inga.mm Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 piekny to on jest, nie ma co sie oszukiwać. Brak uszka dodaje mu wyjątkowości. Jagna, przypomnę Ci, ze mój bazarek zamknęli z powodu zbyt dużej liczby zdjęć w poście. Max 5, więc rozdziel szybciutko to co zrobiłaś. Quote
RUDA ZUZIA Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Witam braciszka Pipinki i wszystkich :lol: Dzisiaj nie mam czasu pisać więc wklejam tylko link do albumu Pipi.Może później napiszę więcej. Z malutką wszystko ok. https://picasaweb.google.com/117209193631702792734/Pipi?authkey=Gv1sRgCMS19bjd2K6C8gE# Quote
mshume Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Cudne dzieciaki, cieszę się ze są u Was :) Quote
inga.mm Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 RUDA ZUZIA napisał(a):Witam braciszka Pipinki i wszystkich :lol: Dzisiaj nie mam czasu pisać więc wklejam tylko link do albumu Pipi.Może później napiszę więcej. Z malutką wszystko ok. Piękności-śliczności. Quote
RUDA ZUZIA Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Kochani, jako matka karmiąca straciłam swój prywatny czas:evil_lol: Do trzeciej nad ranem biegałam za smarkaczem bo wcale nie chciało jej się spać.W końcu usnęłam jak zając pod miedzą i o 7 już miałam pierwszy telefon. Powiedzieć, że szczeniak to sama słodycz jest banałem ale powiem, że Pipi to jest esencja słodyczy:loveu: Dzisiaj dopiero pokazała co potrafi:crazyeye::crazyeye::crazyeye: To jest wulkan energii !!!!!!!! Biega jak pijany zając z zabawkami większymi od siebie w tej maleńkiej sznupce, skacze, rozrabia, trzeba jej bez przerwy pilnować bo robi rzeczy nieobliczalne. Skoczyła z materaca (wysokość pewnie 20 cm.) a to jest dla niej duża wysokość. Wydaje z siebie odgłosy jak gumowa zabawka.Tzn. tak cichuteńko piszczy zupełnie nie jak szczeniak.To znaczy ja jeszcze takich odgłosów jak żyję nie słyszałam, może kiedyś nagram.Nie szczeka, dziś ani razu nie warczała. Mogłabym o niej pisać jeszcze godzinę ale piszę z doskoku, gdy ma inną niańkę:lol: JEST CO PRAWDA ROZRYWANA JAK GWIAZDA FILMOWA, zmienia pokoje i opiekunów jak rękawiczki ale i tak daje popalić:lol: Jagna 78 Myśmy się mijały na ulicy!!! Szłaś z transporterkiem i jeszcze mówiłam do męża ,że masz taki sam jak nasz tylko ja kupiłam pomarańczowy.Że też się nie domyśliłam,że Ty To Ty !!! Bardzo żałuję. mshume A jak ja się cieszę:lol::lol::lol: Dziękuję inga.mm ABSOLUTNIE się z Tobą zgadzam:lol: Ania z poznania Tak to Pipi wygląda tylko gdy śpi;) Quote
ania z poznania Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Moment, moment, przecież Pipi jest teraz POZNANIANKĄ!!! W jakiej części miasta mieszkacie :razz:? Quote
inga.mm Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 No, Matka! to Ci się adhdowiec trafił. Ale pomyśl sobie, ze zaoszczędzisz na siłowni. Masz bieżnię w domu, nie muszisz wydawać kasy. Jeszcze w kwestii formalnej: Jagna musi rozczłonkować zbyt dużą ilość zdjęć w poście, o czym pisałam, Zuzia i Ania musza wykasować linki. Podobnież na dogo nie zezwala sie na linki zewnętrzne, o czym uświadomiona zostałam grzecznie. Quote
RUDA ZUZIA Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 ania z poznania napisał(a):Moment, moment, przecież Pipi jest teraz POZNANIANKĄ!!! W jakiej części miasta mieszkacie :razz:? Os.Kopernika:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 inga.mm napisał(a):No, Matka! to Ci się adhdowiec trafił. Ale pomyśl sobie, ze zaoszczędzisz na siłowni. Masz bieżnię w domu, nie muszisz wydawać kasy. Jeszcze w kwestii formalnej: Jagna musi rozczłonkować zbyt dużą ilość zdjęć w poście, o czym pisałam, Zuzia i Ania musza wykasować linki. Podobnież na dogo nie zezwala sie na linki zewnętrzne, o czym uświadomiona zostałam grzecznie. Znaczy się chodzi o ten mój link ze zdjęciami Pipi?? Błagam ,może jakaś dobra dusza wklei tu parę fotek na wątek zanim mi skasują link bo mi ostatnio się to nie udaje. Quote
mshume Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Ale macie frajdę z tą malizną, zazdroszczę Wam. A ja dziś robiłam wizytę przedadopcyjną dla yorczki, która u Dorci na DT i ... chyba w poniedziałek jedzie do DS :) Quote
RUDA ZUZIA Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Tak się cieszę, że kolejny piesek znajdzie dom:lol: A swoją drogą te wszystkie stworki u Dorci przekochane są a sama Dorcia przesympatyczna:lol: Quote
