Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dixiolku - trzymamy kciuki zebys szybciutko znalazla swojego czlowieka , ktory bedzie cie kochal .... spij dobrze kochana..

W zwiazku z tym ze ciocia ania nie powie o tym sama , chcialam dodac ze dala z wlasnej osobistej kaski na Pixiolka - Lunke 260 zl - z czego 162 zl zaplacilam za hotel, 23 zl za tabletki i reszta poszla na paliwo kiedy odbieralam Pixiola od tych okropnych ludzi.oczywiscie tego prosze nie uwzgledniac w zadnych rozliczeniach- to bylo z portfela ani ale przede wszystkim z jej serduszka

Posted

Aniu, Tekillo dziękuję Wam bardzo za pomoc i wsparcie Lunki. Każde wsparcie dziewczynek według mnie powinno być uwzględnione w rozliczeniach suniek. Uważam, że do przychodów i kosztów powinno być dodane wydatki jakie poniosła Ania: czyli 260 zł ( z czego 162 poszlo na hotelik, 23 zł na tabletki i 75 za paliwo ) i jeszcze przydały by się koszty cioci Tekilli. Cioteczko proszę się przyznać ile wydałaś na paliwo ?

Posted

Oczywiście, że koszty powinny być wpisane, szczególnie, że są niebagatelne! Jeśli zostały podarowane - z wdzięcznością przyjmujemy, ale wpisane być muszą jako darowizna i tym samym to czynię! Ania - do raportu - jeszcze zdaje się jakaś "wyprawka" była... :razz: Jeszcze raz pięknie dziękuję!

Posted

Dixi to kanapowicz pospolitus. Spała ze mną na łóżku wyciągnięta na kres swoich możliwości.
Codziennie rano w zwyczaju Tobiego, Kiko i Kacpra jest wchodzenie na łóżko by mnie obudzić ze pora na siusiu.
Dzis Dixi robiła za mojego goryla i nie zostałam obudzona, zmiażdżona, zaśliniona :D rewelacja!
Zajdla śniadanie bez najmniejszych oporów, wypiła wodę, nie nasiusiała ani nie naqupcila w domu :)

Posted

No ładnie widać, że Dixolek umie się ustawić, już wmeldowała się do łóżka hihihi Jednym słowem jak na razie psi ideał hihihi. A jak reszta stada ? dogadali się ?

Posted

Nutusiu przecież to taka kruszynka, że miejsce dla niej się znajdzie ;) ciekawa jestem jakiej jest ona wreszcie wielkości skoro jest najmniejsza.

Posted

Wiadomość z FB od Pani Sylwii:

" Witam ponownie! To niesamowite jak Lunka się zmienia! Coraz częściej merda ogonem i szczeka, co świadczy, że czuje się swobodnie :-) Załatwia się już tylko na dworze (odkąd nie ma wstępu na drewnianą podłogę ;-)) i chętnie wychodzi na spacerki, a strome schody nie są dla niej problemem! Pogryzła na razie tylko dwa kapcie i pilot od telewizora :) Mały problem tylko w tym, że głośno wyje jak zostaje sama, ale nad tym też popracujemy. A tak w ogóle jest to przekochany piesek-przylepa, który krok w krok chodzi za mną :D Pozdrawiam serdecznie, pancia Lunki."

Posted

"Tylko dwa kapcie i pilot" - KOCHAM takie domki! ;)

Aniu, jeśli NA PEWNO nie chcesz zwrotu przynajmniej części poniesionych przez Ciebie kosztów, JA wnoszę (i mam nadzieję, że gremium na tym wątku mnie poprze!) o zawieszenie Twojej deklaracji stałej na jakiś czas. Rezerwę jakąś mamy, na utrzymaniu została jedna pannica - odsapnij finansowo, Nasza Dobrodziejko!

Ciotka Tekilla - nadal czekam na raport w sprawie darowizny! ;)