Nutusia Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Olena84 napisał(a):Ale Sylwia ma dobrego weta. I fajnie, ale w konstancińskiej lecznicy P&D mają darmowy talon na sterylki... Musimy poczekać na Sylwię, żeby się wypowiedziała: a) czy ma możliwość zawiezienia Dziewczyn te ok 100 km w jedną stronę b) ile u Jej weta kosztuje sterylka (pakiet dwóch ;)) Dopiero wtedy możemy zacząć rozważać co będzie lepsze i bardziej ekonomiczne... Quote
Olena84 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 A, to nie wiedzialam, kastracja 180zl, ale jesli np sterylizacja obu to byloby ok 300zl to sama nie wiem bo tu trzeba niezly tranport doliczyc. Quote
Nutusia Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 No właśnie temu się musimy przyjrzeć. Mój samochód jest na gaz i wychodzi ok. 80, max do 100 zł za 300 km. Tyle, że jego stan techniczny jest w dość opłakanym stanie póki co i nie zaryzykuję, że się rozkraczy z dwoma psinami po zabiegu na pokładzie... Poza tym bez sensu, żebym jechała dwa razy taki dystans, jaki miałby do pokonania ktoś z okolic Łowicza. Quote
Olena84 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Ale trzeba tez pamietac ze psiaki moga zostac w szpitaliku na dwa dni i Sylwia bedzie jechac 4 razy. Quote
edek Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Też jestem za sterylizacją. Czekamy na informacje od Sylwiaso ;) Quote
AniaiJanek Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Dziewczyny, przeczytałam wątek Pixi i Dixi, z przyjemnością przetransportujemy z mężem sunie po sterylizacji z Konstancina do Łowicza (mieszkamy w Warszawie), oczywiście za darmo. Tylko prośba o dużo wcześniejsze umówienie dnia by mój mąż nie miał akurat dyżuru :) Quote
obraczus87 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 AniaiJanek napisał(a):Dziewczyny, przeczytałam wątek Pixi i Dixi, z przyjemnością przetransportujemy z mężem sunie po sterylizacji z Konstancina do Łowicza (mieszkamy w Warszawie), oczywiście za darmo. Tylko prośba o dużo wcześniejsze umówienie dnia by mój mąż nie miał akurat dyżuru :) Witamy serdecznie :) bardzo nam milo goscic nowe osoby na watku, które w dodatku służą swoją pomocą :) !!! Quote
ania shirley Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Cudowna wiadomość!!!!! P&D dziękują!!!! Quote
santino Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 AniaiJanek napisał(a):Dziewczyny, przeczytałam wątek Pixi i Dixi, z przyjemnością przetransportujemy z mężem sunie po sterylizacji z Konstancina do Łowicza (mieszkamy w Warszawie), oczywiście za darmo. Tylko prośba o dużo wcześniejsze umówienie dnia by mój mąż nie miał akurat dyżuru :) Cuudownie!!! Kolejni Dobrzy Ludzie u dziewczyn :-) Quote
ania shirley Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Czy mamy wybranego skarbnika od 1.X??? Nie pamiętam:oops:. Komu można wpłacić za październik stałą ? Nutusi? Quote
sylwiaso Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Dzień dobry cioteczki!!!jak się cieszę,że na wątku z nami są AniaiJanek Kochani ludzie tak nam dużo przy łowickich psiakach pomagają!!!!Dziekuję Wam!!!cioteczki koszt jednej sterylki to 250zł pisze to z nadzieją na mały upust od p.doktor i oczywiście 3dni hoteliku jak dla nas po 20zł to wychodzi ładna sumka! Quote
Olena84 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Ten hotelik Sylwia to szpitalik, tak? Sylwia kastrowała mojego Falka i zostal w szpitaliku na 3 dni kontrolne - malpa nie chcial nosic kołnierza . Quote
santino Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='AniaiJanek']Dziewczyny, przeczytałam wątek Pixi i Dixi, z przyjemnością przetransportujemy z mężem sunie po sterylizacji z Konstancina do Łowicza (mieszkamy w Warszawie), oczywiście za darmo. Tylko prośba o dużo wcześniejsze umówienie dnia by mój mąż nie miał akurat dyżuru :) [quote name='sylwiaso']Dzień dobry cioteczki!!!jak się cieszę,że na wątku z nami są AniaiJanek Kochani ludzie tak nam dużo przy łowickich psiakach pomagają!!!!Dziekuję Wam!!!cioteczki koszt jednej sterylki to 250zł pisze to z nadzieją na mały upust od p.doktor i oczywiście 3dni hoteliku jak dla nas po 20zł to wychodzi ładna sumka! Wydaje mi się że w takim razie jednak trzeba by zawieźć suńki do Konstancina. Koszt transaportu Łowicz-Kontancin nie będzie wyższy niż koszt JEDNEJ sterylki, a z powrotem jak rozumiem darmowy transaport zapewnią AniaiJanek:loveu::loveu::loveu: Quote
