edek Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Aniu kurczaki one już były zaczipowane i są zapisane na beke skontaktuję się z nią !!!!!!!! Tak wiedzą co to schody bo ja mieszkam w bloku z Dixie ( jaśniejsza ) nie miałam problemu, Pixie ( ciemniejsza) wolała jak ja pierwsza weszłam na górę schodów i potem wbiegała za nami jak torpeda. Dixie dominuje nad Pixie dlatego pewnie nie chce podchodzić. Jak były u mnie musiałam karcić Dixie bo nie dawała jej do mnie przychodzić. Jak TZ głaskał Pixie a ja Dixieto było ok. Jak TZ głaskał samą Pixie to Dixie też była zazdrosna i ja odganiała. Z tym samochodem to trochę się nie dziwię u mnie były 6 – tyg zostały wsadzone do samochodu i zawiezione gdzieś indziej. U Sylwiaso były 5 – mcy zostały wsadzone w samochód i znowu zostawione. Samochód może im się źle kojarzyć niestety. Quote
edek Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 AniaiJanek napisał(a):Poproszę o maila kogoś komu mogę wysłać zdjęcia i kto umie je tu zamieścić :P Tego się jeszcze nie naumiałam. Cioteczki pomóżcie proszę !!!! Quote
AniaiJanek Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Zaraz powiem mojej Magdzie by sprawozdanie napisała :) Z mojego nicku ;) Quote
Asiaczek Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='AniaiJanek']Poproszę o maila kogoś komu mogę wysłać zdjęcia i kto umie je tu zamieścić :P Możesz fotki wysłać na mój mail: basenji@onet.pl Pzdr. Quote
edek Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='Asiaczek']Możesz fotki wysłać na mój mail: basenji@onet.pl Pzdr. Dziękuję ;) Quote
edek Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 AniaiJanek napisał(a): Dziewczyny są przepiękne, zdjęcia nie oddają ich uroku. No i te oczy… Magda już ma traumę jak odda je w niedziele… Oczki to takie maślane robią ;) ja ryczałam jak je oddawałam :( Quote
Asiaczek Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Zdjęcia P&D, otrzymane przed chwilą:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cdn. Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Cd. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us I to wsie foteczki:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Hahaha, jakie gustowne kubraczki mają:) http://img405.imageshack.us/img405/6352/pb040341.jpg Pzdr. Quote
edek Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Kubraczki zostały wypożyczone od Pani doktor z Łowicza, za co jeszcze raz gorąco dziękuję !!!! Quote
edek Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Biedna Dixie nie miała gdzie się położyć potrzebne było drugie posłanko . Słodko wyglądają na tych zdjęciach : ) Edit: Właśnie zauważyłam, ze posłanka dobrane do koloru kubraczków hihihi Quote
AniaiJanek Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Tu Magda :) Obie są kochane i potulne jak baranki. Choć obszczekały TV. Obie bardzo zmęczone i zasypiają jak stoją ale Dixie czuwa i sprawdza czy im się jakieś jedzenie nie trafi. Pixie ładnie śpi na posłaniu, Dixie śledzi każdy mój ruch. Wejście po schodach było mega traumą. Dixie jeszcze dała się jakoś prowadzić, ale Pixie rozkraczyła się jak żaba i ciągnęła we wszystkie strony (była prowadzona przez Anię za mną i Dixie). Jest bardzo silna. Ania miała zaś traumę wnosząc ją na 3. piętro ( :* ) Są bardzo grzeczne, ale… Dixie zrobiła siusiu na środku korytarza. W momencie gdy wyciągałam mopa był huk i drugi sik na łóżku (na szczęście gościnnym…). Mam podstawy by podejrzewać Pixie. Godzinę wcześniej chodziłyśmy z nimi po trawniku (z dala od ulicy) aby się wysikały. Mam nadzieję, że to tylko stres i przemęczenie. Quote
AniaiJanek Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 O przepraszam, posłania są dwa. To z zielonym ręcznikiem podarowała Mamba. :) /Magda Quote
AniaiJanek Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 To z zielonym ręcznikiem - były dwa... Mamba zjadła jedno powodując fale małych styropianowych kulek w całym mym domu. Drugie więc poszło do Madzi i jej grzecznych psów by nie dawać Mambie powodów do wyprowadzenia mnie z równowagi :D /ania Quote
mamanabank Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 edek napisał(a):Kubraczki zostały wypożyczone od Pani doktor z Łowicza, za co jeszcze raz gorąco dziękuję !!!! A no właśnie! A już myślałam, że to jakaś ogólnopolska linia mody :-D Kochane małe Małpiszonki w wielkim świecie!! Quote
edek Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Dziewczynki a co to za siusianie !!!!! Madziu może rozłóż im reklamówkę i na to gazety czy ręczniki kuchenne. Dixie już praktycznie nie miała wpadek u mnie w domu, Pixie była w trakcie nauki jeszcze. Ale to też może być znaczenie terenu, jeżeli w mieszkaniu są inne zwierzaczki . Quote
AniaiJanek Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Zobaczymy jak minie noc. Może to też efekt leków. Póki co jest ok. Dziewczyny pięknie odpoczywają. Pewnie śnią o jutrzejszym obiedzie. /Magda Quote
edek Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Ale mam maniery !!!!! Madziu witamy na dogo :). Bardzo, bardzo Ci dziękuję za przygarnięcie dziewczyn do siebie :) Quote
edek Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 AniaiJanek napisał(a):Zobaczymy jak minie noc. Może to też efekt leków. Póki co jest ok. Dziewczyny pięknie odpoczywają. Pewnie śnią o jutrzejszym obiedzie. /Magda Mam nadzieje, że nocka będzie spokojna. One pewnie marzą o jutrzejszym śniadanku. Może nie widać po nich, ale one są małymi głodomorkami :) Quote
AniaiJanek Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 I ja witam. Nie ma sprawy, cała przyjemność po mojej stronie. Quote
AniaiJanek Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Ja myślę, że dziewczyny już zasmakowały życia na otwartym terenie i zapomniały jak było w mieszkaniu... Trzeba będzie im znaleźć domek u cierpliwych, świadomych ludzi. Madzia pewnie jutro opisze coś więcej bo chyba śpi ;) /ania Quote
sylwiaso Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Moje dziewczynki jakie Warszawianki!!!!jak bardzo sie cieszę,że już wszystko za nimi,AniuiJanku czekam na Was i na dziewczynki z utęsknieniem jak po drodze zabierzecie mamęnabank to już będzie cały komplet!!!Czekamyyyyyy!!! Quote
sylwiaso Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Nutusiu już odpisuję w sprawie paliwa z domu do lecznicy wyszło 114km musieliśmy kawałek się wrócić,bo most był w naprawie!ropa kosztuje 5,40 nasz staruszek pali ok.8litrów na 100km. Quote
edek Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Sylwiaso czy dasz radę we wtorek podjechać do weta na tą kontrolę ze szwami ??? Kontaktowałam się z beką odnośnie czipu, ma podać te same dane, które są na pierwszym czipie. Quote
Recommended Posts