Jump to content
Dogomania

Pixie (teraz Luna) w DS, Dixie (teraz Sasza) ma dom, za który trzymamy kciuki!

Recommended Posts

Posted

Jest jeszcze jedna sprawa. Chciałbym, żeby małe pojawiły się w niedzielę na festynie na Polach, może to jakaś szansa na domy dla nich... Może ktoś mógłby pomóc w transporcie z Pruszkowa i z powrotem? Marnie widzę znalezienie im domów do 29 maja za pomocą ogłoszeń w necie, miałam może dwa zapytania i to tylko o Dixie :( Aha, może ktoś ma dwie chusteczki "SZUKAM DOMU"? Ja nie mam już żadnej...

I jeszcze jedna kwestia - czy ktoś mógłby pomóc w transporcie karmy dla małych z Konstancina do Pruszkowa po poniedziałku?

Przeraża mnie ta sytuacja, nie wiem, co będzie, jeśli szybko nie znajdą domów :(

BTW, bardzo proszę o głosy na nr 2: http://www.dogomania.pl/threads/2059...1#post16801354
Dochód z tego bazarku mógłby pokryć część długu suniek...

• Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='koosiek']Edek, nie kupię im ogłoszeń na bazarku, bo dla mnie nawet te 26 zł to za dużo. Ogłaszam je sama, na tyle, na ile mogę.

Finanse suniek są tragiczne. A właściwie moje finanse. Miałam trochę problemów, moja sytuacja finansowa znacznie się pogorszyła, jestem strasznie zadłużona na moje psy... A perspektyw na domy dla suniek brak.

Rozliczenie wygląda tak:

[FONT=Comic Sans MS]WPŁYWY:
Katarzyna W. - 210 zł

WYDATKI: 446,31 zł
[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]
hotel 10.04 - 13.04 - 80 zł
hotel 13.04 - 16.04 - 58 zł
adresatki+szampon - 18,87 zł
szelki - 38,98 zł
allegro - 13,40 zł
[/FONT][FONT=Comic Sans MS]podkłady - 49,60
podkłady - 17 zł
podkłady - 75,46 zł
karma - 95 zł
RAZEM:
[/FONT][FONT=Comic Sans MS]- 445,56 zł[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]
210 zł
- 209,25 zł
- 445,56 zł
[/FONT]

Muszę jeszcze zwrócić Edek 75,46 zł za podkłady, a na poniedziałek muszę mieć 95 zł na karmę i kompletnie nie mam pojęcia, skąd te pieniądze wziąć...

Koosiek, nie zanotowałaś moich 50 zł, które przelałam na Pixe i DIxie :-( Wiem, że doszło, bo potwierdziłaś, ale dobrze by było, gdybyś jeszcze to wpisała.

Posted

W rozliczeniu wkradł się błąd łącznie na podkłady wydałam do tej pory 93,18 zl, do zwrotu jeszcze zostało 43,58zł. Teraz zamówiłam podkłady przez internet jest o wiele taniej, z tego rozliczę się dopiero pod koniec miesiąca, bo zamówiłam ich dużo i nie wiem ile zostanie.

Strasznie mi szkoda wydawania pieniędzy na podkłady , ale nie mam wyjścia sama folia nie daje rady przemaka, a pod spodem mam panele. Pixie jest jak na razie nie ugięta, często gęsto wychodzimy na spacerek rozbieram ją z szelek a ona idzie na podkład i robi siusiu, wychodzenie z podkładami jak na razie nie przyniosło skutku. Nie wiem, może jeszcze do tego nie dorosła.

Cioteczki proszę was bardzo o wsparcie finansowe ani koosiek ani ja nie jesteśmy wstanie finansować same wszystkich wydatków. Widzicie, że tyle co jestem w stanie sama udźwignąć finansowo to kupuję i nie proszę o zwrot ( do tej pory dokupywałam już kilka razy karmę , gryzaki, folie na podłogę, bo podczas zabawy jest darta ).

Może ktoś z Was ma większe szelki bo te już są dla nich za ciasne ???? :-(:-(:-(

Posted

[quote name='Lida']Koosiek, nie zanotowałaś moich 50 zł, które przelałam na Pixe i DIxie :-( Wiem, że doszło, bo potwierdziłaś, ale dobrze by było, gdybyś jeszcze to wpisała.

Strasznie Cię przepraszam, pamiętałam, żeby to zanotować i w końcu nie zapisałam... już poprawiam!

[quote name='Aleksandra95']Pomóc finansowo nie mogę,ale zamówiłam banerek ! śliczny jest ! od Ola164

Dzięki :)

[quote name='edek']W rozliczeniu wkradł się błąd łącznie na podkłady wydałam do tej pory 93,18 zl, do zwrotu jeszcze zostało 43,58zł.

