Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bazarek dla Pixie i Dixie:)
Fanty podarowała Incia + ja.

Zapraszamy do podbijania, hopania, hopsania, licytowania....
[url]http://www.dogomania.pl/threads/213930-DUZO-R%C3%93%C5%BBNO%C5%9ACI....-do-15.09.2011-r.-g.24.00[/url]

Pzdr.

Posted

Fajnie - pięknie dziękujemy!

Ciocie, zajrzyjcie proszę - życie jest jednak do bani :(
[url]http://www.dogomania.pl/threads/203952-Tuli-i-jej-ludziom-zawali%C5%82-si%C4%99-%C5%9Bwiat-wszyscy-troje-bezdomni-szukamy-DS!?p=17560372#post17560372[/url]

Posted

cioteczki rozmawiałam z Koosiek Dziękuję Edek!okazuje się,że dziewczynki nie mają wścieklizny wczoraj dzwoniłam do lecznicy przed 20,ale już nikt nie odbierał dowiem się dziś ile kosztuje szczepionka myślę,że 15zł Koosiek prosi o pomoc!!

Posted

Sylwia tylko dopytaj się czy muszą mieć powtórzone to szczepienie na wirusówki :(. Zapłacę za tą wściekliznę jak będziesz już znała kwotę to wyślij mi swoje konto na pw.

Posted

Kochane cioteczki po rozmowie z moim mężem przekazuję info.aby nie dopuścić do dużego długu już jest 540zł jak dobrze policzyłam dajemy czas Koosiek do 28.09 jeżeli do tego terminu nie będzie uregulowany dług i pieniążki za m-c wrzesień,to prosimy o odebranie od nas dziewczynek!!!!wczoraj czekałam, jak rozmawiałam z Koosiek na jakąś informacje na temat długu ona się nie odezwała i stwierdziłam,że już nie ma sensu wierzyć,że będzie lepiej!!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Kochane cioteczki po rozmowie z moim mężem przekazuję info.aby nie dopuścić do dużego długu już jest 540zł jak dobrze policzyłam dajemy czas Koosiek do 28.09 jeżeli do tego terminu nie będzie uregulowany dług i pieniążki za m-c wrzesień,to prosimy o odebranie od nas dziewczynek!!!!wczoraj czekałam, jak rozmawiałam z Koosiek na jakąś informacje na temat długu ona się nie odezwała i stwierdziłam,że już nie ma sensu wierzyć,że będzie lepiej!!

Mam nadzieję, że dziewczyny nie trafią z powrotem do tej lecznicy ani do schronu. JA już nie mam pomysłu jak pomóc, więcej niż teraz pomagam finansowo D&P nie dam rady ( miesięcznie wychodzi koło 160zł karma + wyróżnienie allegro ), fantów na bazarek też już nie mam :( . Nie mam już na czym zaoszczędzić. Obecnie nie mogę wziąć ich na DT i też nie mam kogo prosić o pomoc. Jedyne co to pozostaje mi nadzieja, że stanie się cud i znajda domek to tego czasu :(. Miałam nadzieje, że taki czarny scenariusz nie nadejdzie :(

Posted

sylwiaso napisał(a):
edek napisałam też do Koosiek!bardzo Cię proszę skontaktujcie się z nią!

kontaktowałam się z nią i sytuacja jest bardzo nie ciekawa. Jak koosiek wejdzie na wątek to napisze........ . Ja już nie mam jak pomóc, nie posiadam takich pieniędzy. Tak jak wcześniej mówiłam będę w miarę możliwości pomagać spłacać ich dług w ratach.

Sylwiaso wyślij mi konto i dane do przelewu za wścieklizne.

Posted

Sytuacja jest co najmniej kuriozalna! Nie chce mi się pisać, bo co to da? Nie można w ten sposób pomagać psom! Edek, mogę sobie wyobrazić co teraz przeżywasz - poznałaś sunie, opiekowałaś się nimi najlepiej jak mogłaś, widziałam Twoje łzy, gdy je od Ciebie przejmowałam, by zabrać do Sylwii i zdaję sobie sprawę, jak bardzo leży Ci na sercu ich los. Szczerze mówiąc nie wyobrażam sobie siebie w takiej sytuacji :( Tak naprawdę od kiedy P&D są u Sylwii, na Ciebie spadła odpowiedzialność za nie! Tak nie powinno być, absolutnie! Ja mam fanty na bazarek, ale co z tego? Ile uda się uzbierać, na ile czasu wystarczy? Co to znaczy "może dziewczyny coś wykombinują", Koosiek?!?!?!? Owszem, kombinują! Edek płaci za karmę, teraz za szczepienia, są bazarki, których nawet nie jesteś uprzejma podrzucić! Ja rozumiem, że nie masz z czego płacić, ale do cholery przynajmniej się zainteresuj, szukaj pomocy, pisz, rozsyłaj, błagaj... To wszystko ZA CIEBIE robiła Edek, bo tak było wygodniej? To nie fair grać na jej uczuciach i wykorzystywać to, jak bardzo jej na Dziewczynkach zależy. Przepraszam, ale ja się poddaję...

