edek Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 ania shirley napisał(a):W słusznej sprawie był!!! Ale już w domku. ;) Pewnie wracał do domku w tempie 100/h ;) Quote
Ziutka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 (edited) I ja trzymam z całych sił, może tym razem się uda :) A tymczasem, przepraszam za malusieńki spamik ;) Zapraszam na bezkarne poużywanie sobie na moderatorze!!! :diabloti: Taka okazja może się nie powtórzyć!!! :evil_lol: :eviltong: http://www.dogomania.pl/threads/222360-Rzuć-POMIDORA-w-MODERATORA!-Hit-Dogomanii-ZEMSTA-dla-Fifi-i-Kumpla-do-14-lutego.?p=18566147#post18566147 Edited February 5, 2012 by Ziutka Quote
Ellig Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Dobre wiadomosci, trzymam kciuki , tym razem musi sie udac!:) Quote
edek Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Nadal czekam na emaila z telefonem kontaktowym, jak tylko go otrzymam to napiszę na wątku ;) Quote
edek Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Miałam kolejny telefon o Dixie, Pan robi rekonesans. Fajnie by było gdyby się odezwał ponownie, Dixie mieszkałaby po sąsiedzku z moimi rodzicami ;) Edit: mieszkanie w bloku, dziecko 9-lat i 3 koty :) Quote
malvaaa Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 nieśmiało zaproszę na bazarek dla Fortunki, musimy spłacić dług :( http://www.dogomania.pl/threads/222300-Zimowe-porz%C4%85dki-H-amp-M-GEORGE-MOODO-na-sp%C5%82at%C4%99-d%C5%82ugu-Fortuny-do-10.02.2012.r/page2 Quote
Nutusia Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 O matko, wreszcie się coś ruszyło - przynajmniej dzwonią... Ale na razie wcale się nie cieszę, ani trochę ;) Quote
ania shirley Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Nutusia napisał(a): Ale na razie wcale się nie cieszę, ani trochę ;) Bo tak na razie nie ma czym, niestety... Quote
Nutusia Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Jak zwykle optymistycznie się Ciocia Ania wypowiedziała! ;) Doszła deklaracja od Asiaczka - piękne dzięki! I niespodzianka - zwrot za szelki i smyczkę od naszej nadwornej Optymistki! :) Ciociu Aniu - DZIĘ-KU-JE-MY!!! :) Quote
ania shirley Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Za szelki - to wspólne z Edek. Optymizm? Proszę- teraz o Dixi pobiją się dwa domki! Na śmierć! Ale pojawi się trzeci i pokocha ją najbardziej na świecie! Może być? Quote
Nutusia Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Prze-pięk-nie! :) Ciociu Edku - dziękujemy również!:loveu: Quote
malvaaa Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 macie kontakt z chauwą? ja od dwóch dni nie mogę się do niej dodzwonić a chce porozmawiać o naszej suni która jest u niej... Quote
ania shirley Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 malvaaa napisał(a):macie kontakt z chauwą? ja od dwóch dni nie mogę się do niej dodzwonić a chce porozmawiać o naszej suni która jest u niej... Trzeba spytać Edek- ona się z nią kontaktuje. Quote
edek Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 malvaaa napisał(a):macie kontakt z chauwą? ja od dwóch dni nie mogę się do niej dodzwonić a chce porozmawiać o naszej suni która jest u niej... Ostatnio kontaktowałam się z chauwą 2-go, dzwoniłam na telefon z początkiem 501 Quote
Roszpunka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Kciukam mocno za domek Dixie. Należy jej się własna rodzinka :) Quote
ania shirley Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Roszpunka napisał(a):Kciukam mocno za domek Dixie. Należy jej się własna rodzinka :) Oj , przyda się! Oby wreszcie odezwał się domek , który nie rozmyśli sie po 1-2 mailach czy telefonach i pokocha ją na zawsze.... Quote
Ziutka Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 I ja z całych sił cały czas trzymam :):):) Quote
ania shirley Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ziutka napisał(a):I ja z całych sił cały czas trzymam :):):) Jeśli tyle osób trzyma kciuki, to domek własciwie już pewny!!! :) ;) :) Quote
Incia Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Ja to nawet na chwile nie puszczam kciuków! Quote
ania shirley Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Incia napisał(a):Ja to nawet na chwile nie puszczam kciuków! EEeee, to o co ja się jeszcze martwię?? Domek pewny w 100%. :) Quote
edek Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Cioteczki kciukasy proszę trzymać dalej aż do odwołania. Zadzwonił ponowie Pan, który robił wcześniej rekonesans i chce się umówić na wizytę przed adopcyjną. Już powysyłałam pw z zapytaniem, czy ktoś mógłby iść. Ja też bym poszła na ta wizytę. Sama to się boję, ze czegoś nie zauważę, przeoczę. Po pierwszej nieudanej adopcji Pixie mam stracha….. Quote
Ziutka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 edek napisał(a):Cioteczki kciukasy proszę trzymać dalej aż do odwołania. Ja cały czas trzymam Edziu :) i nie puszczam rzecz jasna :) Quote
Recommended Posts