edek Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Miejmy nadzieję, że Lunka jest wyprowadzany na smyczy !!! Quote
chauwa Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Witam Wpadłam na chwile napisac ze Doxol ma sie dobrze :) Jak ureguluje wszystkie smutne sprawy ktore zaskoczyly moja rodzine przed swietami to bede zagladac codziennie oraz dam wam radosc w postaci zdjec. Po nowym roku ma mnie odwiedzic jedna z ciotek z dogo i napewno wszystkie psiole bede mialy mini sesje :) Ja swoje tymczsowe stado pilnuje, nie wychodze na spacery choc jeszcze ani jednego wystrzalu nie bylo slychac, boje sie sylwestra jak malo czego :D Pozdrawiam i calusy od Dixolka :) Quote
ania shirley Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Chauwo, mimo smmutnych spraw , które sie podziały, znalazłaś czas ,zeby napisać o Dixi i nas uspokoić - Dziękuję! Wracaj do nas. Czekamy. Pozdrawiam. Quote
sylwiaso Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Dziekujemy za info.Chauwo!!!pozdrawiam! Quote
Jasza Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Żeby już było po sylwestrze.... Dla psów to okropny czas...:-( Czekamy na zdjęcia! Quote
ania shirley Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Pani Lunki powiedzaiła, że Luna w okresie sylwestrowym bedzie absolutnie na smyczy wychodzić. Ja jestem spokojna. Widzę ,że pani kocha swojego psiaka i sobie poradzi. Dixol, zbieraj się do domu!!! Za 3,5 miesiąca będzie rok pobytu na dogo- i wtedy daaawno masz być w domku! Jak nie- to w pupę!:evil_lol: Quote
Nutusia Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Jakiś klonik Lunciowej Pańci by nam się tu przydał... Na bank by się w Dixolku zakichała na amen! Quote
tekilla12 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Dixiolku- nie zadamawiaj sie zbytnio u cioci Chauwy- do domu swojego marsz!!! Quote
romenka Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Jakimś cudem wykasował mi się wątek ale znów jestem ;) A coś mi brakowało!!!!!!!!!!!! Pixie ,kochana psinko gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
sylwiaso Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Dixolku ciotka czyta i z nadzieją wchodzi na wątek!!i dziś z rana czekałam na dobre wieści tak jak piszą cioteczki uciekaj do Kochanego domku!!! Quote
ania shirley Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Dixi w styczniu pójdzie do domku. Nie zostawi cioci Chauwy w Sylwestra! Quote
ania shirley Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Co tak pustka u pieska??? Wszyscy się stroja na bal? Quote
edek Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Cioteczki Szczęśliwego Nowego Roku !!!!! Dixolku wspaniałego domku !!!! Quote
Nutusia Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Z Nowym Rokiem do Nowego Domku czas... Wszelkiej szczęśliwości Ciotki Kochane!!! :) Quote
ania shirley Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Uff! Myślałam ,że sama zostałam! Szczęsliwego Nowego Roku! Quote
sylwiaso Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Szczęśliwego Nowego Roku 2012 od całego "lasku brzozowego"dla ukochanych dziewczynek i ukochanych cioteczek Quote
Malawia Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Szczęśliwego Nowego Roku 2012 życzę Wam drogie cioteczki :-) !!!! Aby spęłniły się Wasze marzenia....a i najważniejsze! Superowego domku dla Dixi !!!!! Quote
Incia Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Szczęśliwości dla Was Cioteczki, dla Dixolka, i dla wszystkich zwierzaków w potrzebie! Quote
tekilla12 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 [FONT=Berlin Sans FB][FONT="]Cioteczki to dla Was : Niech si[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]ę[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]ż[/FONT][/FONT][FONT=Berlin Sans FB][FONT="]ycie z górki toczy, niech Wam wiatr nie wieje w oczy. Spełnienia marze[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]ń[/FONT][/FONT][FONT=Berlin Sans FB][FONT="] i wielu pi[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]ę[/FONT][/FONT][FONT=Berlin Sans FB][FONT="]knych wra[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]ż[/FONT][/FONT][FONT=Berlin Sans FB][FONT="]e[/FONT][/FONT][FONT=Arial][FONT=Arial]ń... Dixiolku- Tobie czlowieka ktory bedzie ciebie kochal bardzo bardzo mocno!!:buzi: [/FONT][/FONT] Quote
edek Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Witam serdecznie wszystkich w nowym roku :lol:. Quote
Jasza Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Witam Dixie w Nowym Roku. Poproszę o konto, tylko wpłacę po wypłacie, dobrze? Quote
chauwa Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Witam i ja:) Dixol i reszta stada juz po sylwestrze który okazal sie cichy :p Zero wystrzałow w okolicy, zero paniki u psów, spały jak zabite. Quote
Incia Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 chauwa napisał(a):Witam i ja:) Dixol i reszta stada juz po sylwestrze który okazal sie cichy :p Zero wystrzałow w okolicy, zero paniki u psów, spały jak zabite. Następnego Sylwestra spędzam z Inką u Was!:evil_lol: Tu u nas był koszmar... Quote
Recommended Posts