edek Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='ania shirley'] (Żeby jeszcze nauczyła się czystośći.......[/QUOTE] Nauczy się, nauczy dajmy jej chwilkę czasu. Już widać postępy, a człowieka ma dopiero od wczoraj. Dziewczynka jest mądra. Quote
tekilla12 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Lunka juz po kapieli- troszke sie bala , ale... juz po :-) ....Pan kupil Lunce nowa zabawke.. gryzakiem sie znudzila .... Quote
tekilla12 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Dixuniu.... ..... .... trzymam kciuki za ciebie i ludzi ktorzy sie w koncu znajda.... spij dobrze malutka Quote
edek Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Cioteczki właśnie dostałam emaila od jubu zepsuł mu się samochód :(. Znowu szukamy transportu z Łowicza do Nowy Lubiel, kogo mogę jeszcze pytać o transport ??? PILNE !!!! Quote
edek Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='tekilla12']Lunka juz po kapieli- troszke sie bala , ale... juz po :-) ....Pan kupil Lunce nowa zabawke.. gryzakiem sie znudzila ....[/QUOTE] To Lunka już piękna i pachnąca :). To niech Państwo schowają gryzaka i wyjmą za jakiś czas to znowu będzie nim zachwycona ;) Quote
ania shirley Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Spróbuj na transportowym, ale ja bym nie liczyła na to , bo to mało typowy kierunek. Szukałam poza dogo - transport zwierząt w google, ale głównie krowy i trzodę chcą wozić, najlepiej Tirem. Mam mało czasu , bo dziś pracuję, ale jakby dłużej poszukać? Albo po zanajomych popytać? Quote
edek Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Ok poszukam jeszcze w google. Na znajomych jeśli chodzi o pomoc dla zwierzaków nie mam co liczyć :( Quote
ania shirley Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Znajomym można zaoferować korzyści finansowe. Niezbyt wielkie... Quote
kasiek. Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Jasza']Ze swoją Panią :-) Kosteczka :-) [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/811afc18b369bafb.html"][IMG]http://images46.fotosik.pl/1215/811afc18b369bafbgen.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] O taką Pixi chciałam zobaczyć :) a jesli chodzi o lek separacyjny to mój znajdulek tez tak ma i nie widzę światełka ,zeby to sie miało zmienić ,ale mój ma parę kilo ,to nawet jak sie zamienia w tajfun to i tak mam jeszcze gdzie mieszkać ;) ...ale zniszczenia były i są ,zjadł mi wszystko ,co było dostępne ,a skacze bardzo wysoko ,lub pogryzł w drobny mak ,śpi tylko jak jestem z nim w pokoju ,chyba ,ze na palcach wyjdę i sie nie obudzi ,ale nie wyje chyba nie potrafi ;) ale ja go znalazłam jak miał kilka miesiecy i nie wiadomo co on przeszedł ,ale nic dobrego ,z pozytywów po kilku miesiacach ciągłego sikania w domu i zero zrozumienia tematu wreeeszcie załapał i to już załatwione :) Quote
Aleksa. Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [URL="http://www.dogomania.pl/threads/205895-Pixie-%28teraz-Luna%29-wreszcie-w-DS-Dixie-chcia%C5%82aby-p%C3%B3j%C5%9B%C4%87-w-%C5%9Blady-siostry..."][IMG]http://img214.imageshack.us/img214/3350/dixie2.png[/IMG][/URL] Quote
edek Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 kasiek. dziękuje za pomoc na fb :) Aleksadra dzięki za banerek :) Quote
tekilla12 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Lunka- dzisiaj nie nasikala w domu !!! zaraz po jedzeniu zobila koopcie - no ale i tak dziewczyna uczy sie w expresowym tempie:-).. W dodatku zostala 2 h sama w domu i nic nie zniszczyla i sie nie zalatwila ;-) .Milosc czyni cuda.... Quote
edek Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Grzeczna niunia z niej :loveu::loveu::loveu: a nie mówiłam, ze dla człowieka szybko będzie się uczyć :eviltong: Quote
edek Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Aleksandra95']proszę, to od Ola164:)[/QUOTE] Ola 164 dziękuję :) Quote
ania shirley Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Czy to znaczy ,że już mogę zacząć oddychać? I przestać się denerwoawać? Luna to wyjątkowy pies. Ona musi mieć swojego człowieka. Po prostu na to zasługuje. Quote
Jasza Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Aniu, oddychaj! :-) Pixie jest cudna, mądra i grzeczna - jest dobrze a będzie jeszcze tylko lepiej! Quote
ania shirley Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Jasza']) Pixie jest cudna, mądra i grzeczna - jest dobrze a będzie jeszcze tylko lepiej![/QUOTE] Jak tak mówisz, to tak bedzie!;):lol::bigcool::bigcool::Cool!::Cool!: Quote
edek Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Incia']Dixie-pora na Ciebie![/QUOTE] Oj tak, najwyższa pora ! Quote
ania shirley Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Czemu ją wyganiacie??? Pojdzie w swoim czasie! Quote
sylwiaso Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Właśnie ciociu Aniu ,już chcą ją od ciotki zabierać!!!! Quote
kasiek. Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 info z domku -Luna "Witam! Chciałam się z wami podzielić szczęściem moim i Luny (Pixie). Luna staje się coraz bardziej radosnym psiakiem, bardzo się do mnie przywiązała i na razie nie odstępuje mnie ma krok :-) Przesypia spokojnie całą noc, na kocyku obok mojego łóżka. W chodzeniu po schodach też robi postępy, a dziś załatwiała się na dworze! Dam znać o dalszych postępach ;-) " oddychajcie spokojnie ,kciuki trzymajcie idzie ku dobremu ;) Quote
ania shirley Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 :loveu::loveu::cunao::bigcool::bigcool::laugh2_2::laugh2_2::sweetCyb::sweetCyb::iloveyou::iloveyou::cool2::cool2::Cool!::Cool!: Nie mam słów!:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts