Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ziutka - Dixie przeszła przez to samo piekło przecież, stąd mój głos w podziale na Kiko. Na szczęście Dixie teraz jest już Saszką... Oby i Kiko równie wspaniały domek znalazła!

Posted

Nutusia napisał(a):
DZIĘ-KU-JE-MY! :)
A odpowiadając na pytanie Asiaczka - chauwa milczy :( Aktywna i rozmowna była tylko wtedy, gdy wydzwaniała do mnie po parę razy dziennie, żeby za hotelowanie Saszki zapłacić... Z GÓRY!!!!:angryy: A ja się głupia zgodziłam:shake: I jeszcze jej pieniądze za ryż wciskałam niemal na siłę, żeby być w porządku, żeby było uczciwie... ech...

Nieładnie, oj, nieladnie ze strony chauwy...
Nie mam doswiadczenia w rozwiązywaniu takich spraw, ale gdyby napisała, że ma problemy, że odda w ratach - to zupelnie inna rozmowa. Ale tak?
Ma ktoś jakis pomysł ...?

pzdr.

• 3 weeks later...
Posted

Ale fajnie! Będą niusy i fotki!:multi:

A ja wczoraj przelałam resztę "spadku" po Dziewczynkach Zuli, tym samym zamykam konto i składam dymisję z funkcji skarbnika. Bardzo wszystkim dziękuję za współpracę :loveu:
Wpłatę powinna potwierdzić w imieniu Zuli Ciocia Wtatara.

Posted (edited)

Przepraszam, że dopiero teraz piszę, nie miałam wczorajinternetu :-(:mad:.Saszka nie była zadowolona z naszej wizyty, chyba nas poznała i kojarzyła zchauwą, bała się, że ją chcemy zabrać :roll:. My byliśmy w jednej części pokoju,Pańswto z drugiej, Saszka podbiegła do nas dwa razy powąchała, dała się razpogłaskać i odbiegała do swojego stada i się ich pilnowała. Jest bardzo mądrąpsiną, sztuczki wykonuje rewelacyjnie, była piątka, ósemka, czołganie się,skakanie przez obręcz. Widać, że bawi ją to. No i na dodatek dostaje smaczki (sucha karma już nie robi za smaczki, musi być kiełbaska :lol: ). Pytałam się córci,czy jest zadowolona, że Saszka jest z nią, powiedziała, że tak i ją wyprzytulała :loveu:.Coraz częściej zostawia jedzonko w misce i potem go pilnuje, żeby koty jej nie zjadły :evil_lol:.Już wszystkich traktuje jak swoje stado. Stara się namówić koty do zabawy,niestety nie udaje jej się to. Koty uciekają przed nią jak widzą ten pędhihihi, jak jest zbyt nachalna to czasami dostanie łapką po nosie. Lubi ganiaćza sreberkiem, coś chyba od kotów przejęła. Na spacerku nadal nieufnie podchodzi do ludzi.Z psami chce się już bawić, niestety te mniejsze zaczęły się jej bać, bo jestmało delikatna ;). Jak córcia za bardzo oddala się od stada, to podbiega doniej i ją koryguje ;). Widać, że kochaich całym sercem i jest w nich wpatrzona. Na koniec wizyty Saszka z tych nerwówzrobiła siusia na sam środek swojego dywanika :oops:. Widać było, że jej ulżyło jakwychodziliśmy z domu, pożegnała nas w przedpokoju. Idąc na tą wizytęwiedziałam, że to tylko formalność. Zarówno Saszka jak i Lunka mają superdomki, z wielkim serduchem do zwierząt. Cioteczki, która z Was mogłaby wstawić zdjęciana dogo ? bardzo proszę !!!

Edit:Wysłałam zdjęcia do Cioci Aleksandry, mam nadzieje, ze mnienie pogoni ;)

Edited by edek