Ale takie kwoty dostałam? 49,60 zł w pierwszym pw, 17 zł na wątku i 75,46 zł w drugim pw.[FONT=Comic Sans MS]
[/FONT]

Posted

koosiek te 17zł i 75,46 pisałam na wątku całe podsumowanie wysłałam w 2 pw, w pierwszym te 49,6zł ( które już do mnie wysłałaś ) i w drugim 43,58 zł. Nie bierz kwot z wątku bo pw z wątkiem się podublowały. Zostało 43,58zł

Posted

Mam taką prośbę czy udało by się komuś wydrukować dla mnie kilka ogłoszeń ( moja drukarka się zepsuła ) porozwieszała bym w sklepach zoologicznych na słupach i u weterynarzy. Mogłabym wydrukowane ogłoszenia odebrać z karmą lub w niedzielę jakby udało się załatwić transport na pola ????

Posted

Nie pisz mi takich rzeczy, bo jestem jeszcze przed pierwszą kawą i te cyferki latają mi przed oczami :D Ok, wierzę na słowo. Wczoraj wysłałam kwotę z pierwszego pw+17 zł, czyli 66,60 zł, zostaje 26,58 zł do przelania, tak?

Posted

[quote name='koosiek']Nie pisz mi takich rzeczy, bo jestem jeszcze przed pierwszą kawą i te cyferki latają mi przed oczami :D Ok, wierzę na słowo. Wczoraj wysłałam kwotę z pierwszego pw+17 zł, czyli 66,60 zł, zostaje 26,58 zł do przelania, tak?

Przelew do mnie nie dotarł jeszcze i nie wiedziałam ile przelałaś :) Tak zostało by 26,58 :)

Posted

Ja po prostu na pw pisałam już całe podsumowanie, żeby Ci ułatwić hihihi, a wyszło inaczej przepraszam chciałam dobrze a wyszło źle :(. Jak w niedzielę sie spotkamy to przekażę Ci te paragony ( nie mam teraz ani drukarki ani skanera ani ksero tragedia urządzenie wielofunkcyjne nam sie posypało )

Posted

Prosiłabym chociaż o 1 wydrukowane ogłoszenie. Ta Pani ze sklepu zoologicznego od której dziewczyny dostawały gifty ma dobrą rękę do adopcji, po za tym tam zaopatruje się praktycznie cały Pruszków bo ma tanio i wszystko :)

Posted

Dziewczynki już praktycznie opanowały komendę siad. Jak za mocno się gryzą to klaszczę i mówię spokój i też działa. Mądre są te dziewczynki. Moje koty też reagują na klaśnięcie i komendę np wyjść, do domu itp

Posted

[quote name='koosiek']Ok, to zaraz zrobię, tylko ja nie mam drukarki.[/QUOTE]

Kurcze to nie dobrze muszę pomyśleć gdzie mogłabym wydrukować :(

Posted

[quote name='Aleksandra95']Ile tych ogłoszeń potrzeba ? może u mnie coś tuszu zostało ? :roll:[/QUOTE]

Jedno chociaż, pójdę z nim na ksero :). Kurczę ale nie wiem, czy uda sie załatwić transport w tą i z powrotem na Pola dla dziewczyn :(

Posted

[quote name='edek']Jedno chociaż, pójdę z nim na ksero :). Kurczę ale nie wiem, czy uda sie załatwić transport w tą i z powrotem na Pola dla dziewczyn :([/QUOTE]

Dobra,to postaram się chociaż ze 4.:) ostatnio drukowałam 30,więc mam nadzieję,że tam coś jeszcze jest. :)

Posted

[quote name='Aleksandra95']Dobra,to postaram się chociaż ze 4.:) ostatnio drukowałam 30,więc mam nadzieję,że tam coś jeszcze jest. :)[/QUOTE]

O super dziękuję :). Mam nadzieję, że spotkamy sie w niedzielę, wstrzymaj się może do ostatniej chwili hihihih

Posted

[quote name='edek']O super dziękuję :). Mam nadzieję, że spotkamy sie w niedzielę, wstrzymaj się może do ostatniej chwili hihihih[/QUOTE]

Ale ja dzisiaj bym dala te ogłoszenia koosiek .:) a jest już plakat do pobrania ?

Posted

[quote name='Aleksandra95']Ale ja dzisiaj bym dala te ogłoszenia koosiek .:) a jest już plakat do pobrania ?[/QUOTE]

a ok :). to w razie czego może z karmą przyjedzie hihihi. Plakatu chyba nie ma. Ale może być tekst z tel. kontaktowym z allegro i ich zdjęcie to powinno wystarczyć. A jak Twój tymczasowicz, bo zgubiłam ten wątek ???