Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mysle,ze az tak Amcia nie wybrzydza,choć karmy warto znac/wytwórce/,bo czasem to az obrzydzenie zbiera,ja kupuje te w białej foli,ładnie pachną i wyglądaja,moje psiaki je chętnie jedzą.

Posted

Jasne Basiu, kupuj, kupuj. Pewnie niedlugo Kasiadaffik uzupelni wplate na Amcie. Mamy Amcie oplacona do 8.6. i jest troche grosza na karme z mojego allegro.

Posted

W Mielcu jadla samo gotowane i widac ile kamienia na zębach. Jak sie przeglodzi, to nic jej nie bedzie. Moje koty tez takie cudaki, tylko by mokre jadly, najlepiej surowe, a przeciez kastrowane musza jesc specjalna karme zakwaszajaca mocz. No i musialam je przeglodzic, wtedy zlapaly sie suchej dla kastratow, dr Komorowski mial w promocji, to kupilam na zapas :D

Posted

Basiu, byliscie nad Wisla? Tak mi sie cos ze zdjec wydaje :D Psiaki sie zmeczyly, widac, jakie szczesliwe, wymęczone. Amcia pewnie pierwszy raz tyle wody widziala :fadein: SUPER :D

Posted

Amciunia "wyeksploatowana" - ale do wody nie wejdzie tak jak Ziutosław:evil_lol::evil_lol: bo to damulka jest - niczym moja Bianuta - wszystkie psiaki w wodzie po uszy a moja Bianutka na brzegu wąchanko uskutecznia - tak samo Amcioszek:evil_lol:

Posted

Bo nie każdy pies jest fanem wody. Masza popłynie tylko za piłką, bo jest na nią nakręcona nieziemsko i piłka to dal niej największy skarb. Dotty wchodzi do wody i pływa dla samej przyjemności popływania.
Amcia pewnie też aby wejśc do wody musiałaby miec super motywator ;)

Posted

Żaden z moich psów też nie lubił wody ani moczenia,dopiero teraz niedawno Filipa nuczyłam,ze fajnie miec pomoczona siersc w upały ,ale i to,powoli z miseczki...

Posted

Ciekawe jak tam Amciutka na te upaly, tyle sie sunia nasiedziala w schronisku, to w ogrodku, to w boksie 198 bez zadaszenia. Teraz przynajmniej ma sie gdzie schronic przed sloncem i na spacerki sobie chodzi.

Posted

Amciuszke widzę codziennie. Dzisiaj s[potkałam ja rano jak szłam do pracy. Ona zasuwa oczywiście bez smyczy - ogonek w górę, pięknie błyszczy, usmiech od ucha do ucha. Wymiziała się. Przepięknie wygląda.
Zapłaciłam za tymczas Amci 100 zł od 9 czerwca do 8 lipca.
nie wiem jak z rozliczeniem z Foci, bo tam byłaby nadpłata tylko, ze to zostało zapłacone z góry.
czekam na decyzje.

Posted

Basiu, a duzo tej nadplaty z Foci zostalo? Jesli to mozliwe, to niech przejdzie na Amcie. Przy najblizszych przelewach wplace 100 zl na Amcie, a Kasiadaffik jak bedzie miec czas, to tez moze wplaci, zeby byl zapas.

Posted

tam było od 9 maja do 8 czerwca 100 zł opłacone - a Focia była 11 dni w DT - to po podzieleniu wychodzi, że za dzień jest 3 zł 30 gr tj. 11 dni x 3,30 zł=36,30 zł minus 100 = 63,70 zł - mi tak wychodzi.
Ale zapłaciłam im tą stówę.

Posted

To bedzie na jedzenie dla Amci, na pewno tam juz niewiele zostalo z tego co dalysmy o ile w ogole. Nie wiem czy Amcia je sucha karme i czy Kasi jeszcze jakas zostala ewentualnie dla niej.

Posted

Ja nie mam ani już puszki mokrego, to były pierwsze rzeczy jakie wydawałam, bo suche może leżeć. To za resztę po Foczce kupcie karmę, a ja wpłacę za czerwiec.

Śliczne ma Amcia zdjęcia, dobrze, że psiaki ok i maja tak fajnie, na spacerki sobie chodzą :)