Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pusia to tolerancyjna na wszystko jest:) a Misiek na początku był obrażony a teraz schodzi małemu z drogi...bo ceni sobie spokój i woli leniuchować niż latać z szatanem :)

Posted

Witam kochani ,nareszcie udało mi się zalogować .
Czytam wszystko od deski do deski i jestem bardzo szczęśliwa że moje maluszki mają się dobrze ,są kochane i mają cudownych opiekunów.
Czekam na fotki ,zwłaszcza Lakusia ;)
pozdrawiam serdecznie i WESOŁYCH ŚWIĄT wszystkim.

Posted

dorcia44 napisał(a):
no i co tu taka cisza :cool3:

już po świętach to teraz znowu zaczniemy pisać :D

Lakuś zawrócił w głowie dziadkowi, czyli mojemu tacie, który stwierdził, że zawsze o takim maleństwie marzył:).....więc Lakuś wykorzystywał słabość dziadka i dzielnie terroryzował go żeby siedzieć i drzemać na dziadkowym brzuchu.... moja mama też zachwycona maluchem....i oczywiście rozpieszczała Lakusia smakołykami ze świątecznego stołu:mad: mimo mojego zakazu;)

nawet moja mała bratanica co chwile pytała się gdzie ten sceniacek:) bo on taki malutki i musi iść spać:) a jak Lakuś spał to chodziła i wszystkich uciszała bo przecież piesio śpi :D

Posted

I ja witam po przerwie.Przede wszystkim pozdrawiam śliczne futrzaczki Wasze :Pusię, Misia i Agę.Misiu ma ciekawe umaszczenie:lol:
A u nas smutne wieści.Wczoraj rozchorowała się Zuzia.Też ma kaszel kennelowy.Wczoraj nic nie jadła ale dziś zjadła śniadanko.Mała ma się lepiej ale wciąż ma powiększone węzły chłonne i nadal dostaje antybiotyk. Ale jest wesoła, rozrabia jak należy i apetyt ma jak smoczek.Wczoraj ważyła 1kg. i 17 dkg.Tak bym chciała,żeby już wyszły z tego.

Posted

Oj całować to one potrafią:loveu: Szczególnie rano mam porcję czułości. A teraz,wieczorem jak zwykle ma "głupawkę".
Wczoraj miały urodzinki.Skończyły trzy miesiące:multi::Rose::Rose::Rose:

Posted

Jagna78 napisał(a):
u nas na chwillunie była cioteczka Abrakadabra....i oczywiście zakochała sie w Lakusiu.....
Laki jak to on ma w zwyczaju wycałował cioteczke :)

Laki jest CUD-NY!!! Oczywiście, że się zakochałam!
Wygląda jak kosmita :), ale całuje jak prawdziwy facet!