Aleksa. Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 [quote name='koosiek']Zapraszam do moich kolejnych podopiecznych... Hugo i Boss: http://www.dogomania.pl/threads/198051 koosiek , nie za dużo bierzesz na siebie psów ? :( ***** jakieś telefony w sprawie dziewczynek ?? :loveu: Quote
koosiek Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Ale to pierwsze to chyba pytanie retoryczne? :) O dziewczyny nie ma żadnych zapytań :( Quote
Aleksa. Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 koosiek napisał(a):Ale to pierwsze to chyba pytanie retoryczne? :) O dziewczyny nie ma żadnych zapytań :( Nie,serio pytam.. ehh ... :( Quote
sylwiaso Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Cioteczki wejdżcie proszę na wątek muszkieterów puściły mi nerwy!!!!Koosiek napisałaś pytanie retoryczne!co to wg.Ciebie znaczy? Quote
koosiek Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 To znaczy to, co napisałam u muszkieterów. Żadnego psa nie wzięłam, bo mi się podobał, bo fajnie jest się pobawić w adopcję. Wzięłam, bo jeśli ja się nimi nie zajmę, nie zajmie się nimi nikt inny. Jeżeli jest możliwość, żeby ktoś sprawdzony psa przejął - oddaje go, tak, jak ostatnio sunie z działek, która zajęło się 4dogs. W poprzednim poście napisałam, że co poniektórzy zaczęli traktować mnie jak fundacje, której można bez końca zwalać na głowę psy... Ale ostatecznie wykasowałam to zdanie i zostawiłam to, co jest. Może źle zrobiłam, wtedy intencja mojej wypowiedzi byłaby lepiej zrozumiana... Bynajmniej, wcale nie jestem zadowolona z taplania się długach i dostawania opierdzieli z każdej strony - od jednych, że psem się nie zajęłam i zostawiłam na ulicy, od drugich, że go z tej ulicy zgarnęłam... Quote
mamanabank Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Już :-) [video=youtube;pIeb6mNY1hY]http://www.youtube.com/watch?v=pIeb6mNY1hY[/video] Quote
edek Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Dziękuje za filmik. Ale one wielkie się zrobiły. Jakie zadowolone. Lubią biegać dwie kobyłki. Dixie zeszczuplała. Pannice pełną gębą. Quote
Nutusia Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Ale harpagony! :) Najwyraźniej kopanie dołków wyszczupla - muszę to poważnie przemyśleć... A labeczka już po sterylce, Sylwia? Quote
Nutusia Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Rozumiem.. :) Ale że co?... :) Quote
Aleksa. Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 koosiek napisał(a):To znaczy to, co napisałam u muszkieterów. Żadnego psa nie wzięłam, bo mi się podobał, bo fajnie jest się pobawić w adopcję. Wzięłam, bo jeśli ja się nimi nie zajmę, nie zajmie się nimi nikt inny. Jeżeli jest możliwość, żeby ktoś sprawdzony psa przejął - oddaje go, tak, jak ostatnio sunie z działek, która zajęło się 4dogs. W poprzednim poście napisałam, że co poniektórzy zaczęli traktować mnie jak fundacje, której można bez końca zwalać na głowę psy... Ale ostatecznie wykasowałam to zdanie i zostawiłam to, co jest. Może źle zrobiłam, wtedy intencja mojej wypowiedzi byłaby lepiej zrozumiana... Bynajmniej, wcale nie jestem zadowolona z taplania się długach i dostawania opierdzieli z każdej strony - od jednych, że psem się nie zajęłam i zostawiłam na ulicy, od drugich, że go z tej ulicy zgarnęłam... Że to,bo wcześniej zadałam pytanie.:) Quote
Nutusia Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 A... polam i wszystko jasne! :) A swoją drogą, trzeba jednak zachować choć minimum zdrowego rozsądku. Całego psiego świata nie da się zbawić - żebyśmy sobie flaki i żyły wypruły :( Co to znaczy, że niektórzy Cię traktują jak fundację, Koosiek! Jeśli są tacy mądrzy, niech sami zabiorą psa z ulicy, zapewnią mu dom i utrzymanie! Z nieba nic nie spada! Gdy pod płotem znalazłam Lupusa, pierwsza propozycja jaka padła na wątku: "zabieramy do hotelu". A za co?... Teraz "podrzucono" mi Lunę - to samo! Nikt sobie nawet trudu nie zada, żeby się rozejrzeć za BDT!!!! A potem się dowiaduję, że powstał nawet na dogo wątek jakie to BDT są naiwne, że najłatwiej "zrobić je w balona". No nie powiem, fajnie się z tym czuję... W moim pojęciu osobą, którą potem można "ścigać" za nieopłacony pobyt psa w hotelu jest osoba, która jest "opiekunem" tego psa. I na niej się skupia "całe zło". A że ciotki pognały do innych, większych tragedii, że deklarowały wpłaty, a nie wpłacają... kogo to obchodzi?.. A potem alarm - nie ma pieniędzy - powrót do schronu :( "Mierz siły na zamiary" - jak napisał wieszcz... Quote
edek Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Najgorsze jest to , że większości psów koosiek groziła śmierć nie schron. Lub tak jak Dixie i Pixie wieś, łańcuch z budą i rodzenie co cieczkę :( Albo i coś gorszego :( Quote
Nutusia Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Ja to wszystko wiem, ale jedno serce nie da rady, po prostu nie da :( Quote
edek Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Nutusia napisał(a):Ja to wszystko wiem, ale jedno serce nie da rady, po prostu nie da :( Ja doskonale wiem, że nie da. Myślałam, że na dogo wszyscy sobie na wzajem pomagają, ale niestety tak nie jest:( Psy zabezpieczone i wszyscy sobie poszli z wątków. Pomogę jak mogę, kasy wiele nie mam,ale zawsze coś wyskrobię. Będę rozsyłać ten wątek zbiorczy może uda się psiaki zabezpieczyć :( Quote
Nutusia Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 edek napisał(a):Myślałam, że na dogo wszyscy sobie na wzajem pomagają, ale niestety tak nie jest:( Psy zabezpieczone i wszyscy sobie poszli z wątków. Pomogę jak mogę, kasy wiele nie mam,ale zawsze coś wyskrobię. Będę rozsyłać ten wątek zbiorczy może uda się psiaki zabezpieczyć :( Ja też tak kiedyś myślałam... Ale niestety - pies bezpieczny = pies zapomniany :( Też coś pokombinuję, może bazarkowo... ale przy kosztach hotelu to wszystko to kropla w morzu potrzeb, bo co się uzbiera, to znów kolejny miesiąc do zapłacenia :( Quote
sylwiaso Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Dziewczynki mocno ściskają wszystkie swoje niezawodne cioteczki!:calus::buzi: Quote
edek Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 No i gdzie te domki !!!!! One są takie piękne :0 Quote
Selenga Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 allegro cegielkowe dla podopiecznych koosiek http://allegro.pl/show_item.php?item=1673649937 Quote
Recommended Posts