edek Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Sylwia wysłała mi sms kupiła kubrak za 25 zł. Badanie tarczycy kosztuje 76 zł robimy ??? Quote
edek Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Nutusia napisał(a):Nie mam, ale spróbuję zdobyć ;) Super dzięki, pisałam pw, ale chyba nie ma jej na dogo ;) a zawsze łatwiej domówić się telefonicznie niż pisząc ;) Quote
sylwiaso Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Juz wszystko wiem dziewczynki będą miały domek tymczasowy w domku...bardzo się cieszę:-(:grins:naprawdę ciesze się cioteczki to jedyna droga!!! Quote
ania shirley Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Sylwia! Dziękuję za wszystko co zrobiłaś dla P&D. Ich uśmiechnięte pyszczki dowodza tego ,że czuły się kochane. I szczęśliwe. I choćby nigdy nie znalazły swojego domu , to jeden swój już miały- u Ciebie! Dziękuję. Quote
sylwiaso Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Aniu Dziekuję!!Kochamy je tak jakby były nasze!!!i dlatego płakać mi się chce,że odjadą,ale wiem,że nie ma innego wyjścia i że to jest jedyna dla nich szansa! Quote
ania shirley Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Incia napisał(a):Będzie dobrze, musi być! Dziękuję zaoptymizm. Wezmę sobie trochę;). Quote
Nutusia Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 ania shirley napisał(a): I choćby nigdy nie znalazły swojego domu... Anka!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::evil_lol: Quote
Nutusia Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Asiaczku, doszło 22,50 zł z Twojego bazarku - pięknie dziękujemy! Czy byłabyś tak dobra i jeszcze raz wstawiła link do bazarku, żebym mogła potwierdzić, bo nie bardzo mam czas teraz szukać, a boje się, że potem... zapomnę ;) Quote
Incia Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Nutusia napisał(a):Asiaczku, doszło 22,50 zł z Twojego bazarku - pięknie dziękujemy! Czy byłabyś tak dobra i jeszcze raz wstawiła link do bazarku, żebym mogła potwierdzić, bo nie bardzo mam czas teraz szukać, a boje się, że potem... zapomnę ;) To ja uprzedzę Asiaczka, to był tez troszeczkę mój bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/213930-DUZO-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACI....-do-15.09.2011-r.-g.24.00 Quote
ania shirley Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Nutusia napisał(a):Anka!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::evil_lol: Już nie będę....:placz::placz::placz::placz::cry::cry::cry::chaos::chaos::chaos: Quote
wawer Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 To już wiadomo, kiedy psice się przeprowadzają? Bo niedługo to ja te 10 kg makaronu to chyba nie będę miała po co do Sylwii wozić - to wielki karton jest :evil_lol:. Muszkieter idzie w adopcję, tylko jeden zostaje. Pies nie kura, żeby tyle mąki wciął. Do tego taki mały ;). Quote
Nutusia Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Ja dopiero teraz mogę napisać, bo bardzo dziś mnie w pracy eksploatują ;) Edek jest zajęta swoją kicią po jakimś zabiegu i napisała do mnie takiego sms-a: Szukamy transportu z Łowicza do Nowy Lubiel. Transport po czwartku byłby poszukiwany. W czwartek są umówione z wetem na pokazanie szwów i Pixie będzie miała robione badania trzustki, tarczycy i ogólne. Chyba o ten czwartek chodzi ;) Ja szczegółów żadnych nie znam... Quote
ania shirley Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Chodzi o ten czwartek tj. 10 listopada. Żadnych szczegółów jeszcze nie ma:shake:. Bo nie ma transportu. Quote
edek Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Cioteczki bardzo proszę popytajcie się znajomych czy ktoś nie pomógł by w przewiezieniu Dixie i Pixie z Łowicza do Nowy Lubiel. Może wiecie kogo można poprosić o transport z dogo ???? Quote
edek Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Nutusiu chodzi o ten czwartek. Wczoraj wieczorem rozmawiałam z Sylwią i Pani doktor powiedziała, że lepiej jeszcze poczekać przed zrobieniem badań po tej sterylizacji i termin został ustalony na czwartek. W związku z tym, że nie bylo mnie na dogo później to o tym nie napisałam, przepraszam bardzo.W sumie mogłam wysłać do Ciebie i Ani sms. Nie miałam glowy :( Quote
beka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Edek, Pati C wozi psiaki, i z okolic Łodzi Ajlii (chyba tak sie pisze) Quote
edek Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 beka napisał(a):Edek, Pati C wozi psiaki, i z okolic Łodzi Ajlii (chyba tak sie pisze) Dziękuję za podpowiedź :) Quote
Nutusia Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 A gdzie ten Nowy Lubiel? Ile to km?... Quote
edek Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Nutusia napisał(a):A gdzie ten Nowy Lubiel? Ile to km?... To jest za Wyszkowem. 160 km z Łowicza. Quote
Jasza Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Czyli dziewczyny jadą do Chauwy? Tylko ten transport... Quote
Recommended Posts