Ziutka Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 [quote name='ania shirley'] 2.Kiko ( z chauwowego raju- jak Dixi) : http://www.dogomania.pl/forum/threads/218359-Kiko-dziecko-z-łańcucha-prosi-o-wsparcie-finansowe-behawiorysta-potrzebny-!!!!!!/page11 - 330zł Dziękuje w imieniu Kiko i Tobiaszka :loveu: Quote
Nutusia Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Z najwyższą przyjemnością!!!! :) I oczywiście ze strony moich tymczasów - obecnych i przyszłych - pięknie dziękuję! Czuję się... wyróżniona. Quote
Nutusia Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Ziutka - Dixie przeszła przez to samo piekło przecież, stąd mój głos w podziale na Kiko. Na szczęście Dixie teraz jest już Saszką... Oby i Kiko równie wspaniały domek znalazła! Quote
ania shirley Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Nutusia napisał(a):, stąd mój głos Nutusiu! Glosowanie było tajne i jednoglośne!!!:mad: Quote
edek Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Oby te pieniążki przyniosły szczęście i te psiaki też znalazły tak cudowne domki jak Lunka i Saszka :lol: Quote
Asiaczek Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Nutusia napisał(a):DZIĘ-KU-JE-MY! :) A odpowiadając na pytanie Asiaczka - chauwa milczy :( Aktywna i rozmowna była tylko wtedy, gdy wydzwaniała do mnie po parę razy dziennie, żeby za hotelowanie Saszki zapłacić... Z GÓRY!!!!:angryy: A ja się głupia zgodziłam:shake: I jeszcze jej pieniądze za ryż wciskałam niemal na siłę, żeby być w porządku, żeby było uczciwie... ech... Nieładnie, oj, nieladnie ze strony chauwy... Nie mam doswiadczenia w rozwiązywaniu takich spraw, ale gdyby napisała, że ma problemy, że odda w ratach - to zupelnie inna rozmowa. Ale tak? Ma ktoś jakis pomysł ...? pzdr. Quote
ania shirley Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 (edited) ..................... Próbowałam archiwizować post chauwy...:angryy::oops: Bezskutecznie:angryy: Edited April 2, 2012 by ania shirley Quote
Incia Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Zapraszam na bazarek dla Aiszy: http://www.dogomania.pl/forum/threads/225936-Aisza-zaprasza-do-butiku%21%21%21Do-1-maja-godz-22%21%21%21 Quote
Nutusia Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 Ale fajnie! Będą niusy i fotki!:multi: A ja wczoraj przelałam resztę "spadku" po Dziewczynkach Zuli, tym samym zamykam konto i składam dymisję z funkcji skarbnika. Bardzo wszystkim dziękuję za współpracę :loveu: Wpłatę powinna potwierdzić w imieniu Zuli Ciocia Wtatara. Quote
Asiaczek Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Ciekawe, czy wizyta doszła do skutku?:) pzdr. Quote
ania shirley Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Asiaczek napisał(a):Ciekawe, czy wizyta doszła do skutku?:) Tak!! Edek pewno opisze....;) Quote
mestudio Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Potwierdzam jeszcze raz, że spadek po Dixie doszedł dawno temu - 330 zł, ale wpis pożarło:-). Bardzo dziękujemy. Quote
Nutusia Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 Dziękuję, Mestudio! :) Baaaardzo jestem ciekawa wrażeń Edek z wizyty. Na pewno Saszka bardzo się zmieniła... Quote
sylwiaso Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 I ciotka z samego niedzielnego rana zagląda i czeka na fotki!!! Quote
edek Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 (edited) Przepraszam, że dopiero teraz piszę, nie miałam wczorajinternetu :-(:mad:.Saszka nie była zadowolona z naszej wizyty, chyba nas poznała i kojarzyła zchauwą, bała się, że ją chcemy zabrać :roll:. My byliśmy w jednej części pokoju,Pańswto z drugiej, Saszka podbiegła do nas dwa razy powąchała, dała się razpogłaskać i odbiegała do swojego stada i się ich pilnowała. Jest bardzo mądrąpsiną, sztuczki wykonuje rewelacyjnie, była piątka, ósemka, czołganie się,skakanie przez obręcz. Widać, że bawi ją to. No i na dodatek dostaje smaczki (sucha karma już nie robi za smaczki, musi być kiełbaska :lol: ). Pytałam się córci,czy jest zadowolona, że Saszka jest z nią, powiedziała, że tak i ją wyprzytulała :loveu:.Coraz częściej zostawia jedzonko w misce i potem go pilnuje, żeby koty jej nie zjadły :evil_lol:.Już wszystkich traktuje jak swoje stado. Stara się namówić koty do zabawy,niestety nie udaje jej się to. Koty uciekają przed nią jak widzą ten pędhihihi, jak jest zbyt nachalna to czasami dostanie łapką po nosie. Lubi ganiaćza sreberkiem, coś chyba od kotów przejęła. Na spacerku nadal nieufnie podchodzi do ludzi.Z psami chce się już bawić, niestety te mniejsze zaczęły się jej bać, bo jestmało delikatna ;). Jak córcia za bardzo oddala się od stada, to podbiega doniej i ją koryguje ;). Widać, że kochaich całym sercem i jest w nich wpatrzona. Na koniec wizyty Saszka z tych nerwówzrobiła siusia na sam środek swojego dywanika :oops:. Widać było, że jej ulżyło jakwychodziliśmy z domu, pożegnała nas w przedpokoju. Idąc na tą wizytęwiedziałam, że to tylko formalność. Zarówno Saszka jak i Lunka mają superdomki, z wielkim serduchem do zwierząt. Cioteczki, która z Was mogłaby wstawić zdjęciana dogo ? bardzo proszę !!! Edit:Wysłałam zdjęcia do Cioci Aleksandry, mam nadzieje, ze mnienie pogoni ;) Edited April 22, 2012 by edek Quote
edek Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 Aleksandra95 napisał(a):zdjęcia ja mogę wstawić .:) Dziękuję, zdjęcia już wysłałam hihihihi Quote
Recommended Posts