Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Nutusia']Halo, halo... jest tu ktoś, kto miałby wieści od naszych Myszek? ;)[/QUOTE]

O Dixi wiem mało- od wizyty PA (fotki) Edyta nie dzwoniła już do pana Saszki. On też , na szczeście. Czasem widują ją Tato Edek. Zawsze jest wesolutka, więc pewno OK.

O Pixi mam wiesci prawie codziennie. No, OK, 2-3 razy w tygodniu. Kochana, milutka, cudowna.:loveu:. Ostatnio pani Sylwia opowiadała że Lunka wytarzała sie w wyjatkowo śmierdzącym "czymś". Pani mówi, że zrobiła to ,żeby dac jej spokoj i jej nie przytulać:diabloti:. Spuszczona ze smyczy nie chce wracać:angryy::mad:, więc nie czesto jest spuszczana:shake:.

Posted

Tak jak napisała Ania Shirley nie dzwoniłam do PaństwaSaszki, ani oni nie dzwonili do mnie. Wydaje mi się, że oni są tego typuludźmi, którzy wolą nie być nękani telefonami. Przeszli wizytę przedadopcyjną,poadopcyjną i to teraz jest ich sunia. Zadzwonię po wakacjach i spytam się jaktam jej minęło lato. Jest pod okiem trzech osób i gdyby zauważyli, że coś siędzieje nie tak, to miałabym telefon. Saszka na spacerkach jest wesoła, biega i zaczepiapsiaki, jest szczęśliwa :lol:.Tak strasznie się cieszę, że obie znalazły tak cudne domy :loveu:.

• 2 months later...
Posted

O matko święta... Ręka w gipsie latem to musi być bardzo niefajna rzecz :( Mam nadzieję, że wszystko się pięknie zrośnie i że Państwo i Babcia bardzo się na Lunę nie gniewają - chyba nie zrobiła tego "specjalnie"... Pies naszych sąsiadów potrącił babcię, wybiegając z domu - złamała główkę kości udowej - potrzebna była endoproteza...

Dobre wieści też są. Edek mi - o czym doniosły jej "tajne służby obserwacyjne", że Saszka jest bardzo piękna i wygląda na bardzo szczęśliwą ;)

Posted

Asiaczek napisał(a):
W takich sytuacjach, to ja zawsze się obawiam, czy nie będzie decyzji oddania suni...

Pzdr.

Pani Sylwia kocha Lunkę nadal. Nic nawet nie napomknęła ojej oddaniu. Będzie dobrze !!!! tylko, żeby ta ręka szybko i bez komplikacjisię goiła :(.

Posted

Nutusia napisał(a):
Asiaczku.... odpukaj, wypluj przez lewe ramię i wszystkie inne odczarowania na ten tymchmiast odczyniaj! ;)

edek napisał(a):
Pani Sylwia kocha Lunkę nadal. Nic nawet nie napomknęła ojej oddaniu. Będzie dobrze !!!! tylko, żeby ta ręka szybko i bez komplikacjisię goiła :(.
OK, OK.... Juz odpukuje:)

pzdr.

Posted

Przepraszam ale potrzebna POMOC-może macie jakiś pomysł:
"Transporcik bardzo potrzebny w terminie od 4 do 17 sierpnia

Szukamy osoby chetnej dowiezc Jadzie z Zamoscia bądź Warszawy do Kamienia Pomorskiego lub miejscowosci polozonych w promieniu max 250 km od Kamienia :multi:

Moze byc Kolobrzeg,Koszalin,Szczecin,Stargard Szczecinski, Gorzow Wlk itd., a w ostatecznosci nawet Poznan :razz:

To jedyna okazja zeby Jadzi po ponad rocznym hotelikowaniu mogla wreszcie zamieszkac w swoim domku i miec wlasna rodzine.

Bardzo prosimy o pomoc dla tej Zamojszczanki :lol:

Moze ktos z Was wybiera sie na wakacje w tym kierunku i moglby zabrac ze soba Jadziulke? :razz: Jadzia jest nieduza sunia,zmiesci sie wszedzie i na pewno nie sprawi klopotu.

Ewentualne propozycje transportu dla malej prosze kierowac do funi nr tel 601071963 lub tu na watku

Dziekujemy :lol:"

• 5 weeks later...
Posted

ania shirley napisał(a):
A Luna była nad morzem... I lepiej chodzi na smyczy!!!!
Bardzo się cieszę!!Luneczka ciotka podczytuje czasami wątek.Jestem szczęśliwa!Pozdrawiamy z "lasku" wszystkie Kochane cioteczki.:loveu:

• 3 months later...