Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

Posted (edited)

Ellig bardzo dziękuję za zakupy dla Dixolka :p. Te szelki, które nosi teraz Dixie mają zapięcie przymocowane na stałe, żeby je założyć i zdjąć to muszą być poluzowane :roll:. Chauwa mówiła, że u niej będzie nosiła te stare, a jak Dixolek będzie jechał do swojego domku zostanie ubrana w nowe szelki :lol:. Te szelki co kupiłaś wyglądają na bardzo solidne, dziękuję, bezpieczeństwo to podstawa.

Edited by edek
  • Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Dzięki, Ellig - bardzo panna będzie elegancka w... nowym domu! :)
Szelki i smycz kosztowały z wysyłką 59,80, a karma 69,99 - wpisuję w post rozliczeniowy.

Edited by Nutusia
Posted

edek napisał(a):
Ellig bardzo dziękuję za zakupy dla Dixolka :p. Te szelki, które nosi teraz Dixie mają zapięcie przymocowane na stałe, żeby je założyć i zdjąć to muszą być poluzowane :roll:. Chauwa mówiła, że u niej będzie nosiła te stare, a jak Dixolek będzie jechał do swojego domku zostanie ubrana w nowe szelki :lol:. Te szelki co kupiłaś wyglądają na bardzo solidne, dziękuję, bezpieczeństwo to podstawa.

Bardzo prosze, chociaz tyle moge pomoc i mam nadzieje,ze beda sie dobrze sprawowac, jednak nie ma to jak dotknac, zobaczyc....ale juz kupowalam takie szelki dla innych psiakow i sie sprawdzaly wiec mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze:)

Nutusia napisał(a):
Dzięki, Ellig - bardzo panna będzie elegancka w... nowym domu! :)
Szelki i smycz kosztowały z wysyłką 59,80, a karma 69,99 - wpisuję w post rozliczeniowy.

Bardzo prosze dobra Kobieto:) Kciuki nadal trzymam:)

Posted

Tak jest - do domu, do domu sioooooo.....
Tydzień temu Milika, a dziś nasza Kalinka vel Netka do domku wyjeżdża już za chwilę... Pusto się zrobi - tylko domownicy zostaną:razz:... ale wiadomo - nie na długo! ;):evil_lol: Kolejna pensjonariuszka była już na celowniku, ale taki się szum zrobił, że... nie dojechała, bo domek znalazła!:multi: I o to chodzi, o to chodzi...:eviltong:

Posted

Nutusia napisał(a):
Tak jest - do domu, do domu sioooooo.....
Tydzień temu Milika, a dziś nasza Kalinka vel Netka do domku wyjeżdża już za chwilę... Pusto się zrobi - tylko domownicy zostaną:razz:... ale wiadomo - nie na długo! ;):evil_lol: Kolejna pensjonariuszka była już na celowniku, ale taki się szum zrobił, że... nie dojechała, bo domek znalazła!:multi: I o to chodzi, o to chodzi...:eviltong:

do mnie tymczasy zawsze tak jechały, że po drodze dom znajdywały.:D i to tak w jednym tygodniu dwa psiaki aż w końcu benio przyjechał i siedział u nas ponad miesiąc ja chce go znowu.:( i gdyby nie to, że to był chłopak, to byłby u nas na DS

Posted

Bardzo się cieszę, że Dixi domek będzie miała!!!!! Tyle czasu bidula czeka !!!!! Śliczna i mądra jest Dixie, to było tylko kwestią czasu, aż ktoś wypatrzy i się zakocha :-)
Przepraszam, że nie w temacie!!

Dziewczyny, czy może któraś mi pomóc? Fotki wrzucić na dogo?? Nie umiem, nie mam do tego cierpliwości :-((((((
Mogę wysłać na maila, a ktoś mi na wątek, i ja skopiuję ;-) bo to już wiem, że mogę !!

Chodzi o psa z lasu ! Mamy go,jest zabezpieczony na tydzień w hoteliku,inaczej by przepadł, ale potrzebujemy pomocy, szukamy gdzie się da !
http://www.dogomania.pl/threads/221984-Pies-z-lasu-w-okolicy-KONEWKI-przeganiany-kijami!!!!

Posted

Trzymam kciuki za sunię, właśnie przypadkiem trafiłam na jej ogłoszenie na gumtree i widząc jej śmiejącą się mordkę musiałam do niej zajrzeć :) I teraz na dogo znów na nią trafiłam, reklamuje się dziewczyna nieźle :) Cudna jest, na pewno niedługo dobry domek znajdzie :thumbs:

Posted

[quote name='romenka']edek jak wygląda sprawa adopcji Dixi? Ja wciąż kciuki trzymam!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

Romenko Pani się z nami nie skontaktowała……. Ja nadziei sobie nie robię. Jak nie ten domek to inny. Odnajdziemy wreszcie ten właściwy :diabloti: przy takim lansie w necie ;)