edek Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 sylwiaso napisał(a):cioteczki mam nową stronę hotelikuhttp://wlesiebrzozowym.prv.pl/(cały czas jest jeszcze w rozbudowie)zobaczcie kto jest na pierwszej stronie!a tak dla potwierdzenia dziewczynki zostały u mnie a cioteczki odjechały!! Sylwiaso bardzo ładna strona :). A ja już wiem kto jest na stronie głównej, piękne te psiaki ;) Quote
Nutusia Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Wszystko na nic. To raczej nie parwo, ale problem jest. Quote
edek Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Nutusiu czy mogłabyś zrobić przelew do koosiek na 26,60. Koosiek zrobi D&P allegro. Quote
Nutusia Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Niee ma sprawy. Jutro Sławek zrobi. Tylko nr konta na maila albo na PW poproszę ;) Quote
ania shirley Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 DDobrze,że nie pojechały. Nie ma co ryzykować. Parwo , to poważna sprawa. A ogłady zdążą nabrać. Zdolne są!!!! Quote
edek Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 A teraz sama się rozliczę, bardzo przepraszam, że dopiero teraz :(. W tym m-cu poniosłam następujące wydatki na ogłoszenia: Przelałam koosiek na allegro wyróżnione 20 zł Za pakiety pliny zapłaciłam 20zł Morusek kosztował 22,14 zł Tablica kosztowała 39,98 zł Gumtree kosztowało 100 zł W sumie ogłoszenia kosztowały 202,12 zł. W związku z tym, że tablice wyróżniłam bez porozumienia z cioteczkami siadam i robię przelewik na 60 zł. Przedłużenie moruska muszę zrobić 15-go i pokryję to ze swoich. Mam nadzieje, ze jasno napisałam wszystko. Quote
edek Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Nutusia napisał(a):Niee ma sprawy. Jutro Sławek zrobi. Tylko nr konta na maila albo na PW poproszę ;) Już wysyłam :) Quote
Malawia Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Wycieczka super :cool1: Jakby co to macie do mnie nr telefonów, gdybym była potrzebna to dzwońcie! Sylwiaso, ale fajnie jest u Ciebie ! A Dziewczynki są przekochane i bardzo szybko się uczą :evil_lol: , w mig załapały w której kieszeni są smaczki i często tam zaglądały. Ładnie reagują na siad, pilnują się i są bardzo grzeczne. Do zacałowania dosłownie :loveu: A w rzeczywistości są dużo mniejsze niż na fotakach, może dlatego te telefony do z ogłoszeń do pilnowania? Jak już będą w nowym domku, trzeba może pokazać na fotkach, że są kochanym kanapowcami :p Quote
Selenga Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Malawia napisał(a): Jak już będą w nowym domku, trzeba może pokazać na fotkach, że są kochanym kanapowcami :p Wycieczka rzeczywiście super, mimo paskudnej pogody. Okolica u sylwiaso bajeczna, aleja akacjowa zwala z nóg. Hotelik rewelacyjny, Sylwia i jej rodzina fantastyczni :) Pixie i Dixie przesympatyczne. Ale kanapę to trzeba by im chyba wydzielić osobną bo nie wiem jak by się spało czy odpoczywało na kanapie po której dwa takie tornada by co chwila przelatywały :) To są dwa żywe sreberka, w miarę spokojne były tylko wtedy, kiedy ciotka Malawia wyciągała smaczki z torebki :) Quote
sylwiaso Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 dziękujemy cioteczki za takie miłe słowa i przesyłamy aleje akacjowa jesienią krzyż na Szczudłowie... Quote
Malawia Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Same powiedzcie, czyż nie cudownie tam :-) BARDZO WAM DZIĘKUJĘ, ŻE MOGŁAM TAM POJECHAĆ ;-) Szkoda tylko, że dziewczynki nie pojechały...ale co się odwlecze, to nie uciecze ! A zdrowie PiD ważniejsze ! Quote
ania shirley Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 To drugie zdjęcie wygląda jak droga do "Tajemniczego ogrodu".... Quote
edek Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Widoki przepiękne :). Selenga, Malawia wielkie dzięki za poświęcony czas !!! Quote
edek Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Fakt faktem, że jedzenia pilnują hihih mimo, że miski moich kotów stawiałam w różnych miejsca to zawsze je wytropiły w mgnieniu oka ) Quote
edek Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Selengo wyślij pw do Nutusi z kontem i kwotą jaką jesteśmy winne za tą podróż. Quote
edek Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 http://warszawa.olx.pl/pixie-twoje-szczescie-na-4-lapach-iid-279970382 http://warszawa.olx.pl/dixie-twoj-prawdziwy-przyjaciel-iid-279969542 Quote
sylwiaso Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Boże kochany!może by sie nic nie wydarzyło,ale lepiej,że dmuchałyśmy na zimne!Jeszcze raz ciotka s.i dziewczynki mocno ściskają ciocię Selengę i ciocię Malawię!!ja też bardzo się cieszę,że mogłam Was poznać!Miejmy nadzieję,że psinka wyzdrowieje! Quote
Malawia Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 :placz:Oj BIDULKA :-( Oby wszystko było dobrze!!!! U którejś z dziewczyn był chyba drugi szczeniak:crazyeye:, też może mieć parwo!!!! To dziewczynki chyba szybko tam nie pojadą? Quote
edek Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Mam nadzieję, że inne psiaki u chauwy nie zachorują. Biedna Kiko. Malawia musimy się skonsultować z doktorami. Z tego co wiem to po 2 dawce wirusówek będą mogły jechać. Quote
Malawia Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 edek napisał(a):Mam nadzieję, że inne psiaki u chauwy nie zachorują. Biedna Kiko. Malawia musimy się skonsultować z doktorami. Z tego co wiem to po 2 dawce wirusówek będą mogły jechać. Ale chyba dwa tygodnie po szczepieniu? Quote
edek Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Malawia napisał(a):Ale chyba dwa tygodnie po szczepieniu? Właśnie nie wiem jak to jest musimy się skonsultować ;) Quote
Nutusia Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 U mnie jest Masza z tego samego "gospodarstwa" co ta chora sunia (były zabrane razem), a u Gallegro jest odebrany tydzień wcześniej Homer. Masz i Homer (tfu, tfu!!!!!) czują się bardzo dobrze. Jutro jadę z Maszą na szczepienie - zobaczymy co Doktor postanowi, bo nie wiem czy da się zrobić test i czy wykaże nosicielstwo póki nie ma objawów... W każdym razie spokojne spanie mi nie wychodzi :( Uważam, że dobrze się stało - nie ma co ryzykować. Może się okazać, że "źródło" zakażenia jest wśród psiaków przebywających u Chauwy i już tam się Kiko zaraziła. Wszystkie za i przeciw oraz terminy ewentualnej przeprowadzki P&D będziemy omawiać i konsultować z kilkoma wetami (dla pewności ;)) Quote
Recommended Posts