Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
[video=youtube;OSEXMxvwGB0]http://www.youtube.com/watch?v=OSEXMxvwGB0&context=C35fc8a6ADOEgsToPDskIvCRo3HGyJObS09Va3Qupu[/video]

Dzisiaj zrobiłam taki, to może macie duuużo zdjęć Dixie ? ? :) proszę o opinie, co się nie podoba żebym na następny raz mogła zrobić lepszy filmik. :)

Podoba mi się, tylko że dałabym więcej fragmentów w ruchu. Fajne jest tło muzyczne. W sumie SUPER :)

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

edek napisał(a):
Biedny Dixolek, najważniejsze, że jej się nic nie stało. Głaski dla niuni :loveu::loveu::loveu:

Aleksandra mi ten filmik się podoba :p. Zebrałabym koło 20 fotek Dixie czy to by wystarczyło :cool3:?

vega36 napisał(a):
Podoba mi się, tylko że dałabym więcej fragmentów w ruchu. Fajne jest tło muzyczne. W sumie SUPER :)

dziękuje za opinię.:)

edek,wystarczyłoby a raczej musiało:) ale fotki też potrzebne jak była jeszcze mała,co u Ciebie:-) aż do teraz,fotek jak najwięcej nim muszą być super ale ważne żeby coś było:)
vega,właśnie miałam tylko tyle nagrania psiaka:( dlatego fotkami nadrabiałam ;)

to szykujcie zdjęcia,tekst żebym wiedziała co tam pisać ogólnie jej historię i ewentualną muzykę :)

Edited by Aleksandra95
Posted

Aleksandra skompletuję zdjęcia i wyślę ci jutro. Dziękuję za pomoc :)

Edit: a ile fotek potrzebujesz ??? ja jej sporo fotek robiłami ciężki wybór wszędzie taka słodka :)

Posted

edek napisał(a):
Aleksandra skompletuję zdjęcia i wyślę ci jutro. Dziękuję za pomoc :)

Edit: a ile fotek potrzebujesz ??? ja jej sporo fotek robiłami ciężki wybór wszędzie taka słodka :)

ile chcesz.:D

Posted

edek napisał(a):
Wybrałam 22 fotki ode mnie z domu, teraz przeglądam wątek za fotkami aby było ukazane jak dorasta ;)

osz kurde :o bo pomyślą, że ona nadal taka mała.:D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Wyślij wszystkie, a wybiore najlepsze.:D

Ok, jeszcze jestem na przeglądaniu wątku, jak skończę wybieranie fotek to prześlę ;)

Posted

edek napisał(a):
Ok, jeszcze jestem na przeglądaniu wątku, jak skończę wybieranie fotek to prześlę ;)

okej, kurde..:( ja mam na kompie starego windowsa i przez to program w którym robię u mnie nie działa.:( tylko u siostry na laptopie, a nie zawsze mi pozwala używać go...:(

Posted

edek napisał(a):
3 razy oglądałam ten filmik i do tej pory łzy mi lecą….Aleksandra dzięki :) Popołudniu powstawiam ten filmik do ogłoszeń.

czekaj wgrywa się z tą muzyką co chciałaś.:D wszystko takie samo, ale muzyka inna.:p

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
czekaj wgrywa się z tą muzyką co chciałaś.:D wszystko takie samo, ale muzyka inna.:p

Czyli mówisz, ze mam już po makijażu ;)