Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nutusia napisał(a):
Nie mam, ale spróbuję zdobyć ;)

Super dzięki, pisałam pw, ale chyba nie ma jej na dogo ;) a zawsze łatwiej domówić się telefonicznie niż pisząc ;)

Posted

Sylwia!
Dziękuję za wszystko co zrobiłaś dla P&D. Ich uśmiechnięte pyszczki dowodza tego ,że czuły się kochane. I szczęśliwe.
I choćby nigdy nie znalazły swojego domu , to jeden swój już miały- u Ciebie!
Dziękuję.

Posted

ania shirley napisał(a):

I choćby nigdy nie znalazły swojego domu...

Anka!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::evil_lol:

Posted

Asiaczku, doszło 22,50 zł z Twojego bazarku - pięknie dziękujemy! Czy byłabyś tak dobra i jeszcze raz wstawiła link do bazarku, żebym mogła potwierdzić, bo nie bardzo mam czas teraz szukać, a boje się, że potem... zapomnę ;)

Posted

Nutusia napisał(a):
Anka!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::evil_lol:

Już nie będę....:placz::placz::placz::placz::cry::cry::cry::chaos::chaos::chaos:

Posted

To już wiadomo, kiedy psice się przeprowadzają? Bo niedługo to ja te 10 kg makaronu to chyba nie będę miała po co do Sylwii wozić - to wielki karton jest :evil_lol:. Muszkieter idzie w adopcję, tylko jeden zostaje. Pies nie kura, żeby tyle mąki wciął. Do tego taki mały ;).

Posted

Ja dopiero teraz mogę napisać, bo bardzo dziś mnie w pracy eksploatują ;)
Edek jest zajęta swoją kicią po jakimś zabiegu i napisała do mnie takiego sms-a:
Szukamy transportu z Łowicza do Nowy Lubiel. Transport po czwartku byłby poszukiwany. W czwartek są umówione z wetem na pokazanie szwów i Pixie będzie miała robione badania trzustki, tarczycy i ogólne.

Chyba o ten czwartek chodzi ;) Ja szczegółów żadnych nie znam...

Posted

Cioteczki bardzo proszę popytajcie się znajomych czy ktoś nie pomógł by w przewiezieniu Dixie i Pixie z Łowicza do Nowy Lubiel. Może wiecie kogo można poprosić o transport z dogo ????

Posted

Nutusiu chodzi o ten czwartek. Wczoraj wieczorem rozmawiałam z Sylwią i Pani doktor powiedziała, że lepiej jeszcze poczekać przed zrobieniem badań po tej sterylizacji i termin został ustalony na czwartek. W związku z tym, że nie bylo mnie na dogo później to o tym nie napisałam, przepraszam bardzo.W sumie mogłam wysłać do Ciebie i Ani sms. Nie miałam glowy :(