Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KasiaKia masz jeszcze miejsce na jeden banerek. Bierz smialo, bo zdarza sie, ze pies znajduje dom, bo ktos banerek w podpisie zobaczy, spodoba mu sie i leci na watek.

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zgubiłam Amciowy wątek, dopiero teraz odnalazłam :) Chciałam napisać, że uwielbiam się przytulac do takich mięciutkich przytulaków, ona taka jest do przytulania idealna i jaka juz jest obyta z ludźmi, zero paniki i tylko przylega do ziemi lekko :) cudna :)

Posted

kopiuję z wątku boguchwalskiego:
w Sanoku od jakiś 17 lat co roku pod koniec maja ,, na dzień dziecka " organizowany jest pokaz zwierząt. Sanoczanie, przychodzą i chwal się swoimi pupilami, organizujemy loterie, konkursy a uzbierane pieniądze idą na pomoc zwierzakom, w tym roku taka ,,impreza" odbędzie się ok 25 maja pod hasłem,, adoptuj zwierzaka" albo coś w tym stylu nie pamiętam dokładnie , w każdym bądź razie będziemy uczulać dorosłych, młodzież i dzieci ze nie zawsze musi być psiak lub kociak z hodowli, lub co gorsza z pseudo..., ze można znaleźć wspaniałego przyjaciela w schronisku! i tu prośba do Was, jeśli macie ochotę i możliwość to przyjedzcie ze swoimi podopiecznymi a jak nie macie możliwości to poproszę o ładne zdjęcia i dokładne opisy, być może znajdą nowe domy!!!!
Co Wy na to dziewczyny?

To co podesłać Amcię? Jeśli do tego czasu znajdzie chałupę to podeślemy innego psiaka.

Posted

ale to trzeba jechać do Sanoka - ooooo ja z chęcią, bo to moje strony rodzinne i bym sobie pojechała z pupilami. Tylko boje się takich adopcji. U nas było już "Miasto Aniołów" a później wyszły cyrki z tych adopcji - psy porzucone jakieś tam historie inne.