sylwiaso Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Edek wczoraj karma dotarła,ale ja nie miałam inter.miałam Ci napisać smsa i mi umknęło-przepraszam! Quote
wawer Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Wysłałam do sylwiaso 100 zł. mam na dzieję, że dojdzie, bo nie miałam pełnych danych i trochę zakombinowałam. Gdyby nie, to trudno. Quote
Aleksa. Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 wawer napisał(a):Wysłałam do sylwiaso 100 zł. mam na dzieję, że dojdzie, bo nie miałam pełnych danych i trochę zakombinowałam. Gdyby nie, to trudno. Dziękujemy bardzo.:Rose: Quote
sylwiaso Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Wawerku a ja jeszcze miałam laptop w naprawie i mi umknęła Twoja prośba już zaraz patrzę czy doszła kasa!!Do ciotki sylwii to trzeba rakietę wysłać,bo ja mam za dużo na głowie najlepiej to gdybyś przyjechała z tą kasą,o to bym się bardzo ucieszyła!!! Quote
sylwiaso Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 cioteczki i jeszcze jedna sprawa od kilku dni zauważyłam żeberka u Dixie dużo biegają,jedzą jednakowo,ale żeberka tylko znać u Dixi!!!kiedy one były odrobaczane?w kale nie zauważyłam robaków,ale mogą być larwy,których nie widać! Quote
Nutusia Posted August 26, 2011 Author Posted August 26, 2011 O masz ci los... a kupy, że się tak wyrażę... "normalne"?... Quote
edek Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 sylwiaso napisał(a):Edek wczoraj karma dotarła,ale ja nie miałam inter.miałam Ci napisać smsa i mi umknęło-przepraszam! Super szybko dostarczają :) Quote
edek Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 wawer napisał(a):Wysłałam do sylwiaso 100 zł. mam na dzieję, że dojdzie, bo nie miałam pełnych danych i trochę zakombinowałam. Gdyby nie, to trudno. Dziękuję bardzo :) Quote
edek Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 sylwiaso napisał(a):cioteczki i jeszcze jedna sprawa od kilku dni zauważyłam żeberka u Dixie dużo biegają,jedzą jednakowo,ale żeberka tylko znać u Dixi!!!kiedy one były odrobaczane?w kale nie zauważyłam robaków,ale mogą być larwy,których nie widać! Wydaje mi się, że przydałoby się je odrobaczyć z tego co pamiętam to były odrobaczane w kwietniu, możesz to sprawdzić w książce od weta Quote
sylwiaso Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Kupy normalne!!!czekam na info.i w razie potrzeby odrobaczamy! Quote
edek Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 sylwiaso napisał(a):Kupy normalne!!!czekam na info.i w razie potrzeby odrobaczamy! koosiek nie ma netu skontaktuję się z nią i poproszę, żeby wysłała Ci smsa ze zgodą na odrobaczenie. Quote
edek Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Sylwiaso skontaktowałam się z koosiek, nie może Ci teraz napisać smsa, ponieważ nie ma nic na koncie i nie ma jak doładować ( brak netu ). Koosiek powiedziała, żeby je odrobaczyć. Poprosiła, żebyś wzięła z tych pieniążków co Wawer przelała. Sylwiaso ile to odrobaczenie będzie kosztowało, może uda mi się wyskrobać parę złoty. Quote
Nutusia Posted August 27, 2011 Author Posted August 27, 2011 Najtańszy pratel - u nas 1 tabl. = 5 zł i jedna starcza na 10 kg (nie wiem ile teraz dziewczyny ważą)... Quote
sylwiaso Posted August 27, 2011 Posted August 27, 2011 Ja zapłacę za dziewczynki u nas 10kg.kosztuje 7zł dam radę! Quote
edek Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 sylwiaso napisał(a):Ja zapłacę za dziewczynki u nas 10kg.kosztuje 7zł dam radę! Dziękuję Sylwiaso :loveu:. Wydaje mi się, ze dziewczynki przydałoby się zważyć, coś mi się zdaje, że ważą więcej niż 10kg. Za te tabletki mogłabym zrobić przelew w środę. Tylko czy bezpośrednio na Twoje konto, czy na konto koosiek wolisz ??? Quote
sylwiaso Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Edek nic mi nie przelewaj i tak dużo pomagasz ja im kupię i zważę!!! Quote
edek Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 sylwiaso napisał(a):Edek nic mi nie przelewaj i tak dużo pomagasz ja im kupię i zważę!!! Dziękuję Ci bardzo :) Quote
sylwiaso Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 To ja WAM Dziękuję za tak Wielką pomoc dla dziewczynek co byśmy bez Was zrobiły!!!!!! Quote
sylwiaso Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 cioteczki dziewczynki odrobaczone ważą Pixi 10,80 i Dixi 11,20kg no może być kilka gram różnicy bo przecież się wierciły!! Quote
sylwiaso Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 I jeszcze cioteczki myślałam,że Koosiek coś się do mnie odezwie,przeprosi,że nie uregulowała,spyta!A tu głucha cisza!dla mnie pewne rzeczy w głowie się nie mieszczą!!! Quote
sylwiaso Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 Nutusiuuuuu!!!!!!!!!!!chciałaś napisać,że macie Wielkie,bo bez Was dziewczynki i ja co my byśmy zrobiły!!!!! Quote
Recommended Posts