Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki wczoraj dostałam info.od P.doktor kał Dixie super nie ma żadnych pasożytów typu nicieni,tasiemca itd...... HURRA!!!koszt wyszedł 27zł odnośnie wysyłki dostałam wczoraj,ale dla psiaków dorosłych 15kg+4kg dodatkowo i zabaweczki,ale to chyba nie pomyłka to jest z zoo-dragon!i właśnie wczoraj po południu myślałam dla kogo ta karma?może dzis coś dojdzie to zaraz napiszę na wątku!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Cioteczki wczoraj dostałam info.od P.doktor kał Dixie super nie ma żadnych pasożytów typu nicieni,tasiemca itd...... HURRA!!!koszt wyszedł 27zł odnośnie wysyłki dostałam wczoraj,ale dla psiaków dorosłych 15kg+4kg dodatkowo i zabaweczki,ale to chyba nie pomyłka to jest z zoo-dragon!i właśnie wczoraj po południu myślałam dla kogo ta karma?może dzis coś dojdzie to zaraz napiszę na wątku!

To ta karma od Edek nadaje sie dla Pixie i Dixie, one nie sa juz malutkie.:)wybrana po konsultacji z wet.:)

Posted

[quote name='sylwiaso']No to już wiem wszystko bardzo Dziekujemy!!!
Dziekujemy Edek, ktora zaplacila za karme 100 zl:) Po promocyjnej cenie.
A ja dziekuje za wiadomosc, pozdrawiam:)

Posted

Wiemy, że były ogłaszane, ale na razie bez sukcesów, niestety. Większe szanse mają, jeśli będą ogłaszane oddzielnie. Ja się nie znam, ale ponoć tekst nie może być taki sam. Są podobne, ale nie takie same. Czy ja już mam zwidy, czy były już ogłaszane w ten sposób i nie było problemów?...

Już wpisuję koszt karmy w rozliczenie. Edek - jesteś niezastąpiona!:loveu:

Super, że Dixińska zdrowa. Tak myślałam, że ta chudość to "cecha osobowa":evil_lol: Ale sprawdzić trzeba było!

Posted

Bardzo się cieszę, że Dixie jest zdrowa, pewnie dziewczynka zaczęła szybciej dorastać, ona do tej pory była mniejsza od Pixie.
Aniu dziękujemy za pieniążki na badanie :).
Super, że tak szybko karma dotarła, mam nadzieję, ze będzie smakować dziewczynką.

Posted

Olena84 napisał(a):
Na gumtree to i ja szału dostaje, bo nawet jedna linijka minimalnie nie moze sie powtorzyc

no to rzeczywiście masakra. Olena czy na gumtree i morusku za wyróżnienie można płacić normalnym przelewem ???

Posted

Dżizas, doczyałam już wszystko co naprodukowałyście kiedy mnie tu nie było.... Miałam fatalny czas od soboty do dzisiaj włącznie i jeszcze się niestety nie skończył, więc nie bardzo mogłam zaglądać na wszystkie "moje ulubione" wątki...

Ale w związku z zamieszaniem transportowym mogę zaproponować co następuje:

Ja wyjeżdżam w najbliższą niedzielę i wracam w następną wieczorem (czyli nie ma mnie 2-9.X). Jeśli jednak ktos może sunie przywieźć w jeszcze następny październikowy weekend (czyli ten 14-16.X) to mogę się zobowiązać wstępnie do odwiezienia dziewcząt do sylwiaso w niedzielę 16.X. "Wstępnie" dlatego, że 10.X zaczynam nową pracę i nie wiem jeszcze jak to będzie wszystko. Nie mam żadnych planów póki co na weekend 14-16.X no i w związku z powyższym zobowiązaniem nie będę żadnych robić na niedzielę 16.X. No niemniej jednak ten termin to z kolei dla mnie jest "duże wyprzedzenie" i nie wiem czy czasem się coś po drodze superpilnego nie urodzi, choć nie podejrzewam. Dlatego mogę się wstępnie zobowiązać że je odwiozę 16.X a jeszcze na 100% potwierdzę jak wrócę z wyjazdu (czyli po 9.X).

Oczywiście jeśli zgłosi się ktoś inny chętny to bardzo proszę, więc pliz potraktujcie moją propozycję na zasadzie "jeśli nie będzie nic innego"... A pewnie nie będzie ;)

Mam nadzieję, że to co wyżej napisałam jest jasne, bo jakoś mi się mało czytelne wydaje... Jakby co to pytać ;)

Posted

Santino - wielkie dzięki! Poczekamy na decyzję Ani i Janka, bo najbardziej nam zależy na tym, żeby po sterylce Myszki mogły pobyć 2 dni w ciepłym domu pod stałą opieką.

Posted

edek napisał(a):
no to rzeczywiście masakra. Olena czy na gumtree i morusku za wyróżnienie można płacić normalnym przelewem ???

Mozna, mozna i nawet sms:)

Posted

ja narazie nie będę mogła zrobić suniom bazarku ogłosz.bo w niedz.wyjeżdzam już na stancję na studia:(ja uważam ,że jeśli poprzednie teksty do ogłoszeń nic nie dały ,to może ktoś mógłby napisać nowy?Taki piękny,łzawy i miarę krótki?(nie wiem niestety kto takie umie?)

Posted

Uprzejmie donoszę, że na konto Myszek wpłynęło:
- 125 zł spadku po Jaśku, który pojechał do domku - DZIĘKUJEMY
- 40 zł od Ani Shirley, z czego 27 zł to zwrot za badanie kupala Dixie, a reszta to "górka" ;)
Wpisuję do postu rozliczeniowego!

Posted

aganela napisał(a):
ja narazie nie będę mogła zrobić suniom bazarku ogłosz.bo w niedz.wyjeżdzam już na stancję na studia:(ja uważam ,że jeśli poprzednie teksty do ogłoszeń nic nie dały ,to może ktoś mógłby napisać nowy?Taki piękny,łzawy i miarę krótki?(nie wiem niestety kto takie umie?)

Z tym tekstem nowym były ogłoszenia tylko we wrześniu wcześniej był inny. Ja ładnych tekstów nie umiem pisać :(.