
A oto maleńtas w wyjściowym ubranku:)

Posted

Lakuś pozdrawia siostrzyczkę :)...cieszymy się że ze zdrówkiem coraz lepiej.....
jak patrzę na zdjęcia Pipinki to normalnie klon Lakusia tylko, że z dwoma uszami :D
..... co prawda Lakuś ma szortkościowe włoski a Pipinka widzę, że taka bardziej gładkowłosa :)