Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wawer napisał(a):
Wysłałam do sylwiaso 100 zł. mam na dzieję, że dojdzie, bo nie miałam pełnych danych i trochę zakombinowałam. Gdyby nie, to trudno.

Dziękujemy bardzo.:Rose:

Posted

Wawerku a ja jeszcze miałam laptop w naprawie i mi umknęła Twoja prośba już zaraz patrzę czy doszła kasa!!Do ciotki sylwii to trzeba rakietę wysłać,bo ja mam za dużo na głowie najlepiej to gdybyś przyjechała z tą kasą,o to bym się bardzo ucieszyła!!!

Posted

cioteczki i jeszcze jedna sprawa od kilku dni zauważyłam żeberka u Dixie dużo biegają,jedzą jednakowo,ale żeberka tylko znać u Dixi!!!kiedy one były odrobaczane?w kale nie zauważyłam robaków,ale mogą być larwy,których nie widać!

Posted

sylwiaso napisał(a):
Edek wczoraj karma dotarła,ale ja nie miałam inter.miałam Ci napisać smsa i mi umknęło-przepraszam!

Super szybko dostarczają :)

Posted

wawer napisał(a):
Wysłałam do sylwiaso 100 zł. mam na dzieję, że dojdzie, bo nie miałam pełnych danych i trochę zakombinowałam. Gdyby nie, to trudno.

Dziękuję bardzo :)

Posted

sylwiaso napisał(a):
cioteczki i jeszcze jedna sprawa od kilku dni zauważyłam żeberka u Dixie dużo biegają,jedzą jednakowo,ale żeberka tylko znać u Dixi!!!kiedy one były odrobaczane?w kale nie zauważyłam robaków,ale mogą być larwy,których nie widać!

Wydaje mi się, że przydałoby się je odrobaczyć z tego co pamiętam to były odrobaczane w kwietniu, możesz to sprawdzić w książce od weta

Posted

sylwiaso napisał(a):
Kupy normalne!!!czekam na info.i w razie potrzeby odrobaczamy!

koosiek nie ma netu skontaktuję się z nią i poproszę, żeby wysłała Ci smsa ze zgodą na odrobaczenie.

Posted

Sylwiaso skontaktowałam się z koosiek, nie może Ci teraz napisać smsa, ponieważ nie ma nic na koncie i nie ma jak doładować ( brak netu ). Koosiek powiedziała, żeby je odrobaczyć. Poprosiła, żebyś wzięła z tych pieniążków co Wawer przelała.

Sylwiaso ile to odrobaczenie będzie kosztowało, może uda mi się wyskrobać parę złoty.

Posted

sylwiaso napisał(a):
Ja zapłacę za dziewczynki u nas 10kg.kosztuje 7zł dam radę!

Dziękuję Sylwiaso :loveu:. Wydaje mi się, ze dziewczynki przydałoby się zważyć, coś mi się zdaje, że ważą więcej niż 10kg. Za te tabletki mogłabym zrobić przelew w środę. Tylko czy bezpośrednio na Twoje konto, czy na konto koosiek wolisz ???