halcia Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Straszny zastój,aż nie do wiary......Tyle bido ,że w schronie nie siedzisz.... Quote
Basia1968 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Amciunia na pewno znajdzie kochających ludzi, ale muszza to byc wyjątkowi ludzie, bo i ona jest wyjątkowa. Ma teraz nowego kolege Pokera. Psiak miód - tak jak Amcia - grzeczny kochany - tylko bardzo zniszczony zaniedbany przez poprzednich "właścicieli". Wczoraj miał zabieg usuwania i czyszczenia zębów - okazało się, że ma martwice dziąseł! Nadto uszy - stan fatalny - niesmaowity ból - psinka musi mieć podawane codziennie leki do uszu i jmusza to robic w kagańcu, bo niestety psiak broni sie przed bólem. Z każdym dniem jest coraz lepiej. Przepraszam, że na wątku Amci, ale POker nie ma jeszcze wątku, a chciałam się podzielić z Wami tymi wiadomościami. Quote
Ulka18 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Matko, ale zaniedbany ten psiak Poker, martwica dziasel, co ci wlasciciele robili z tym psem, ze doprowadzili go do takiego stanu? Uszy to ciezka sprawa, bolesna, trudna. Oby juz bylo tylko lepiej z Pokerkiem. No i zeby nasza Amcia znalazla dom :kciuki: Quote
kaskadaffik Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Basia wysyłam Ci z bazarków dzisiaj 500 zł, my narazie nie działamy za bardzo, więc kasa nie ma po co leżeć, myślę, że Dziewczyny się zgodza na wykorzysrtanie pieniążków na największe potrzeby, co i tak kropla w morzu... Za Pokerka trzymam kciuki, u Zbyszka będzie miał super :) Quote
Basia1968 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 dziękuję Wam z całego serca - mam nadzieję, że za kilka tygodni będę mogła Wam się odwdzięczyć - wszystko na bardzo dobrej drodze - tylko biurokracja okropna. Quote
Ulka18 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Jasne, jak nas nie chca w schronisku, to bedziemy pomagac innym biedom bezdomnym. A Basia to sprawdzona "Firma", az sie serca ciesza, gdy sie pomaga. Czekamy Basiu, czekamy, oby Ci sie wszystko udalo :kciuki: Quote
Basia1968 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 kochani zdjęcia Amciuni - na potwierdzenie tego, że Amcia to też kocia mamunia - słodka ta psinka naprawdę. https://picasaweb.google.com/104801708904367797654/AmciaIKociaki?authkey=Gv1sRgCP-joaDd7MqnEg# Quote
Ulka18 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Piekna, kochana Amciusia :D Kotki takie szczesliwe, mysla, ze maja matke. Quote
KasiaKia Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Wzruszające zdjęcia! Amciusia jest cudowna - kochanie Ty pójdziesz do domku naj naj naj!!! Quote
zozolina Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Pani chyba odpusciła...miała dzwonic ok 20 i d*****a Quote
halcia Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Ludzie nie potrafią wykonac nawet tel."....Jednak nie...prosze nie czekac" Quote
kaskadaffik Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Eh liczmy na to, że będzie jka u Szopka od Aśki z Brzyścia, cisza, że my już wku..one a tu Pani dzwoni, że nie mogła wcześniej przyjechać, ale już będzie po psiaka lada dzień:) za to trzymam kciuki Amciunia!! Quote
Ra_dunia Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Dla takiej kochanej sunieczki domek musi być najlepszy z najlepszych. Przesłodka jest. Quote
KasiaKia Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 O tak, Amciusia musi trafić do najlepszego domku. Mała, bezproblemowa sunia o wielkim sercu! Quote
Paulina_mickey Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Kochane, odezwała się ta Pani z Piekar, jest nadal zainteresowana adopcją Amci. Ja wyślę numer tej Pani do [B][URL="http://www.dogomania.pl/members/103692-zozolina"][B]zozolina[/B][/URL] na pw -Basia mi podała [/B] Quote
eloise Posted September 1, 2011 Author Posted September 1, 2011 ta Pani od córki, co to chce psa? Pani co spędza cały czas poza domem? Quote
zozolina Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Tak ta sama i co mam wizytowac?wy musicie podjac ta decyzje...czekam... Quote
kaskadaffik Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Cieszmy się :) napiszemy z Basią wiecej jak będzie pewniak :) Trzymajcie kciuki :) Jelenia Góra :) Quote
halcia Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 W koncu nie wiem o co chodzi,ale trzymam kciuki z całego serca za najpepszy domek i najlepszą Pancię! Quote
Basia1968 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Ja uważam, że Piekary trzeba odpuścić. Zgłosiła sę Pani z Jeleniej Góry, której odeszła sunia identyczna jak Amcia i po prostu, jak powiedziała, ona musi mieć Amcię - bardzo bardzo fajna Pani. Ma koteczke. Jej poprzednia sunia odeszła na nowotwór płuc. Panią nie przeraża nic, strachliwośc itd itd. Zgadza się na wizyty, podpisanie umowy. Trzeba poszukac kogoś z Jeleniej Góry. Ja naprawde nie mogę. Urządzamy nasz nowy nabytek, aby miec gdzie trzymać biedaki okoliczne. Tak - kupilismy domek z budynkami gospodarczymi w przepięknej miejscowości. Zamieszkał tam już Kumpel. Teraz musimy przygotowac iejsca dla innych, a pracy mnóstwo. Quote
Reno2001 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Wow, Basiu gratulacje!!! Trzymam kciuki za remonty i urządzanie się w nowym, już Waszym miejscu. Bardzo się cieszę, że tak prężnie poszliście do przodu. Quote
kaskadaffik Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Czy ktoś kojarzy kogoś z Jeleniej Góry na dogo ? Quote
eloise Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 znalazłam użytkowniczkę caelestis z JG EDIT: i taki wpis w jej profilu: Ostatnio cierpię na chroniczny brak czasu :roll: W pilnych sprawach proszę dzwonić :handy: Nowy numer fona 791 515 799 ;-) jest też inny numer, na mapie pomocy dogo :) Quote
kaskadaffik Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Dzwoniłam pod ten numer, narazie nikt nie odbiera, będę jeszcze próbować... Quote
Recommended Posts