Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 452
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Amciunia na pewno znajdzie kochających ludzi, ale muszza to byc wyjątkowi ludzie, bo i ona jest wyjątkowa. Ma teraz nowego kolege Pokera. Psiak miód - tak jak Amcia - grzeczny kochany - tylko bardzo zniszczony zaniedbany przez poprzednich "właścicieli". Wczoraj miał zabieg usuwania i czyszczenia zębów - okazało się, że ma martwice dziąseł! Nadto uszy - stan fatalny - niesmaowity ból - psinka musi mieć podawane codziennie leki do uszu i jmusza to robic w kagańcu, bo niestety psiak broni sie przed bólem. Z każdym dniem jest coraz lepiej.
Przepraszam, że na wątku Amci, ale POker nie ma jeszcze wątku, a chciałam się podzielić z Wami tymi wiadomościami.

Posted

Matko, ale zaniedbany ten psiak Poker, martwica dziasel, co ci wlasciciele robili z tym psem, ze doprowadzili go do takiego stanu? Uszy to ciezka sprawa, bolesna, trudna. Oby juz bylo tylko lepiej z Pokerkiem.
No i zeby nasza Amcia znalazla dom :kciuki:

Posted

Basia wysyłam Ci z bazarków dzisiaj 500 zł, my narazie nie działamy za bardzo, więc kasa nie ma po co leżeć, myślę, że Dziewczyny się zgodza na wykorzysrtanie pieniążków na największe potrzeby, co i tak kropla w morzu...

Za Pokerka trzymam kciuki, u Zbyszka będzie miał super :)

Posted

Jasne, jak nas nie chca w schronisku, to bedziemy pomagac innym biedom bezdomnym. A Basia to sprawdzona "Firma", az sie serca ciesza, gdy sie pomaga.

Czekamy Basiu, czekamy, oby Ci sie wszystko udalo :kciuki:

• 2 weeks later...
Posted

Eh liczmy na to, że będzie jka u Szopka od Aśki z Brzyścia, cisza, że my już wku..one a tu Pani dzwoni, że nie mogła wcześniej przyjechać, ale już będzie po psiaka lada dzień:) za to trzymam kciuki Amciunia!!

Posted

Ja uważam, że Piekary trzeba odpuścić. Zgłosiła sę Pani z Jeleniej Góry, której odeszła sunia identyczna jak Amcia i po prostu, jak powiedziała, ona musi mieć Amcię - bardzo bardzo fajna Pani. Ma koteczke. Jej poprzednia sunia odeszła na nowotwór płuc. Panią nie przeraża nic, strachliwośc itd itd. Zgadza się na wizyty, podpisanie umowy.
Trzeba poszukac kogoś z Jeleniej Góry. Ja naprawde nie mogę. Urządzamy nasz nowy nabytek, aby miec gdzie trzymać biedaki okoliczne. Tak - kupilismy domek z budynkami gospodarczymi w przepięknej miejscowości. Zamieszkał tam już Kumpel. Teraz musimy przygotowac iejsca dla innych, a pracy mnóstwo.

Posted

znalazłam użytkowniczkę caelestis z JG
EDIT: i taki wpis w jej profilu: Ostatnio cierpię na chroniczny brak czasu :roll:
W pilnych sprawach proszę dzwonić :handy:
Nowy numer fona 791 515 799 ;-)
jest też inny numer, na mapie pomocy dogo :)