Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

Posted

sylwiaso napisał(a):
cioteczki mam nową stronę hotelikuhttp://wlesiebrzozowym.prv.pl/(cały czas jest jeszcze w rozbudowie)zobaczcie kto jest na pierwszej stronie!a tak dla potwierdzenia dziewczynki zostały u mnie a cioteczki odjechały!!

Sylwiaso bardzo ładna strona :). A ja już wiem kto jest na stronie głównej, piękne te psiaki ;)

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A teraz sama się rozliczę, bardzo przepraszam, że dopiero teraz :(.
W tym m-cu poniosłam następujące wydatki na ogłoszenia:
Przelałam koosiek na allegro wyróżnione 20 zł
Za pakiety pliny zapłaciłam 20zł
Morusek kosztował 22,14 zł
Tablica kosztowała 39,98 zł
Gumtree kosztowało 100 zł
W sumie ogłoszenia kosztowały 202,12 zł. W związku z tym, że tablice wyróżniłam bez porozumienia z cioteczkami siadam i robię przelewik na 60 zł. Przedłużenie moruska muszę zrobić 15-go i pokryję to ze swoich. Mam nadzieje, ze jasno napisałam wszystko.

Posted

Wycieczka super :cool1:
Jakby co to macie do mnie nr telefonów, gdybym była potrzebna to dzwońcie!
Sylwiaso, ale fajnie jest u Ciebie !
A Dziewczynki są przekochane i bardzo szybko się uczą :evil_lol: , w mig załapały w której kieszeni są smaczki i często tam zaglądały. Ładnie reagują na siad, pilnują się i są bardzo grzeczne. Do zacałowania dosłownie :loveu:
A w rzeczywistości są dużo mniejsze niż na fotakach, może dlatego te telefony do z ogłoszeń do pilnowania?
Jak już będą w nowym domku, trzeba może pokazać na fotkach, że są kochanym kanapowcami :p

Posted

Malawia napisał(a):

Jak już będą w nowym domku, trzeba może pokazać na fotkach, że są kochanym kanapowcami :p

Wycieczka rzeczywiście super, mimo paskudnej pogody. Okolica u sylwiaso bajeczna, aleja akacjowa zwala z nóg. Hotelik rewelacyjny, Sylwia i jej rodzina fantastyczni :)
Pixie i Dixie przesympatyczne. Ale kanapę to trzeba by im chyba wydzielić osobną bo nie wiem jak by się spało czy odpoczywało na kanapie po której dwa takie tornada by co chwila przelatywały :) To są dwa żywe sreberka, w miarę spokojne były tylko wtedy, kiedy ciotka Malawia wyciągała smaczki z torebki :)

Posted

Same powiedzcie, czyż nie cudownie tam :-)
BARDZO WAM DZIĘKUJĘ, ŻE MOGŁAM TAM POJECHAĆ ;-)
Szkoda tylko, że dziewczynki nie pojechały...ale co się odwlecze, to nie uciecze ! A zdrowie PiD ważniejsze !

Posted

Boże kochany!może by sie nic nie wydarzyło,ale lepiej,że dmuchałyśmy na zimne!Jeszcze raz ciotka s.i dziewczynki mocno ściskają ciocię Selengę i ciocię Malawię!!ja też bardzo się cieszę,że mogłam Was poznać!Miejmy nadzieję,że psinka wyzdrowieje!

Posted

:placz:Oj BIDULKA :-( Oby wszystko było dobrze!!!! U którejś z dziewczyn był chyba drugi szczeniak:crazyeye:, też może mieć parwo!!!!

To dziewczynki chyba szybko tam nie pojadą?

Posted

Mam nadzieję, że inne psiaki u chauwy nie zachorują. Biedna Kiko.

Malawia musimy się skonsultować z doktorami. Z tego co wiem to po 2 dawce wirusówek będą mogły jechać.

Posted

edek napisał(a):
Mam nadzieję, że inne psiaki u chauwy nie zachorują. Biedna Kiko.

Malawia musimy się skonsultować z doktorami. Z tego co wiem to po 2 dawce wirusówek będą mogły jechać.

Ale chyba dwa tygodnie po szczepieniu?

Posted

U mnie jest Masza z tego samego "gospodarstwa" co ta chora sunia (były zabrane razem), a u Gallegro jest odebrany tydzień wcześniej Homer. Masz i Homer (tfu, tfu!!!!!) czują się bardzo dobrze. Jutro jadę z Maszą na szczepienie - zobaczymy co Doktor postanowi, bo nie wiem czy da się zrobić test i czy wykaże nosicielstwo póki nie ma objawów... W każdym razie spokojne spanie mi nie wychodzi :( Uważam, że dobrze się stało - nie ma co ryzykować. Może się okazać, że "źródło" zakażenia jest wśród psiaków przebywających u Chauwy i już tam się Kiko zaraziła. Wszystkie za i przeciw oraz terminy ewentualnej przeprowadzki P&D będziemy omawiać i konsultować z kilkoma wetami (dla pewności ;))