Jagna78 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 mam starą emerytkę pudlicę mini i mixa onka - ten z mojego avatara Quote
Jagna78 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Pusia to tolerancyjna na wszystko jest:) a Misiek na początku był obrażony a teraz schodzi małemu z drogi...bo ceni sobie spokój i woli leniuchować niż latać z szatanem :) Quote
RUDA ZUZIA Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 ten mały szatan właśnie przed chwilą wyłączył mi komputer. Zuzia we wszystkim jej ustępuje ale wieczorem zawsze mają "małpie godziny" Quote
ania z poznania Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Jagna78 napisał(a):mam starą emerytkę pudlicę mini i mixa onka - ten z mojego avatara Jagna, a zdjęcia pudlicy :)???? Ja też mam, 12-letnią toykę. Quote
RUDA ZUZIA Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Ja też jestem ciekawa. Na razie znikam .Do wieczora. Quote
Jagna78 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 ania z poznania napisał(a):Jagna, a zdjęcia pudlicy :)???? Ja też mam, 12-letnią toykę. moja Punia to mini więc większa od twojej....waży ok 6 kg :) Quote
andegawenka Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 smacznego jajuszka i mokrego dyngusa:lol: Quote
dorcia44 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Witam kochani ,nareszcie udało mi się zalogować . Czytam wszystko od deski do deski i jestem bardzo szczęśliwa że moje maluszki mają się dobrze ,są kochane i mają cudownych opiekunów. Czekam na fotki ,zwłaszcza Lakusia ;) pozdrawiam serdecznie i WESOŁYCH ŚWIĄT wszystkim. Quote
Jagna78 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 dorcia44 napisał(a):no i co tu taka cisza :cool3: już po świętach to teraz znowu zaczniemy pisać :D Lakuś zawrócił w głowie dziadkowi, czyli mojemu tacie, który stwierdził, że zawsze o takim maleństwie marzył:).....więc Lakuś wykorzystywał słabość dziadka i dzielnie terroryzował go żeby siedzieć i drzemać na dziadkowym brzuchu.... moja mama też zachwycona maluchem....i oczywiście rozpieszczała Lakusia smakołykami ze świątecznego stołu:mad: mimo mojego zakazu;) nawet moja mała bratanica co chwile pytała się gdzie ten sceniacek:) bo on taki malutki i musi iść spać:) a jak Lakuś spał to chodziła i wszystkich uciszała bo przecież piesio śpi :D Quote
inga.mm Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Jagna, to może weźmiecie dla Dziadków jakiegoś nieszczęśliwego mikrusa? Quote
mshume Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Wiesz, jeśli Twój Tata myśli 'na poważnie' o takim mikrusku, to kto wie, kto wie ;) Quote
Jagna78 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 mają psa i kota oczywiście dzięki mnie :D piesia oczywiście z dogo;) a kot ze stodoły wiejskiej Quote
RUDA ZUZIA Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 I ja witam po przerwie.Przede wszystkim pozdrawiam śliczne futrzaczki Wasze :Pusię, Misia i Agę.Misiu ma ciekawe umaszczenie:lol: A u nas smutne wieści.Wczoraj rozchorowała się Zuzia.Też ma kaszel kennelowy.Wczoraj nic nie jadła ale dziś zjadła śniadanko.Mała ma się lepiej ale wciąż ma powiększone węzły chłonne i nadal dostaje antybiotyk. Ale jest wesoła, rozrabia jak należy i apetyt ma jak smoczek.Wczoraj ważyła 1kg. i 17 dkg.Tak bym chciała,żeby już wyszły z tego. Quote
Jagna78 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 u nas na chwillunie była cioteczka Abrakadabra....i oczywiście zakochała sie w Lakusiu..... Laki jak to on ma w zwyczaju wycałował cioteczke :) Quote
RUDA ZUZIA Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Oj całować to one potrafią:loveu: Szczególnie rano mam porcję czułości. A teraz,wieczorem jak zwykle ma "głupawkę". Wczoraj miały urodzinki.Skończyły trzy miesiące:multi::Rose::Rose::Rose: Quote
Abrakadabra Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Jagna78 napisał(a):u nas na chwillunie była cioteczka Abrakadabra....i oczywiście zakochała sie w Lakusiu..... Laki jak to on ma w zwyczaju wycałował cioteczke :) Laki jest CUD-NY!!! Oczywiście, że się zakochałam! Wygląda jak kosmita :), ale całuje jak prawdziwy facet! Quote
Recommended Posts