Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nutusiu Sylwia kupi szelki u siebie w Łowiczu :)

Aniu szczegółów o której Pixol ma dojechać jeszcze nie znam.... dostałam sms, że zostanie zabrana ;)

Posted

Fajnie! Może się uda kupić szelki w paseczki - byłaby pamiątka, że Pixi była... Łowiczanką! ;)
Sylwia, kup jeszcze proszę podkłady higieniczne na drogę i może ze 4 rolki papieru kuchennego...
Figu, podaj proszę nr konta Twojej "skarbonki" ;)

Posted

Incia napisał(a):
Poszła właśnie stała za grudzień. Pixuniu - SZCZĘŚCIA!!!

Mało tego - Incia się nie pochwaliła, więc ja to zrobię! Pomimo, że Pixie jedzie do domku, Incia wysyła również na nią deklarację "na drogę"! Będzie na szeleczki ;) A od stycznia, zwiększa deklarację na Dixie z 20 do 30 zł - Dixol bardzo, bardzo dziękuje i też liczy, że niebawem pójdzie w domowe ślady siostry :)

Posted

Ellig napisał(a):
Pixi powodzenia!!!!!!!!!!!Wiedzialam,ze to Ty pierwsza pojedziesz do domku:)

To dobrze, że się nie założyłam, bo ja obstawiałam Dixie ;)

Posted

Musiałybyście skonfrontować czy o tej samej suni mówicie, bo ja głowy nie dam! ;)

Ellig - Twoim zdaniem to ta z prawej czy z lewej strony banerku w Edkowym podpisie to Pixie?...:evil_lol:

Posted

Nutusia napisał(a):
Musiałybyście skonfrontować czy o tej samej suni mówicie, bo ja głowy nie dam! ;)

Ellig - Twoim zdaniem to ta z prawej czy z lewej strony banerku w Edkowym podpisie to Pixie?...:evil_lol:

Oczywiscie z lewej strony:)

Posted

ania shirley napisał(a):
Nutusiu!!!!!:oops::oops:

Aniu ja juz wczoraj mowilam Nutusi, ze Pixie, teraz latwiej jest je rozroznic, ale jak byly mniejsze to rzeczywiscie mogl to byc klopot:)

Posted

Cioteczki mam takie pytanie. W związku z tym, ze psiaki są na bekę dostałam na emaila od niej umowę adopcyjną z jej danymi. I teraz mam pytanie Ciocia Tekilla jedzie z Pixie spisuje dane, ludzie się podpisują i co dalej jak to zrobić. Czy Tekilla ma się podpisać z upoważnienia ( czy wtedy by musiała mieć takie upoważnienie przy sobie ? ), czy wysłać pocztą tą umowę do beki, żeby się podpisała i odesłał do tych ludzi. Chodzi o to, żeby ta umowa miała moc prawną.

Posted

Bierzecie dwie umowy- jedna strona tzn Beka się podpisuje na obu. Obie umowy jadą do nowego domu gdzie na obu egz już podpsianych przez Beke podpisują się też nowi wlascicielie Pixi i jeden egz jedzie do Beki, jeden zostaje przy nowych właścicielach. To jak umowa poczta wysłana.

Posted

AniaiJanek napisał(a):
Bierzecie dwie umowy- jedna strona tzn Beka się podpisuje na obu. Obie umowy jadą do nowego domu gdzie na obu egz już podpsianych przez Beke podpisują się też nowi wlascicielie Pixi i jeden egz jedzie do Beki, jeden zostaje przy nowych właścicielach. To jak umowa poczta wysłana.

no tak, ale tu chodzi o to, że umowa NIE będzie podpisana prze Bekę, bo została wysłana mailem do osoby wiozącej psa.
Myślę że spokojnie można podpisać z upoważnienia (czasem tak robię), albo zabrać podpisane umowy tylko przez nowych właścicieli i odesłać im podpisaną 1 szt przez Bekę.

niegramotnie to napisałam, sorki

Posted

W tym wypadku należy je odesłać pocztą właśnie.

Sylwia, cerenia dawka 160, mniejsza na nie nie działa za nic. Nas dwie h przed podróżą i jak Ci się uda by po zjedzeniu nie latała tylko posiedziała z 40 minut w domu to by było super :) :*

Posted

a ja daję cinnarizinum (jeśli chodzi o objawy choroby loko a nie o to, że pies się po prostu boi) - działa niezawodnie. I pewnie dużo taniej wychodzi. Daję pół godziny przed drogą i jest ok :)