Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

Posted

Ciociu Nutusiu wszystko już dotarło!!!!Bardzo Dziekuję!!!!Dixuniu ciocia trzyma za ciebie cały czas kciuki:multi::loveu::multi:!!!I myślimy o Pixolku:lol::pDoszły również adresówki za które również bardzo Dziękujemy!!

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dixiolku - dobrze ze jestes bezpieczna , zobaczysz ciotki znajda ci domek .trzymaj sie malutka .... :loveu:

28 legowisko, 27 gryzaki, smycz nie pamietam.paliwo 50.Wiecej grzechow nie pamietam.

Posted

Na maila tez nie wstawię, to coś u mnie z internetem.
Ostatnio miałam to samo ;/ będę próbować dodać.

Dziś spadł u mnie śnieg :D

Wszystkie fafluny wybiegły i się zatrzymały ze spojrzeniem -Co to kurna jest?
Już ładnego śniegu nie ma :( Wszystko przeorały i jeszcze zaminowały po drodze:diabloti:
Przez parę minut miały białe szaleństwo. Próbowały jeść, tarzać się w tym :eviltong:
Wróciły do domu przemoczone.:mad:

Potwierdzam wpłatę od Natusi za Dixi.

Posted

U mnie nie padało... Był mrozek - i dobrze, bo przyszły suche łapki do domu ;)

Dzięki za potwierdzenie wpłaty! Ja jestem Nutusia - od Nutki :) Mojej najukochańszej, pierwszej własnej boksi (z avatarka).

Posted

Nutusia napisał(a):

Dzięki za potwierdzenie wpłaty! Ja jestem Nutusia - od Nutki :) Mojej najukochańszej, pierwszej własnej boksi (z avatarka).

Bardzo przepraszam za pomyłkę :)

Posted

Nie się nie stało - często ludzie "u" na "a" zamieniają, ale na TYM wątku, niech już będę jak należy :)

EDIT: Edek, doszła Twoja deklaracja - przepraszam, dopiero dziś konto sprawdziliśmy... Napisz mi proszę jakie były "odliczenia", żebym mogła tradycyjnie wpisać 200 zł w przychody, a rozchodować to, to wydałaś.

Posted

Jadun, bardzo dziękuję za potwierdzenie.
Edek, w takim razie uzupełniam post rozliczeniowy. A allegro nie robiła Koosiek, bo ja już się pogubiłam...

A przy okazji przeproszę za prywatę, ale zaproszę do głosowania...

W imieniu Miau baaardzo Was prosze o glosowanie na wspolnego kandydata Dogo i Miau w Krakvecie, to znaczy wolontariuszki z poznanskich dworcow PKP I PKS. Dziewczyny z wlasnych pieniedzy opiekuja sie wieloma stadami bezdomnych kotow, nie maja pomocy zadnej fundacji ani miasta. Nie maja juz kasy, a zwierzaki potrzebuja pomocy. Jedna z nich, Itaka, ostatnio przewiozla sunie z watku Beci z Lublina do Poznania. Pomagaja innym, ale same potrzebuja wsparcia. Glosujcie, prosze, bo przegrywaja z osoba zbanowaną na Miau
http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14533

Posted

Wszystkim zdrowia, miłości i spokojności wszelkiej świątecznie życzymy!

Lunce i jej Rodzinie cudownych wspólnych chwil, a Dixolkowi radosnych harców i WŁASNEGO domku!

Posted

Wesołych Świąt :)

" Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór,
tak jak cały nadchodzący Nowy Rok
upłyną Wam w szczęściu i radości "