wawer Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 No, ale do Konstancina ktoś je musi zawieźć - kto i za ile? Quote
Nutusia Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Aniu i Janku (nie wiem jak odmieniać ten nick ;)) - witamy najserdeczniej i pięknie dziękujemy za tak fenomenalną propozycję! Czyli tak: - ustalę z Beką czy sunie zostają w lecznicy po sterylce dzień czy dwa, czy od razu po wybudzeniu są oddawane - jeśli są oddawane od razu, czy masz Sylwia możliwość dopilnowania ich po zabiegu i ew. przetrzymania w jakimś cieplejszym miejscu, bo może się mylę, ale jakoś nie wyobrażam sobie, żeby wróciły do boksu - tym bardziej, że może być już zimno (szczególnie w nocy) Szukamy więc teraz osoby, która podejmie się zawieźć sunie na zabieg i za jaką cenę... No właśnie - skarbnik! Proszę o opinie i propozycje w tej sprawie. Na razie "dorobek" naszych panienek leży na moim koncie ;) Jeśli ktoś chce jeszcze coś wpłacić - zapraszam. Po wyborze skarbnika, przeleję wszystkie uzbierane fundusze. Ze swej strony nie mam nic przeciwko temu, żeby "trzymać kasę", ale głupio tak zgłaszać własną kandydaturę. Na tym wątku panuje wolność i demokracja, więc proszę o wolny i demokratyczny wybór ;) Quote
santino Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 [quote name='Nutusia']Aniu i Janku (nie wiem jak odmieniać ten nick ;)) - witamy najserdeczniej i pięknie dziękujemy za tak fenomenalną propozycję! Czyli tak: - ustalę z Beką czy sunie zostają w lecznicy po sterylce dzień czy dwa, czy od razu po wybudzeniu są oddawane - jeśli są oddawane od razu, czy masz Sylwia możliwość dopilnowania ich po zabiegu i ew. przetrzymania w jakimś cieplejszym miejscu, bo może się mylę, ale jakoś nie wyobrażam sobie, żeby wróciły do boksu - tym bardziej, że może być już zimno (szczególnie w nocy) Szukamy więc teraz osoby, która podejmie się zawieźć sunie na zabieg i za jaką cenę... No właśnie - skarbnik! Proszę o opinie i propozycje w tej sprawie. Na razie "dorobek" naszych panienek leży na moim koncie ;) Jeśli ktoś chce jeszcze coś wpłacić - zapraszam. Po wyborze skarbnika, przeleję wszystkie uzbierane fundusze. Ze swej strony nie mam nic przeciwko temu, żeby "trzymać kasę", ale głupio tak zgłaszać własną kandydaturę. Na tym wątku panuje wolność i demokracja, więc proszę o wolny i demokratyczny wybór ;) Też miałam ten problem u Baloniarek ;) No ale żeby nie było Ci głupio to ja to zrobię ;) ZGŁASZAM NUTUSIĘ NA SKARBNIKA DZIEWCZYN! :) Quote
ania shirley Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Popieram kandydaturę Nutusi!;) Quote
edek Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 AniaiJanek napisał(a):Dziewczyny, przeczytałam wątek Pixi i Dixi, z przyjemnością przetransportujemy z mężem sunie po sterylizacji z Konstancina do Łowicza (mieszkamy w Warszawie), oczywiście za darmo. Tylko prośba o dużo wcześniejsze umówienie dnia by mój mąż nie miał akurat dyżuru :) Witam serdecznie u dziewczynek :) dziękuję bardzo za pomoc :) Quote
edek Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 wawer napisał(a):No, ale do Konstancina ktoś je musi zawieźć - kto i za ile? Gdzieś obiło mi się o uszy, ze na dogo jest wątek transportowy, gdzie można znaleźć osoby, które przewożą psiaki za zwrot paliwa ??? Quote
edek Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Olena84 napisał(a):Czy dziewczyny maja allegro? Tak mają allegro wyróżnione zrobione przez koosiek Quote
edek Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 ania shirley napisał(a):Popieram kandydaturę Nutusi!;) Ja także popieram kandydaturę Nutusi :) Quote
edek Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Kochani mam problem z internetem włącza mi się i wyłącza….. To nie jest tak, że dziewczynki sa bezpieczne i ja znikam :oops:. Jestem w kontakcie z Nutusią. Dziękuję za obecność na wątku i pomoc :loveu::loveu::loveu:. Quote
Recommended Posts