Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

Posted

[quote name='kasiek.']Ciotka edek 2x dałas to samo ogłoszenie to Dixi ,a gdzie druga
i proszę na FB cos więcej pisać niż "dziękuję" ,bo to będziesz pisać jak w domku będą

Przepraszam za pomyłkę wczoraj te kilka ogłoszeń robiliśmy przez 3 godziny i byłam już zmęczona. Kasiek. kurczę a co ja tam mam pisać..... nie mam doświadczenia z FB. Gdyby ktoś o coś pytał to przynajmniej miałabym co pisać.....

http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Pixie-ile-sie-mozna-blakac-po-swiecie,50871

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cioteczki coś się dzieje z ogłoszeniami na morusku, wczoraj było aktywne i wyróżnione na 14 dni a dzisiaj dostałam emaila, że ogłoszenie jest nieaktualne…. Nic z tego nie rozumiem…. Może jeszcze dostanę emaila aktywacyjnego ????

Posted

Sylwiaso przypominam się o te wymiary w kłębie.
Mam jeszcze jedną prośbę czy wstawiłabyś linki tych dwóch filmików ??? nie udało Nam się ich wstawić do ogłoszeń :-(, dodałabym ten link w tekście.

Posted

[quote name='edek']Przepraszam za pomyłkę wczoraj te kilka ogłoszeń robiliśmy przez 3 godziny i byłam już zmęczona. Kasiek. kurczę a co ja tam mam pisać..... nie mam doświadczenia z FB. Gdyby ktoś o coś pytał to przynajmniej miałabym co pisać.....

http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Pixie-ile-sie-mozna-blakac-po-swiecie,50871
Edek no może napisz o ich charakterze ,jak się lubią bawić ,takie różne ,czy chodzą na smyczy czy lubią spacery itp;) chodzi o to ,żeby sie cos działo..nie ważne czy pytają ..bo jak maja swoje psy i nikogo chętnego to nie będą pytać ale info moze byc...
dam Ci link do psa ,którym ja sie zajmuje i zobaczysz co ja piszę ....

Posted

kasiek. napisał(a):
Edek no może napisz o ich charakterze ,jak się lubią bawić ,takie różne ,czy chodzą na smyczy czy lubią spacery itp;) chodzi o to ,żeby sie cos działo..nie ważne czy pytają ..bo jak maja swoje psy i nikogo chętnego to nie będą pytać ale info moze byc...
dam Ci link do psa ,którym ja sie zajmuje i zobaczysz co ja piszę ....

Kasiek. Super to podeślij mi ten link, pomoże mi to bardzo. Jak wcześniej pisałam nie mam doświadczenia na FB ….. . Dzisiaj już coś napisałam….Jutro w środę i piątek będę miał co napisać ;)

edit: czy mogłabyś dodać też te fotki w ramkach na fb ???

Posted

edek napisał(a):
Aleksandra95 dziękujemy za zdjęcia. Aniu już dodałam do ogłoszeń :)

Proszę,a podoba się ? :lol: zrobiłam to w 2 minutki.:) dopiero uczę się tego programu.:)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Proszę,a podoba się ? :lol: zrobiłam to w 2 minutki.:) dopiero uczę się tego programu.:)

Pewnie, że się podoba, mi się wydają bardziej wyraźne. Ucz się ucz będę miała do kogo chodzić po prośbie hihihi

Posted

edek napisał(a):
Pewnie, że się podoba, mi się wydają bardziej wyraźne. Ucz się ucz będę miała do kogo chodzić po prośbie hihihi

okeej. :lol: tak, bo kontrast zmieniałam,światło,ramki dodałam. :p