ania shirley Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Olena84 napisał(a):Wespre Was, ale nie w tej chwili bo chyba czeka mnie hotelowanie kolejnego psa ktory wraca za tydzien z bdt i nie ma gdzie, nie chce nawet myslec jakie kwoty mnei czekaja. Wiec jesli cos sie uda i nie bede az tak obciazona finansowo bede wspierac panny i muszkieterow. Olena84! Dziękujemy!;) Quote
Nutusia Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Oleno - super! Życzę, żeby się wszystko dobrze ułożyło z Twoim podopiecznym. Nie tylko wsparcie finansowe nam potrzebne - duchowe także ;) Quote
Ellig Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ja tez jestem, pierwsze wsparcie poszlo, potem bedziemy dzialac dalej. Quote
Nutusia Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Bardzo, bardzo dziękujemy! :) Quote
santino Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Przelew poszedł Nutusiu :) Damy radę, bo co mamy nie dać ;) Quote
ania shirley Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Żeby jeszcze z domkami dobrze poszło.... Quote
Nutusia Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Aniu - wątpliwości zostawiaj za progiem tego wątku ;) Quote
ania shirley Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ja nie mam watpliwosci- no co Ty! Ja próbuje "zamówić"- Jak się cos mówi , to się tak dzieje! Takie małe czary:evil_lol:. Quote
mgie Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Naprawdę już ciężko się czyta te ciągłe tłumaczenia. W tym czasie można zrobić ogłoszenia. Quote
Nutusia Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Tak jest - mgie ma rację - dzięki, Kochana - co się stało to się nie odstanie - teraz otwieramy nowy rozdział i wszystkich chętnych - i tych wcześniejszych i tych, którzy dopiero się pojawili i pojawią - SERDECZNIE ZAPRASZAMY do współpracy i pomocy! Quote
sylwiaso Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Dzwoniła do mnie Koosiek i odpowiedziałam,że jak dług zostanie spłacony to dziewczynki zostaną!Chciałam,żeby Koosiek uzgodniła to z Wami a co do ustaleń z Nutusią to już nowy rozdział od 1.10!!Ile mnie to kosztowało zdrowia i stresu to już wiedzą osoby,których dobro dziewczynek jest najważniejsze!!! Quote
Nutusia Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Jeszcze raz Ci Sylwia dziękuję za kredyt zaufania! Quote
obraczus87 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Ponownie zapisuję się na ten wątek. Quote
Ellig Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 obraczus87 napisał(a):Ponownie zapisuję się na ten wątek. :):):):):):):):):):):):):) Quote
wawer Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 obraczus87 napisał(a):Ponownie zapisuję się na ten wątek. Ja też wrócę, ale najpierw poproszę o info - jaka jest sytuacja prawna suczek - kto jest ich formalnym właścicielem. Inaczej - kto ma ostateczny głos w sprawie ich losu? Quote
winter7 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 To ja spłacę 200zł z długu. Niech dziewczyny mają :) I nie wieszajcie już psów na koosiek (ale metafora :D), tzn. miała dobre chęci, ma dobre serce. W pewnym momencie wszystko wymknęło się spod kontroli. Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi. I trzeba o tym pamiętać. Quote
obraczus87 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Poniewaz Szaki nie potrzebowała pakietu ogłoszen :) na szczęście! Mogę oddać ten jeden pakiet dla jednej z Dziewczynek. Niestety w tym miesiącu jestem już w czarnej dziurze z wydatkami, dlatego nie dam rady sfinansować drugiego pakietu... Quote
Ellig Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 obraczus87 napisał(a):Poniewaz Szaki nie potrzebowała pakietu ogłoszen :) na szczęście! Mogę oddać ten jeden pakiet dla jednej z Dziewczynek. Niestety w tym miesiącu jestem już w czarnej dziurze z wydatkami, dlatego nie dam rady sfinansować drugiego pakietu... Fantasycznie , chyba Dixie nie ma ogloszen:) Quote
sylwiaso Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Winter7 Dziękujemy z całego SERCA!!!!!!!!!!!!! Quote
edek Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Witam nowo przybyłych :) winter7 nie wieszamy psów na koosiek , nie chcemy żeby dziewczynki trafiły do schroniska i też dziękuję za pieniążki na długi dziewczynek. koosiek dziewczynki zostały zaszczepione na wścieklizne i zabezpieczone przed kleszczami ( za wściekliznę wpłaciłam 40zł do Sylwiaso), za zabezpieczenie na kleszcze 30zł mój TZ zrobił przed chwilą przelew do Ciebie. Więc jak będziesz uaktualniać te rozliczenia to dopisz proszę. Dzisiaj to już padam i nie wiem czy pisałam, karmę dziewczynki na wrzesień mają. Quote
jukutek Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 romenka napisał(a):No to nie wiem jak teraz z moim bazarkiem zrobić? !!!! z tego, co kojarzę, bazarek był na spłatę długu - z takim założeniem m.in. ja na niego wchodziłam... Quote
winter7 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 Czy mam wysyłać pieniądze do koosiek czy do sylwiaso, bo już zgłupiałam. Proszę o pw z danymi do przelewu :) Quote
romenka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 jukutek napisał(a):z tego, co kojarzę, bazarek był na spłatę długu - z takim założeniem m.in. ja na niego wchodziłam... Dziewczyny czyli jest tak że od dzisiaj wchodzicie na czyste konto z pieniędzmi jakie od tej chwili udało Wam się zebrać, tak? W takim razie jeśli tak to i pieniążki z mojego bazarku dzielimy od razu na trzy skoro nie spłacamy żadnego długu TAK? Quote
Olena84 Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 romenka napisał(a):Dziewczyny czyli jest tak że od dzisiaj wchodzicie na czyste konto z pieniędzmi jakie od tej chwili udało Wam się zebrać, tak? W takim razie jeśli tak to i pieniążki z mojego bazarku dzielimy od razu na trzy skoro nie spłacamy żadnego długu TAK? Ja zrozumialam ze ten bazarek jest na splate dlugu Quote
romenka Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 I moim zdaniem edek nie powinna pokrywać kosztów szczepień , choroby... Nie igrajmy na jej miłości do tych suń! Ona i tak wiele robi dla nich! Karma też nie jest tania :shake: Quote
Recommended Posts