edek Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 ania shirley napisał(a):Urosła???? Nie, chyba, że w szerz ;) Quote
Nutusia Posted April 22, 2012 Author Posted April 22, 2012 Saszka - cyrkówka!:evil_lol: Bosko tam ma, warto było trochę popracować, żeby mieć TAKIEGO PSA!:multi: Quote
Asiaczek Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Ależ szczęśliwa Saszka:) A to siusiu to po prostu za duzo emocji było...:) Pzdr. Quote
sylwiaso Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Jak ona wydoroślała!!fotki miód na moje Serce!!!!Dziękuje Wam za domek dla Saszki!!! Quote
Nutusia Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 Halo, halo... jest tu ktoś, kto miałby wieści od naszych Myszek? ;) Quote
ania shirley Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='Nutusia']Halo, halo... jest tu ktoś, kto miałby wieści od naszych Myszek? ;)[/QUOTE] O Dixi wiem mało- od wizyty PA (fotki) Edyta nie dzwoniła już do pana Saszki. On też , na szczeście. Czasem widują ją Tato Edek. Zawsze jest wesolutka, więc pewno OK. O Pixi mam wiesci prawie codziennie. No, OK, 2-3 razy w tygodniu. Kochana, milutka, cudowna.:loveu:. Ostatnio pani Sylwia opowiadała że Lunka wytarzała sie w wyjatkowo śmierdzącym "czymś". Pani mówi, że zrobiła to ,żeby dac jej spokoj i jej nie przytulać:diabloti:. Spuszczona ze smyczy nie chce wracać:angryy::mad:, więc nie czesto jest spuszczana:shake:. Quote
edek Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Tak jak napisała Ania Shirley nie dzwoniłam do PaństwaSaszki, ani oni nie dzwonili do mnie. Wydaje mi się, że oni są tego typuludźmi, którzy wolą nie być nękani telefonami. Przeszli wizytę przedadopcyjną,poadopcyjną i to teraz jest ich sunia. Zadzwonię po wakacjach i spytam się jaktam jej minęło lato. Jest pod okiem trzech osób i gdyby zauważyli, że coś siędzieje nie tak, to miałabym telefon. Saszka na spacerkach jest wesoła, biega i zaczepiapsiaki, jest szczęśliwa :lol:.Tak strasznie się cieszę, że obie znalazły tak cudne domy :loveu:. Quote
ania shirley Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Luna narozrabiala. :shake: Pociagnęla i przewróciła babcię pani Sylwii. Babcia ma złamana rekę.:roll: Quote
Nutusia Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 O matko święta... Ręka w gipsie latem to musi być bardzo niefajna rzecz :( Mam nadzieję, że wszystko się pięknie zrośnie i że Państwo i Babcia bardzo się na Lunę nie gniewają - chyba nie zrobiła tego "specjalnie"... Pies naszych sąsiadów potrącił babcię, wybiegając z domu - złamała główkę kości udowej - potrzebna była endoproteza... Dobre wieści też są. Edek mi - o czym doniosły jej "tajne służby obserwacyjne", że Saszka jest bardzo piękna i wygląda na bardzo szczęśliwą ;) Quote
ania shirley Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Nutusia napisał(a):Państwo i Babcia bardzo się na Lunę nie gniewają Gniewali sie w sobotę. Dziś już mniej. Ale Lunę dalej kochają. Quote
Nutusia Posted July 25, 2012 Author Posted July 25, 2012 Ufff..... Ona jest jednak sporym psiakiem i chyba nie do końca zdaje sobie sprawę z swojej siły, fisio jeden! Quote
Asiaczek Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 W takich sytuacjach, to ja zawsze się obawiam, czy nie będzie decyzji oddania suni... Pzdr. Quote
Nutusia Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 Asiaczku.... odpukaj, wypluj przez lewe ramię i wszystkie inne odczarowania na ten tymchmiast odczyniaj! ;) Quote
edek Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Asiaczek napisał(a):W takich sytuacjach, to ja zawsze się obawiam, czy nie będzie decyzji oddania suni... Pzdr. Pani Sylwia kocha Lunkę nadal. Nic nawet nie napomknęła ojej oddaniu. Będzie dobrze !!!! tylko, żeby ta ręka szybko i bez komplikacjisię goiła :(. Quote
Nutusia Posted July 30, 2012 Author Posted July 30, 2012 Trzymamy kciuki, żeby się zagoiło jak na przysłowiowym... psie! ;) Lunka - jesteś duża i silna, musisz uważać na ludziów! Quote
Incia Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Zapraszam na bazarek dla kieleckich psiaków: http://www.dogomania.pl/forum/thread...dz-22%21%21%21 Quote
Asiaczek Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Nutusia napisał(a):Asiaczku.... odpukaj, wypluj przez lewe ramię i wszystkie inne odczarowania na ten tymchmiast odczyniaj! ;) edek napisał(a):Pani Sylwia kocha Lunkę nadal. Nic nawet nie napomknęła ojej oddaniu. Będzie dobrze !!!! tylko, żeby ta ręka szybko i bez komplikacjisię goiła :(.OK, OK.... Juz odpukuje:) pzdr. Quote
romenka Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Przepraszam ale potrzebna POMOC-może macie jakiś pomysł: "Transporcik bardzo potrzebny w terminie od 4 do 17 sierpnia Szukamy osoby chetnej dowiezc Jadzie z Zamoscia bądź Warszawy do Kamienia Pomorskiego lub miejscowosci polozonych w promieniu max 250 km od Kamienia :multi: Moze byc Kolobrzeg,Koszalin,Szczecin,Stargard Szczecinski, Gorzow Wlk itd., a w ostatecznosci nawet Poznan :razz: To jedyna okazja zeby Jadzi po ponad rocznym hotelikowaniu mogla wreszcie zamieszkac w swoim domku i miec wlasna rodzine. Bardzo prosimy o pomoc dla tej Zamojszczanki :lol: Moze ktos z Was wybiera sie na wakacje w tym kierunku i moglby zabrac ze soba Jadziulke? :razz: Jadzia jest nieduza sunia,zmiesci sie wszedzie i na pewno nie sprawi klopotu. Ewentualne propozycje transportu dla malej prosze kierowac do funi nr tel 601071963 lub tu na watku Dziekujemy :lol:" Quote
ania shirley Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 A Luna była nad morzem... I lepiej chodzi na smyczy!!!! Quote
Nutusia Posted August 30, 2012 Author Posted August 30, 2012 Dzięki za wieści! :) Miło Cię widzieć, Aniu ;) Quote
ania shirley Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Nutusia napisał(a): :) Miło Cię widzieć, Aniu ;) I Ciebie również:lol: Quote
sylwiaso Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 ania shirley napisał(a):A Luna była nad morzem... I lepiej chodzi na smyczy!!!!Bardzo się cieszę!!Luneczka ciotka podczytuje czasami wątek.Jestem szczęśliwa!Pozdrawiamy z "lasku" wszystkie Kochane cioteczki.:loveu: Quote
ania shirley Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Luniak ma sie dobrze, chociaż niszczy czasami. Śpi w łózku i robi co chce:diabloti: Quote
Recommended Posts