Ulka18 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 KasiaKia masz jeszcze miejsce na jeden banerek. Bierz smialo, bo zdarza sie, ze pies znajduje dom, bo ktos banerek w podpisie zobaczy, spodoba mu sie i leci na watek. Quote
KasiaKia Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Foczuchnę naszą śliczną dodałam, teraz będę się ostro wypowiadać, żeby potem podziwiać swoje piękne banerki :D Quote
Ulka18 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Na dobre zdjecia trzeba czasu i cierpliwosci, najlepsze zdjecia wyszly nam z Amcia, bo ona szla jako ostatnia do zdjec i byla juz spokojna. Voila :D Quote
KasiaKia Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Łooo... jakie ma śliczne zdjęcia Amcia z Kasią :loveu: Cudna psinka, niewielka, grzeczna - przecież to ideał :lol: Quote
Paulina_mickey Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Dla Amci idealna osoba to taka stonowana i spokojna, która nie jest ani gwałtowna ani nerwowa. To psiak który jest ideałem i potrzebuje kogoś tak stonowanego jak Ona- tak mi się wydaje. Quote
kaskadaffik Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Zgubiłam Amciowy wątek, dopiero teraz odnalazłam :) Chciałam napisać, że uwielbiam się przytulac do takich mięciutkich przytulaków, ona taka jest do przytulania idealna i jaka juz jest obyta z ludźmi, zero paniki i tylko przylega do ziemi lekko :) cudna :) Quote
Ulka18 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 I jeszcze kilka przecudnych zdjec Amciusi :D Amciusia ladnie schudla i widac po niej to szczescie, ze nie jest juz w boksie zamknieta. Quote
kaskadaffik Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 A ja Panu Zbyszkowi powiedziałam, że schudła, to się śmiał że chyba przytyła jeszcze. czy to może było na odwrót ..;) Quote
Ulka18 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Amcia na pewno schudla, juz nie jest taka okragla jak kiedys. Swietna z niej suczka, naprawde przekochana, mala przylepka. Quote
kaskadaffik Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Kochanie zaglądam do Ciebie i marzy mi się dla Ciebie domek spokojny, przytulaśny :) Quote
Ulka18 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Kasiadaffik, nie dalam Ci kasy za bazarki 44 zl, moze wykupie dla Amci, Romcia i Tomcia ogloszenia u CatAngel ? Chyba po 15 zl jest komplet ogloszen. Quote
kaskadaffik Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Aga odpisałam Ci na bazarkowym wątku, pewnie że kup, będzie na trzy zestawy a ja już od puli odpisze :) dzięki !!!! Quote
Ulka18 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Wykupilam dla Amci komplet 130 ogloszen u kochanej CatAngel :D Quote
Ra_dunia Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 I tak jeszcze z Amci klusia :) ale jaka śliczna klusia :D Jeszcze ciutkę widać przestraszona. Pewnie speszyła się ilością odwiedzających :) Quote
karolciasz28 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 kopiuję z wątku boguchwalskiego: w Sanoku od jakiś 17 lat co roku pod koniec maja ,, na dzień dziecka " organizowany jest pokaz zwierząt. Sanoczanie, przychodzą i chwal się swoimi pupilami, organizujemy loterie, konkursy a uzbierane pieniądze idą na pomoc zwierzakom, w tym roku taka ,,impreza" odbędzie się ok 25 maja pod hasłem,, adoptuj zwierzaka" albo coś w tym stylu nie pamiętam dokładnie , w każdym bądź razie będziemy uczulać dorosłych, młodzież i dzieci ze nie zawsze musi być psiak lub kociak z hodowli, lub co gorsza z pseudo..., ze można znaleźć wspaniałego przyjaciela w schronisku! i tu prośba do Was, jeśli macie ochotę i możliwość to przyjedzcie ze swoimi podopiecznymi a jak nie macie możliwości to poproszę o ładne zdjęcia i dokładne opisy, być może znajdą nowe domy!!!! Co Wy na to dziewczyny? To co podesłać Amcię? Jeśli do tego czasu znajdzie chałupę to podeślemy innego psiaka. Quote
Ulka18 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Karolciasz, podsylaj, podsylaj Amcie, Foczke, Romcia, Tomcia, Lirojka i Falcora :D Quote
Basia1968 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 ale to trzeba jechać do Sanoka - ooooo ja z chęcią, bo to moje strony rodzinne i bym sobie pojechała z pupilami. Tylko boje się takich adopcji. U nas było już "Miasto Aniołów" a później wyszły cyrki z tych adopcji - psy porzucone jakieś tam historie inne. Quote
Ulka18 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Basiu, nie bedziemy jechac z psami. Karolciasz podrzuci zdjecia naszych psiakow do Beci66 i Majuski. Ja tez jestem przeciwna adopcjom 'impulsowym'. Quote
Basia1968 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 aaa to super - to Paula może plakaty probić, ja wydrukuję i damy Beci i Majusce? co? wtedy wszystkie się załapią:loveu: Quote
Recommended Posts