mshume Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Moją faworytą jest Dżaga, kombinuję, jak ją Dorci wykraść ;) Quote
Jagna78 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 inga dla ciebie :) rozdzielam :) ten bałagan hmmmm ciekawe kto go zrobił....nie ja;) lepszy profil;) :) Quote
Jagna78 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Luckuś zaaklimatyzował sie u mnie chyba na dobre.... za mną chodzi krok w krok... a jak tylko usiądę pędzi biegiem i podskakuje przy nogach, żeby na kolanka go wziąść:) dziś o 6 rano zrobił nam pobudke....zaczął szczekać na Miśka....bo mu się nie podobało, że duży łazi po mieszkaniu :) później naszczekał na tz jak ten jadł śniadanie :).... a teraz smacznie śpi:) Quote
Jagna78 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 już nie śpi ;) oswaja się na razie z widokiem odkurzacza.....hmmm a raczej obgryza szczotkę od odkurzacza...denerwują go te włosy od szczotki a ze leżą w strone podłogi to postanowił zabrać się za górę szczotki i kopie na niej namiętnie dołek :D Quote
sacred PIRANHA Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 wesoło oj wesoło z tymi psiaczkami:-) Quote
Jagna78 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 bardzo wesoło:) właśnie nos z Magdą wycierają :), czyli Magda wyciera nos a Lucky ciągnie z drugiej strony :) Quote
mshume Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Lakuś podobno próbował wskakiwać na 3 miesięczną koleżankę u Dorci, ma chłop fantazję ;) Quote
RUDA ZUZIA Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 I u nas wszystko w porządku. I znowu potwierdziła się moja żelazna konsekwencja. Każdy nowy szczeniak w tym domu miał SOLENNIE OBIECANE ,że nie będzie spania w łóżku.I tak samo jest z Pipi.W pierwszą noc uśpiłam, włożyłam do transporterka i po minucie płaczu wzięłam szybko do łóżeczka:evil_lol: Ale spałam tak jakbym wcale nie spała, bo bałam się ,że ją przygniotę. Ale wczoraj to już na mur obiecałam ,że nie wezmę. Uśpiłam ją wieczorkiem, włożyłam do transporterka i koniec. No i po minucie szybciutko leciałam po dziecko.Usnęła mi pod pachą i tak spałyśmy.O czwartej obudziłam się ze ścierpniętą ręką w tej samej pozycji w której usnęłam wstałam wysiusiałam ją na podkład i KONSEKWENTNIE zaniosłam do łóżka:evil_lol: A spała dzisiaj jak aniołek do siódmej.Gdy się obudziła to najpierw podniosła sznupkę do góry i dostałam całuska na dzień dobry:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: I w ogóle jest już u siebie.Gdy Zuzia wróciła ze spacerku obydwie podbiegły do siebie aby się przywitać.I Zulka dziś weselsza bo wczoraj gdy tak za nią chodziła to to miała w oczach pytanie "boże,boże co ja pocznę?" Wreszcie i Zulka mi się odpasie bo bardzo jej smakuje karma małej i też ją dostaje aby nie była pokrzywdzona:lol: No a w ogóle to nie ma to, jak zacząć dzień od wylizywania podłogi zamiast kawki:lol: Quote
mshume Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 Zuzia jest słodziak, tak fajnie przyjęła siostrzyczkę, będą kumpelkami, ale chyba wiem, która będzie rządzić w tym tandemie ;) Quote
RUDA ZUZIA Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 :loveu:Zulka jest naprawdę kochana.Ja po prostu czułam,że dziecko to ona przyjmie na pewno.Przecież samiutka musiała swoją czwórkę utrzymać na tych działkach i ta dziewczyna co ją znalazła-chucas opowiadała mi,że musiała położyć jedzenie i odejść daleko,dopiero wtedy Zulka podeszła się najeść.Zazulka jest kofffana:loveu: Quote
ania z poznania Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 RUDA ZUZIA napisał(a):Os.Kopernika:lol: Ja TEŻ!!!!! Spotkamy się na spacerku???? I prezencik przyniosę dla Pipi :) Quote
RUDA ZUZIA Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Inga.mm BAAARDZO Ci dziękuję za wklejenie zdjęć.Prawda,że śliczna? Ale powiem Ci, że na żywo to jest jeszcze słodsza:lol: I ciągle dostaję buziaczki.A moi chłopcy się śmieją, że widywali świnki morskie większe od niej:lol: Ania z poznania Na spacer to smarkacz nie wyjdzie jeszcze przez miesiąc.Dopiero za tydzień będzie miała drugie szczepienie a potem jeszcze trzecie.Ale może wlecisz do mnie dzisiaj ? Poznasz za jednym zamachem Zuzannę i Pipi:lol: Uprzedzam,że wyglądam dzisiaj jak własna babcia. Quote
Recommended Posts