Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

Posted

Dixolek był grzeczny w domku może więcej biegała jak Pixie,ale myślę to kwestia przyzwyczajenia.Gotowałyśmy razem objadek leżała ze mną w kuchni,myslę,że i do bloków też by były dobre sunie.Ja tak o tej wolności pisałam,ale przecież najważniejsze żeby były kochane!!!

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cioteczki byłam dziś z kałem Pixie u P.doktor nie chciałam sama podejmować decyzjii i zadzwoniłam do cioci edek i wg.P.doktor powinno się zrobić badanie specyficznej lipazy psiej,wtedy wyjdzie bardzo dokładnie funkcjonowanie trzustki tylko u nas można to zrobić pod koniec przyszłego tygodnia,a one będą w tym czasie w Warszawie u nas koszt tego badania to 60zł, można jeszcze zbadać tarczycę.

Posted

Jasza napisał(a):
Jestem na zaproszenie Edek.
I zostaję.
Stałej deklaracji na razie nie złożę..ale po wypłacie na pewno coś dorzucę.

Jasza witam serdecznie, dziękuję za zajrzenie i dalsze towarzyszenie Nam oraz Dixie i Pixie :)

Posted

Sylwiaso pamiętasz ile dziewczyny ważą ??? i czy mogłabyś zobaczyć ile mają w kłębie. Dodałabym te informacje do ogłoszeń. Będzie tak orientacyjne dla potencjalnego domku.

Posted

Miałam telefon w sprawie Dixie. Pani oferowała budę w kojcu w ciągu dnia i wypuszczanie z kojca na noc. Nie toleruje psów w domu. W ostateczności Pani myślała, ze Dixie jest mniejsza tak max do kolan, czyli miej więcej ich wielkość jak miały koło 4 m-cy.
Dopisanie w ogłoszeniach wagi i wysokości w kłębie przyda się.

Sylwiaso więc jak będziesz miała chwilkę to zmierz je w kłębie :)

Posted

Pewnie jutro będą już aktywne wyróżnione ogłoszenia tablica.pl na 30 dni, jak się pojawią wstawię linki. Gumtree i ogłaszamy.pl będziemy robić we wtorek, bo do jutra są aktywne ogłoszenia.

Posted

Może dodam, że dodatkowym wyróżnieniem tych ogłoszeń jest ładne obramowanie zdjęcia, które zamówiłam na bazarku :) tak ustawiliśmy zdjęcia, żeby było ono jako miniaturka.

Posted

Marycha35 napisał(a):
Kciukaczę za domek fajocha:)

Kciukaj kciukaj Cioteczko po takim lansie po necie jak nie zadzowni kontkretny tel to sama już nie wiem.....