Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo dziękuje za wyprowadzenie Belli na spacer :Rose:.
Bardzo się martwiłam, że przez moją miesięczną nieobecność ona i Majka stracą szansę na swoje co tygodniowe spacerki.
Nie zapominajcie o dziewczynach, plissss .
Niech już te moje szkolenia się szkończą, bo tęsknię za naszymi kochanymi bidulkami ze schronu :placz:
Cieszę się z każdej informacji o adopcji i trzymam kciuki za kolejnych szczęśliwców.

Posted

OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to C. Lukasz lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"

• 2 weeks later...
Posted

Kochana Belluniu już 2 tydzień z rzędu nie byłaś na spacerku :placz:
Proszę wybacz mi , że nie mogę Cię na razie na nie zabierać.
Znam Cię - na pewno mi wybaczysz. W końcu wyrozumiała z ciebie istotka.
Już 3 lata bez narzekań czekasz na lepsze jutro.
Jak tylko skończę te moje weekendowe szkolenia na pewno nie odpuszczę i zrobię wszystko aby twój boks mógł wyjść.

Guest AnetaR
Posted

I jak nikt się nią nie interesuje? Biedaczka :(

Posted

No niestety nie wyróżnia się niczym specjanlnym spośród innych kundelków w schronisku.
A taka kochana z niej sunia. Ciągle mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kogo poruszy jej los.
W końcu już ma za sobą 3 lata odsiadki :-(

• 2 weeks later...
Posted

Już drugi miesiąc mija a tu ani 1 telefonu w sprawie suni :-(
Taki dobry i kochany pies marnuje się za kratami schroniska :shake:

Oczywiście nie wytrzymałam z zwiałam na 2 godz. z kursu aby wyjść z Bellą na spacer. Za co dostałam soczystego buziaka od dziewczyny :lol:

Na szczęście koniec już tego szkoleniowego amoku i soboty mam dla naszych kochanych psiaków w pełni do dyspozycji :multi:

Tak więc Bella i Majka - HERE I COME !

• 3 months later...
Posted

No niestey.
Wokół tyle tragedi i nieszczęść, że los Belli niczym się wśród tego nie wyróżnia.
Bardzo bym chciała aby w końcu znalazła swój wymarzony dom.
Niestety nie jest owczarkiem niemiecki czy innym bardziej hodliwym psem w typie.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Moi drodzy,

czy naprawdę nigdzie w Polsce nie ma domu który chciałby wzbogacić wszystkie swoje kąty ogromem miłości na czterech łapach o imieniu Bella :cool3:
Satysfakcja gwarantowana :lol:

• 2 weeks later...
Posted

Od wczoraj Bella jest u mnie na DT. Dochodzi do siebie po sterylizacji.
Tak jak myślałam to cudowny pies. Nadaje się nawet do domu z dziećmi.
Moja 1,5 roczna córeczka już kilkakrotnie wytuliła jej pyszczek a Bella znosiła ten nadmiar pieszczot z pełną cierpliwością.

Z moją suczką już powoli zaczynają stanowić symbiozę. Bałam się, że moja będzie zazdrosna o konkurencję i będzie próbowała ją wyeliminować.
Ale na szczęście Bella nie jest typem psa co to toruje sobie drogę do dominacji.
Z pełną gracją unikała wszelkich zaczepek ze strony mojej suczki.
Może uda mi się jeszcze podczas mojego pobytu u mnie przeprowadzić jej test na koty.
Wtedy to już będzie kompletny zestaw informacyjny co do niej

• 1 month later...
Posted

Dzisiaj doszło do spięcia między moimi dziewczynami :crazyeye:.
Podobno staneły na 2 łapach obydwie i zaczeły się zajadle kłócić.
Spokojnie, obyło się bez rozlewu krwi a teraz panuje spokój i cisza.
Rozumiem, że hierachia została ustalona.

Ale generalnie Bella to pies anioł.
Jak się w nalbliższym czasie nie znajdzie przyzwoity dom dla niej to obawiam się ale nie będę chciała jej już oddać.
I niech żałują wszyscy którzy jej dotychczas nie wypatrzyli, bo takiego psa to się ze świeczką szuka :grins: