edek Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Nutusiu nie ma za co dziękować, chciałabym wszystkiego dopilnować w niedzielę. Zobaczyć reakcję Państwa i Dixie na siebie nawzajem i podpisać umowę ;). Najważniejsze, ze mój TZ zgodził się ze mną pojechać :) Do niedzieli nadal trzymamy kciuki ;) Quote
Ziutka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 A to Dixi będzie mieszkać w Pruszkowie ? ;) Quote
Ellig Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Dalej trzymam kciuki!:)Zapowiada sie wszystko bardzo dobrze!:) Quote
Nutusia Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Przy takiej "obstawie", nie ma mowy, żeby Dixol trafił do nieodpowiednich ludzi!:eviltong: Myślę, że Dixolina nie miałaby nic przeciwko temu, żeby zamieszkać w... Pruszkowie:razz: Quote
Ziutka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Jak w Pruszkowie, to ja z miłą chęcią się kiedyś na wizytkę poadopcyjną wybiorę ;) Nutusie wezmę tyż :diabloti: jak będzie chciała i czas miała :eviltong: Quote
edek Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Dixie na pewno nie będzie miała nic przeciwko jakby zamieszkała w Pruszkowie, a ja bym była szczęśliwa, miałabym ją blisko siebie :) Quote
edek Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 (edited) Cioteczki z Państwem jestem umówiona w niedzielę na 14.30 u chauwy KCIUKASY NADAL TRZYMAMY !!! Edit: Miałam telefon o Dixie z Metra – co prawda jak dla mnie nie to, bo jest nie wysterylizowany pisak półtoraroczny i nie wiem czy Państwo będą chcieli go wykastrować…. mam zapisany telefon. Edited February 10, 2012 by edek Quote
ania shirley Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 LunaPixi jest blisko mnie, Dixi będzie blisko Edek.... trzeba mieć kontrolę nad adopcjami..... ;) Quote
Nutusia Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Ja Wam mówię - tak było zapisane w górze! :) Nic nie dzieje się przypadkiem... Quote
edek Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Tak kontrola to podstawa :razz::evil_lol: Quote
mania1979 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 jeśli zaiskrzy a Dixi zamieszka w Pruszkowie to z mojego balkonu prawie że będę widziała jej balkon :loveu: będzie mieszkać baaaaaaaaaardzo blisko mnie a na dodatek w tej samej klatce co potencjalny domek mam bardzo bliską psiapsiółę która kocha zwierzynę i na pewno będę miała relacje prawie że z pierwszej ręki ;) ...to chyba nie szpiegostwo? :razz: Quote
ania shirley Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Szpiegostwo??? Skąd??? To wywiad! Quote
Nutusia Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Kontrola najwyższą formą zaufania ;) Quote
mania1979 Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 podczas wizyty odniosłam pozytywne wrażenie, koty są śliczne, grubiutkie i w kilku częściach mieszkanie zauważyłam porozkładane takie kocie legowiska,gdzie kociak zawędruje tam znajdzie wygodną leżankę :lol: poza tym kociaki bardzo swobodnie się poruszały po mieszkaniu, z telewizora na regał, potem hop na kanapę ,by zaraz znaleźć sie pod kołdrą u córeczki Państwa. Skoro koty mają dostęp do łóżka to tak po cichutku myślę ze i Dixi może też..mieszkanie dostosowane do kotów i ta świnka morska powaliła mnie na kolana,błyszcząca ,grubiutka, a Państwo tacy swobodni,ludzcy... ,mam nadzieję ze odebrałam ich takich jakimi są, bo domek wygląda obiecująco :loveu: Quote
edek Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 To wszystko jest tak niewiarygodne, że musi być dobrze !!!! Quote
kasiek. Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Dixi sie szykuje do domku ;) nic nie wiedziałam ...Edek a chciałam własnie napisac ,ze fb dla niej sie skonczyło i co dalej ,ale jak tak to na razie czekam a pózniej najwyzej zmienie tytuł mam nadzieje na ten właściwy :) Quote
edek Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Ziutka a tak w ogóle to Państwo znaleźli ją na tablicy.pl, którą jej zrobiłaś i wyróżniłaś :):):) Quote
Nutusia Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Ziutka-Czarodziejka! ;) A dziś aktywowałam Jej ogłoszenia dla mojej Luśki :) Quote
ania shirley Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Nutusia napisał(a):Ziutka-Czarodziejka! ;) Nutusiu- a Dobra Wróżka mogłaby być... Quote
Ziutka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Cieszę się bardzo, bardzo :) że mogłam pomóc :) Quote
sylwiaso Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Dziękujemy cioci Ziutce!Dixolku myslami jesteśmy z Tobą!! Quote
Recommended Posts