Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyjechana. Ale zasieg na poprzednim necie był tylko na strychu, a tam -4 C:angryy:. Zakupiłam nowy. Wolny, czesto wylogowuje, ale można korzystać w temp. dodatniej:diabloti:!
Raniutko, o 8.20 było -26. A sasiad mówł , że o 5.30 - 34. (Ale to chyba na zewnątrz:cool3: )
Bardzo, ale to bardzo się cieszę, że PixiLuna nie w budzie:multi:

Posted (edited)

Nikt Cioteczki nie dzwonił, nawet głupi domek….. Zawsze pisze na wątku, a jak brzmi fajnie to od razu dzwonie do Cioteczki Ani Shirley i Nutusi aby obgadać ;)

Edit: Ja tez się bardzo cieszę, że Lunka ma ciepło w pupę :) Swoją drogą gdyby tam została, to byśmy teraz strasznie się zamartwiały …..

Edited by edek
Posted

ania shirley napisał(a):
Hmmm...:mad::mad::mad: My jej nie damy , jak nam coś podpadnie :mad::mad::mad:

Jasne, że nie :diabloti:
Pani jak na razie się nie odezwała :roll:

Posted

Pani odezwała się ponownie na emaila. Dixie miałby mieszkać w bloku w Warszawie. W domu jest 6-cio letnie dziecko, które ma kontakt ze zwierzętami babci ( 2 kotami i psem ). Pani ma nieregularny czas pracy i często ma całe dni wolne ;). Więc proszę Panią o nr tel kontaktowego i umawiamy wizytę przedadopcyjną ;)

Posted

edek napisał(a):
Pani odezwała się ponownie na emaila. Dixie miałby mieszkać w bloku w Warszawie. W domu jest 6-cio letnie dziecko, które ma kontakt ze zwierzętami babci ( 2 kotami i psem ). Pani ma nieregularny czas pracy i często ma całe dni wolne ;). Więc proszę Panią o nr tel kontaktowego i umawiamy wizytę przedadopcyjną ;)

kciukam:kciuki:

Posted

Nutusia napisał(a):
Edytka mi przeczytała całego maila. Baaaardzo obiecująco brzmi, ładnie i wyczerpująco napisany, z uczuciem w dodatku! ;)
Kciuki znowu zaciskamy, Ciotki-Klotki!!!

my też chcemy wiedzieć :mad:

Posted

Nutusia napisał(a):
Informacje takie, jak podała Edek, ale ładnie napisane. Edytka, przepiszesz? ;)

Nie wiedziałam czy mogę tak sobie wkleić prywatna korespondencję Pani, ale skoro mogę to jak najbardziej hihihihi

Posted

Nutusia napisał(a):
Edytka mi przeczytała całego maila. Baaaardzo obiecująco brzmi, ładnie i wyczerpująco napisany, z uczuciem w dodatku! ;)
Kciuki znowu zaciskamy, Ciotki-Klotki!!!

Ja nie zaciskam, bo jeszcze ani razu mi się w ten sposób nie udało. Wręcz przeciwnie- chyba pecha wtedy przynoszę. Udało mi sie raz, ale wtedy chodziłam po mrozie z Koksem, bez rękawiczek , rozmawiałam przez telefon chyba przez 3 godziny. I ryczałam. Kciuków nie było.
Na dworze - 19 stopni. Mus , to mus. Idę złapać Koksa, ubiorę mu buty i kubrak - pójdziemy chociaż na kilka minut. W słusznej sprawie. Zamiast kciuków.

(ale sobie termin urlopu wybrałam ;) - prawie z domu nie wychodzimy. Nawet widoków nie można podziwiać, bo szyby zaparowane)

Posted

Dostałam taką odpowiedź:
" Mieszkamy w bloku, na Ursynowie z ogromną ilością pięknych terenów do spacerów z psinką. Mamy 6 letnią córcię, która doskonale wie jak opiekować się zwierzętami ponieważ moja mama ma dwa koty i jeszcze do niedawna psa a my mieliśmy przez kilka miesięcy pieska pod opieką i już wiemy, że ciężko jest i dla Emilki i dla nas kiedy nie ma takiego małego przyjaciela w domu. Mąż pracuje od 7-15 a ja mam nieregularny czas pracy i często całe dni wolne. Serca mamy ogromne i napewno Sunia będzie pełnoprawnym członkiem rodziny:) "

Posted

edek napisał(a):
Dostałam taką odpowiedź:
" Mieszkamy w bloku, na Ursynowie z ogromną ilością pięknych terenów do spacerów z psinką. Mamy 6 letnią córcię, która doskonale wie jak opiekować się zwierzętami ponieważ moja mama ma dwa koty i jeszcze do niedawna psa a my mieliśmy przez kilka miesięcy pieska pod opieką i już wiemy, że ciężko jest i dla Emilki i dla nas kiedy nie ma takiego małego przyjaciela w domu. Mąż pracuje od 7-15 a ja mam nieregularny czas pracy i często całe dni wolne. Serca mamy ogromne i napewno Sunia będzie pełnoprawnym członkiem rodziny:) "

dziękuję !!!oby to było to !!!!!:):):):)