Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

Posted

Olena84 napisał(a):
Wespre Was, ale nie w tej chwili bo chyba czeka mnie hotelowanie kolejnego psa ktory wraca za tydzien z bdt i nie ma gdzie, nie chce nawet myslec jakie kwoty mnei czekaja. Wiec jesli cos sie uda i nie bede az tak obciazona finansowo bede wspierac panny i muszkieterow.

Olena84! Dziękujemy!;)

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak jest - mgie ma rację - dzięki, Kochana - co się stało to się nie odstanie - teraz otwieramy nowy rozdział i wszystkich chętnych - i tych wcześniejszych i tych, którzy dopiero się pojawili i pojawią - SERDECZNIE ZAPRASZAMY do współpracy i pomocy!

Posted

Dzwoniła do mnie Koosiek i odpowiedziałam,że jak dług zostanie spłacony to dziewczynki zostaną!Chciałam,żeby Koosiek uzgodniła to z Wami a co do ustaleń z Nutusią to już nowy rozdział od 1.10!!Ile mnie to kosztowało zdrowia i stresu to już wiedzą osoby,których dobro dziewczynek jest najważniejsze!!!

Posted

obraczus87 napisał(a):
Ponownie zapisuję się na ten wątek.

Ja też wrócę, ale najpierw poproszę o info - jaka jest sytuacja prawna suczek - kto jest ich formalnym właścicielem. Inaczej - kto ma ostateczny głos w sprawie ich losu?

Posted

To ja spłacę 200zł z długu. Niech dziewczyny mają :)

I nie wieszajcie już psów na koosiek (ale metafora :D), tzn. miała dobre chęci, ma dobre serce. W pewnym momencie wszystko wymknęło się spod kontroli. Wszyscy jesteśmy tylko ludźmi. I trzeba o tym pamiętać.

Posted

Poniewaz Szaki nie potrzebowała pakietu ogłoszen :) na szczęście! Mogę oddać ten jeden pakiet dla jednej z Dziewczynek. Niestety w tym miesiącu jestem już w czarnej dziurze z wydatkami, dlatego nie dam rady sfinansować drugiego pakietu...

Posted

obraczus87 napisał(a):
Poniewaz Szaki nie potrzebowała pakietu ogłoszen :) na szczęście! Mogę oddać ten jeden pakiet dla jednej z Dziewczynek. Niestety w tym miesiącu jestem już w czarnej dziurze z wydatkami, dlatego nie dam rady sfinansować drugiego pakietu...

Fantasycznie , chyba Dixie nie ma ogloszen:)

Posted

Witam nowo przybyłych :)

winter7 nie wieszamy psów na koosiek , nie chcemy żeby dziewczynki trafiły do schroniska i też dziękuję za pieniążki na długi dziewczynek.

koosiek dziewczynki zostały zaszczepione na wścieklizne i zabezpieczone przed kleszczami ( za wściekliznę wpłaciłam 40zł do Sylwiaso), za zabezpieczenie na kleszcze 30zł mój TZ zrobił przed chwilą przelew do Ciebie. Więc jak będziesz uaktualniać te rozliczenia to dopisz proszę. Dzisiaj to już padam i nie wiem czy pisałam, karmę dziewczynki na wrzesień mają.

Posted

romenka napisał(a):
No to nie wiem jak teraz z moim bazarkiem zrobić? !!!!

z tego, co kojarzę, bazarek był na spłatę długu - z takim założeniem m.in. ja na niego wchodziłam...

Posted

jukutek napisał(a):
z tego, co kojarzę, bazarek był na spłatę długu - z takim założeniem m.in. ja na niego wchodziłam...

Dziewczyny czyli jest tak że od dzisiaj wchodzicie na czyste konto z pieniędzmi jakie od tej chwili udało Wam się zebrać, tak? W takim razie jeśli tak to i pieniążki z mojego bazarku dzielimy od razu na trzy skoro nie spłacamy żadnego długu
TAK?

Posted

romenka napisał(a):
Dziewczyny czyli jest tak że od dzisiaj wchodzicie na czyste konto z pieniędzmi jakie od tej chwili udało Wam się zebrać, tak? W takim razie jeśli tak to i pieniążki z mojego bazarku dzielimy od razu na trzy skoro nie spłacamy żadnego długu
TAK?

Ja zrozumialam ze ten bazarek jest na splate dlugu

Posted

I moim zdaniem edek nie powinna pokrywać kosztów szczepień , choroby...
Nie igrajmy na jej miłości do tych suń! Ona i tak wiele robi dla nich! Karma też nie jest tania :shake: