edek Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 (edited) Ellig bardzo dziękuję za zakupy dla Dixolka :p. Te szelki, które nosi teraz Dixie mają zapięcie przymocowane na stałe, żeby je założyć i zdjąć to muszą być poluzowane :roll:. Chauwa mówiła, że u niej będzie nosiła te stare, a jak Dixolek będzie jechał do swojego domku zostanie ubrana w nowe szelki :lol:. Te szelki co kupiłaś wyglądają na bardzo solidne, dziękuję, bezpieczeństwo to podstawa. Edited January 29, 2012 by edek Quote
Nutusia Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 (edited) Dzięki, Ellig - bardzo panna będzie elegancka w... nowym domu! :) Szelki i smycz kosztowały z wysyłką 59,80, a karma 69,99 - wpisuję w post rozliczeniowy. Edited January 29, 2012 by Nutusia Quote
Ellig Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 edek napisał(a):Ellig bardzo dziękuję za zakupy dla Dixolka :p. Te szelki, które nosi teraz Dixie mają zapięcie przymocowane na stałe, żeby je założyć i zdjąć to muszą być poluzowane :roll:. Chauwa mówiła, że u niej będzie nosiła te stare, a jak Dixolek będzie jechał do swojego domku zostanie ubrana w nowe szelki :lol:. Te szelki co kupiłaś wyglądają na bardzo solidne, dziękuję, bezpieczeństwo to podstawa. Bardzo prosze, chociaz tyle moge pomoc i mam nadzieje,ze beda sie dobrze sprawowac, jednak nie ma to jak dotknac, zobaczyc....ale juz kupowalam takie szelki dla innych psiakow i sie sprawdzaly wiec mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze:) Nutusia napisał(a):Dzięki, Ellig - bardzo panna będzie elegancka w... nowym domu! :) Szelki i smycz kosztowały z wysyłką 59,80, a karma 69,99 - wpisuję w post rozliczeniowy. Bardzo prosze dobra Kobieto:) Kciuki nadal trzymam:) Quote
Ziutka Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Ja cały czas kciuki trzymam i bardzo ale to bardzo się cieszę, że Dixi nareszcie będzie miała swój DOM :):):) Quote
Nutusia Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Tak jest - do domu, do domu sioooooo..... Tydzień temu Milika, a dziś nasza Kalinka vel Netka do domku wyjeżdża już za chwilę... Pusto się zrobi - tylko domownicy zostaną:razz:... ale wiadomo - nie na długo! ;):evil_lol: Kolejna pensjonariuszka była już na celowniku, ale taki się szum zrobił, że... nie dojechała, bo domek znalazła!:multi: I o to chodzi, o to chodzi...:eviltong: Quote
Ziutka Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Nutusia, a może chce malutką Niusie ? :eviltong: http://www.dogomania.pl/threads/220169-Niusia-głośno-woła-o-miłość!Marznie-w-budzie-potrzebny-BDT! Quote
Aleksa. Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Nutusia napisał(a):Tak jest - do domu, do domu sioooooo..... Tydzień temu Milika, a dziś nasza Kalinka vel Netka do domku wyjeżdża już za chwilę... Pusto się zrobi - tylko domownicy zostaną:razz:... ale wiadomo - nie na długo! ;):evil_lol: Kolejna pensjonariuszka była już na celowniku, ale taki się szum zrobił, że... nie dojechała, bo domek znalazła!:multi: I o to chodzi, o to chodzi...:eviltong: do mnie tymczasy zawsze tak jechały, że po drodze dom znajdywały.:D i to tak w jednym tygodniu dwa psiaki aż w końcu benio przyjechał i siedział u nas ponad miesiąc ja chce go znowu.:( i gdyby nie to, że to był chłopak, to byłby u nas na DS Quote
Malawia Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Bardzo się cieszę, że Dixi domek będzie miała!!!!! Tyle czasu bidula czeka !!!!! Śliczna i mądra jest Dixie, to było tylko kwestią czasu, aż ktoś wypatrzy i się zakocha :-) Przepraszam, że nie w temacie!! Dziewczyny, czy może któraś mi pomóc? Fotki wrzucić na dogo?? Nie umiem, nie mam do tego cierpliwości :-(((((( Mogę wysłać na maila, a ktoś mi na wątek, i ja skopiuję ;-) bo to już wiem, że mogę !! Chodzi o psa z lasu ! Mamy go,jest zabezpieczony na tydzień w hoteliku,inaczej by przepadł, ale potrzebujemy pomocy, szukamy gdzie się da ! http://www.dogomania.pl/threads/221984-Pies-z-lasu-w-okolicy-KONEWKI-przeganiany-kijami!!!! Quote
Jasza Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 O matko, mnie przez weekend nie było na Dogo a tu znowu takie wieści! Skąd rodzinka? Kto idzie na wizytę? I kiedy??? Quote
sylwiaso Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Serce się raduje!!!!Dixolku ciotka cały czas myślała o Tobie!!!!:buzi::buzi: Quote
Ellig Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Zagladam do Dixi, jak tam wizyta w potencjalnym domku? Kciuki dalej trzymam:) Quote
ania shirley Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Mocno trzymajcie.....To przestaje wyglądać różowo. Pani zdaje się wycofywać...:shake: Quote
Nutusia Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Nie puszczamy! A Pani niech dwa razy przemyśli, bo warto... Quote
romenka Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Jestem z Wami i trzymam mocno kciuki!!!!!!! Quote
edek Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Cioteczki jak na razie mamy problemy z dodzwonieniem się do Pani, żeby w ogóle ustalić jakiś termin tej wizyty…. Quote
ania shirley Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Wydaje mi się ,ze moźemy puścić..... Quote
romenka Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Ja bym nie traciła tak szybko nadziei.... Quote
jhet Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Trzymam kciuki za sunię, właśnie przypadkiem trafiłam na jej ogłoszenie na gumtree i widząc jej śmiejącą się mordkę musiałam do niej zajrzeć :) I teraz na dogo znów na nią trafiłam, reklamuje się dziewczyna nieźle :) Cudna jest, na pewno niedługo dobry domek znajdzie :thumbs: Quote
romenka Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 edek jak wygląda sprawa adopcji Dixi? Ja wciąż kciuki trzymam!!!!!!!!!!!!! Quote
edek Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='romenka']edek jak wygląda sprawa adopcji Dixi? Ja wciąż kciuki trzymam!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Romenko Pani się z nami nie skontaktowała……. Ja nadziei sobie nie robię. Jak nie ten domek to inny. Odnajdziemy wreszcie ten właściwy :diabloti: przy takim lansie w necie ;) Quote
ania shirley Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Ja już nie chcę tego domku. Daleko mam do Piaseczna,żeby po nią jechać... (a tak wogóle to jaiś wirus jest na dogomani- antywirus mi ciągle raportuje) Quote
sylwiaso Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Smutno.............Dixolku,ale widocznie domek nie był dla Ciebie!!! Quote
Recommended Posts