Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olena84 napisał(a):
Ale Sylwia ma dobrego weta.

I fajnie, ale w konstancińskiej lecznicy P&D mają darmowy talon na sterylki...

Musimy poczekać na Sylwię, żeby się wypowiedziała:
a) czy ma możliwość zawiezienia Dziewczyn te ok 100 km w jedną stronę
b) ile u Jej weta kosztuje sterylka (pakiet dwóch ;))

Dopiero wtedy możemy zacząć rozważać co będzie lepsze i bardziej ekonomiczne...

Posted

No właśnie temu się musimy przyjrzeć. Mój samochód jest na gaz i wychodzi ok. 80, max do 100 zł za 300 km. Tyle, że jego stan techniczny jest w dość opłakanym stanie póki co i nie zaryzykuję, że się rozkraczy z dwoma psinami po zabiegu na pokładzie... Poza tym bez sensu, żebym jechała dwa razy taki dystans, jaki miałby do pokonania ktoś z okolic Łowicza.

Posted

Dziewczyny, przeczytałam wątek Pixi i Dixi, z przyjemnością przetransportujemy z mężem sunie po sterylizacji z Konstancina do Łowicza (mieszkamy w Warszawie), oczywiście za darmo. Tylko prośba o dużo wcześniejsze umówienie dnia by mój mąż nie miał akurat dyżuru :)

Posted

AniaiJanek napisał(a):
Dziewczyny, przeczytałam wątek Pixi i Dixi, z przyjemnością przetransportujemy z mężem sunie po sterylizacji z Konstancina do Łowicza (mieszkamy w Warszawie), oczywiście za darmo. Tylko prośba o dużo wcześniejsze umówienie dnia by mój mąż nie miał akurat dyżuru :)

Witamy serdecznie :) bardzo nam milo goscic nowe osoby na watku, które w dodatku służą swoją pomocą :) !!!

Posted

AniaiJanek napisał(a):

Cuudownie!!! Kolejni Dobrzy Ludzie u dziewczyn :-)

Posted

Dzień dobry cioteczki!!!jak się cieszę,że na wątku z nami są AniaiJanek Kochani ludzie tak nam dużo przy łowickich psiakach pomagają!!!!Dziekuję Wam!!!cioteczki koszt jednej sterylki to 250zł pisze to z nadzieją na mały upust od p.doktor i oczywiście 3dni hoteliku jak dla nas po 20zł to wychodzi ładna sumka!

Posted

[quote name='AniaiJanek']Dziewczyny, przeczytałam wątek Pixi i Dixi, z przyjemnością przetransportujemy z mężem sunie po sterylizacji z Konstancina do Łowicza (mieszkamy w Warszawie), oczywiście za darmo. Tylko prośba o dużo wcześniejsze umówienie dnia by mój mąż nie miał akurat dyżuru :)

[quote name='sylwiaso']Dzień dobry cioteczki!!!jak się cieszę,że na wątku z nami są AniaiJanek Kochani ludzie tak nam dużo przy łowickich psiakach pomagają!!!!Dziekuję Wam!!!cioteczki koszt jednej sterylki to 250zł pisze to z nadzieją na mały upust od p.doktor i oczywiście 3dni hoteliku jak dla nas po 20zł to wychodzi ładna sumka!

Wydaje mi się że w takim razie jednak trzeba by zawieźć suńki do Konstancina. Koszt transaportu Łowicz-Kontancin nie będzie wyższy niż koszt JEDNEJ sterylki, a z powrotem jak rozumiem darmowy transaport zapewnią AniaiJanek:loveu::loveu::loveu:

Posted

Aniu i Janku (nie wiem jak odmieniać ten nick ;)) - witamy najserdeczniej i pięknie dziękujemy za tak fenomenalną propozycję!

Czyli tak:
- ustalę z Beką czy sunie zostają w lecznicy po sterylce dzień czy dwa, czy od razu po wybudzeniu są oddawane
- jeśli są oddawane od razu, czy masz Sylwia możliwość dopilnowania ich po zabiegu i ew. przetrzymania w jakimś cieplejszym miejscu, bo może się mylę, ale jakoś nie wyobrażam sobie, żeby wróciły do boksu - tym bardziej, że może być już zimno (szczególnie w nocy)

Szukamy więc teraz osoby, która podejmie się zawieźć sunie na zabieg i za jaką cenę...

No właśnie - skarbnik! Proszę o opinie i propozycje w tej sprawie. Na razie "dorobek" naszych panienek leży na moim koncie ;) Jeśli ktoś chce jeszcze coś wpłacić - zapraszam. Po wyborze skarbnika, przeleję wszystkie uzbierane fundusze. Ze swej strony nie mam nic przeciwko temu, żeby "trzymać kasę", ale głupio tak zgłaszać własną kandydaturę. Na tym wątku panuje wolność i demokracja, więc proszę o wolny i demokratyczny wybór ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Aniu i Janku (nie wiem jak odmieniać ten nick ;)) - witamy najserdeczniej i pięknie dziękujemy za tak fenomenalną propozycję!

Czyli tak:
- ustalę z Beką czy sunie zostają w lecznicy po sterylce dzień czy dwa, czy od razu po wybudzeniu są oddawane
- jeśli są oddawane od razu, czy masz Sylwia możliwość dopilnowania ich po zabiegu i ew. przetrzymania w jakimś cieplejszym miejscu, bo może się mylę, ale jakoś nie wyobrażam sobie, żeby wróciły do boksu - tym bardziej, że może być już zimno (szczególnie w nocy)

Szukamy więc teraz osoby, która podejmie się zawieźć sunie na zabieg i za jaką cenę...

No właśnie - skarbnik! Proszę o opinie i propozycje w tej sprawie. Na razie "dorobek" naszych panienek leży na moim koncie ;) Jeśli ktoś chce jeszcze coś wpłacić - zapraszam. Po wyborze skarbnika, przeleję wszystkie uzbierane fundusze. Ze swej strony nie mam nic przeciwko temu, żeby "trzymać kasę", ale głupio tak zgłaszać własną kandydaturę. Na tym wątku panuje wolność i demokracja, więc proszę o wolny i demokratyczny wybór ;)

Też miałam ten problem u Baloniarek ;) No ale żeby nie było Ci głupio to ja to zrobię ;)

ZGŁASZAM NUTUSIĘ NA SKARBNIKA DZIEWCZYN! :)

Posted

AniaiJanek napisał(a):

Witam serdecznie u dziewczynek :) dziękuję bardzo za pomoc :)

Posted

wawer napisał(a):
No, ale do Konstancina ktoś je musi zawieźć - kto i za ile?

Gdzieś obiło mi się o uszy, ze na dogo jest wątek transportowy, gdzie można znaleźć osoby, które przewożą psiaki za zwrot paliwa ???

Posted

Kochani mam problem z internetem włącza mi się i wyłącza….. To nie jest tak, że dziewczynki sa bezpieczne i ja znikam :oops:. Jestem w kontakcie z Nutusią. Dziękuję za obecność na wątku i pomoc :loveu::loveu::loveu:.