Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

Posted

Nutusiu nie ma za co dziękować, chciałabym wszystkiego dopilnować w niedzielę. Zobaczyć reakcję Państwa i Dixie na siebie nawzajem i podpisać umowę ;). Najważniejsze, ze mój TZ zgodził się ze mną pojechać :) Do niedzieli nadal trzymamy kciuki ;)

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przy takiej "obstawie", nie ma mowy, żeby Dixol trafił do nieodpowiednich ludzi!:eviltong: Myślę, że Dixolina nie miałaby nic przeciwko temu, żeby zamieszkać w... Pruszkowie:razz:

Posted

Jak w Pruszkowie, to ja z miłą chęcią się kiedyś na wizytkę poadopcyjną wybiorę ;)
Nutusie wezmę tyż :diabloti: jak będzie chciała i czas miała :eviltong:

Posted (edited)

Cioteczki z Państwem jestem umówiona w niedzielę na 14.30 u chauwy KCIUKASY NADAL TRZYMAMY !!!

Edit: Miałam telefon o Dixie z Metra – co prawda jak dla mnie nie to, bo jest nie wysterylizowany pisak półtoraroczny i nie wiem czy Państwo będą chcieli go wykastrować…. mam zapisany telefon.

Edited by edek
Posted

jeśli zaiskrzy a Dixi zamieszka w Pruszkowie to z mojego balkonu prawie że będę widziała jej balkon :loveu: będzie mieszkać baaaaaaaaaardzo blisko mnie a na dodatek w tej samej klatce co potencjalny domek mam bardzo bliską psiapsiółę która kocha zwierzynę i na pewno będę miała relacje prawie że z pierwszej ręki ;) ...to chyba nie szpiegostwo? :razz:

Posted

podczas wizyty odniosłam pozytywne wrażenie, koty są śliczne, grubiutkie i w kilku częściach mieszkanie zauważyłam porozkładane takie kocie legowiska,gdzie kociak zawędruje tam znajdzie wygodną leżankę :lol: poza tym kociaki bardzo swobodnie się poruszały po mieszkaniu, z telewizora na regał, potem hop na kanapę ,by zaraz znaleźć sie pod kołdrą u córeczki Państwa. Skoro koty mają dostęp do łóżka to tak po cichutku myślę ze i Dixi może też..mieszkanie dostosowane do kotów i ta świnka morska powaliła mnie na kolana,błyszcząca ,grubiutka, a Państwo tacy swobodni,ludzcy... ,mam nadzieję ze odebrałam ich takich jakimi są, bo domek wygląda obiecująco :loveu:

Posted

Dixi sie szykuje do domku ;) nic nie wiedziałam ...Edek a chciałam własnie napisac ,ze fb dla niej sie skonczyło i co dalej ,ale jak tak to na razie czekam a pózniej najwyzej zmienie tytuł mam nadzieje na ten właściwy :)