Posted

Wklejam na prośbę Koosiek...
"Dostałam od Sylwiaso informację, że do 28.09 mam spłacić dług i zabrać Pixie i Dixie. To bardzo mało czasu, wątpliwe, by udało się im do tego czasu znaleźć domy - niestety nawet z wyróznionych ogłoszeń nie ma odzewu oprócz chyba dwóch telefonów, gdzie ludzie mieli już psy i rezygnowali z adopcji dowiadując się, ze sunie są jeszcze za młode na sterylizację. Wtakiej sytuacji Pixie i Dixie realnie grozi trafienie do schroniska po 28.09 - nie zaryzykuję wysłania ich do kolejnego hotelu wiedzac, ze moje fundusze sa ograniczone i nie będę w stanie płacić regularnie. Nie wiem, do którego schroniska miałyby trafić (i prosze Sylwiaso o odpowiedź na mojego smsa - czy mozliwe jest, by trafiły do schroniska w Łowiczu?). wolałabym, żeby nie tafiły do zadnego. Dlatego bardzo prosze o pomoc, rozsyłanie wątku, udostępnianie wydarzenia na fb: http://www.facebook.com/event.php?eid=185752028143266 Może stanie sie cud i uda się znaleźc tymczas/tymczasy... Dzieki Edek dziewczynki mają zapewniona karmę.
Ogłoszenia dziewczyny cały czas maja odświeżane, maja kolejne pakiety, dzięki Edek bedą miały kolejne wyroznienia.
Mam prroblemy z internetem, ciągle sie zacina, na dogo nie mogę wejsć wcale - postaram się wejść z komputera znajomej i odezwać nawątku, uzupełnię rozliczenie.
Przepraszam za trochę chaotyczną wypowiedź, ale pisana jest na szybko i właściwie bez znajomości sprawy - nie wiem, co zostało napisane na wątku.
W każdym razie bardzo dziękuję tym, którzy skupili sie na pomocy dziewczynkom i którym naprawdę na nich zależy.
Poieważ mam problemy z dogo nie jestem w stanie kontaktować sie przez forum, ale cały czas jestem dosepna pod mailem i na fb (mm do nich dostęp w telefonie), oraz pod nr tel."

Posted

Boże drogi one nie mogą trafić do schroniska to przecież jeszcze dzieci i do tego sunie. Nie każde schronisko wydaje sunie po sterylizacji..... One docelowo będą dużymi psami to łatwo można się domyśleć że trafią do budy :-(:-(:-(. Ja już nie wiem jak mogę im pomóc. Już nigdy w życiu nie wezmę żadnego zwierzaka na DT, dla mnie to za dużo nerwów, stresów i nie przespanych nocy. Błagam Ciotki pomóżcie rozsyłać wątek i szukać DT za karmę BŁAGAM !!!!!!

Posted

Stres mamy wszyscy!!!z tego wszystkiego nie napisałam,że worek 3kg,który dokładają do karmy 15kg ma kawały pleśni odłożyłam go,bo nie nadaje się do jedzenia trzeba go przesiewać,żeby można było dać psiakom czy za niego też edek płaciłaś czy był gratis?!Edek doszły pieniążki 38zł na wściekliznę bardzo Ci Dziękuję!

Posted

ja go kupowałam :(, no wiesz wściec się można...... Proszę jakbyś mogła to weź te 3 kg karmy swojej i im zmieszaj ja zapłacę za tą karmę.

Posted

Edek ja myślałam,że oni dołożyli gratis do worka 15kg.te 3kg!!tamtym razem też widziałam kilka zgnitych to wybrałam ale tym razem jest nie do przyjęcia!Edek nawet mi nie pisz o płatnościach!!!!!już i tak robisz tak DUŻO dla nich!!!