Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam

Wpadłam na chwile napisac ze Doxol ma sie dobrze :)

Jak ureguluje wszystkie smutne sprawy ktore zaskoczyly moja rodzine przed swietami to bede zagladac codziennie oraz dam wam radosc w postaci zdjec. Po nowym roku ma mnie odwiedzic jedna z ciotek z dogo i napewno wszystkie psiole bede mialy mini sesje :)

Ja swoje tymczsowe stado pilnuje, nie wychodze na spacery choc jeszcze ani jednego wystrzalu nie bylo slychac, boje sie sylwestra jak malo czego :D

Pozdrawiam i calusy od Dixolka :)

Posted

Pani Lunki powiedzaiła, że Luna w okresie sylwestrowym bedzie absolutnie na smyczy wychodzić. Ja jestem spokojna. Widzę ,że pani kocha swojego psiaka i sobie poradzi.
Dixol, zbieraj się do domu!!! Za 3,5 miesiąca będzie rok pobytu na dogo- i wtedy daaawno masz być w domku! Jak nie- to w pupę!:evil_lol:

Posted

[FONT=Berlin Sans FB][FONT=&quot]Cioteczki to dla Was : Niech si[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]ę[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]ż[/FONT][/FONT][FONT=Berlin Sans FB][FONT=&quot]ycie z górki toczy, niech Wam wiatr nie wieje w oczy.
Spełnienia marze[/FONT]
[/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]ń[/FONT][/FONT][FONT=Berlin Sans FB][FONT=&quot] i wielu pi[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]ę[/FONT][/FONT][FONT=Berlin Sans FB][FONT=&quot]knych wra[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]ż[/FONT][/FONT][FONT=Berlin Sans FB][FONT=&quot]e[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]ń...
Dixiolku- Tobie czlowieka ktory bedzie ciebie kochal bardzo bardzo mocno!!:buzi:
[/FONT]
[/FONT]

Posted

chauwa napisał(a):
Witam i ja:)

Dixol i reszta stada juz po sylwestrze który okazal sie cichy :p Zero wystrzałow w okolicy, zero paniki u psów, spały jak zabite.

Następnego Sylwestra spędzam z Inką u Was!:evil_lol: Tu u nas był koszmar...