Rinuś Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 boshhh przez ile ja sie galerii musialam przekoprac zeby trafic do Ciebie i Erii:mad::mad::mad: jak dbacie o galerie ze nie ma Was na 1 stronie??:mad::mad::mad: wszystkiego naj ;*;* Quote
sota36 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 A tak przy swiecie fot dzis ni ma????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::placz::placz::placz::mad::mad::mad::shake::shake::shake: Quote
WinterGirl Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :loveu: cudna Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Kate I Luka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Niesłoneczne, ale mimo wszystko: DZIEŃDOBRY ;) Quote
eria Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Tak Pianka użyła właściwego określenia :evil_lol: cześć Zuzanki,mam nadzieje że foty z lasu przyniesiesz:cool3: Quote
zuzolandia Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='sota36']Zuziu- Ty moja mala Kobietko! Wsystkiego co najlepsiejsze dla Ciebie - me cudo - i Twojej Panci!!! Gucio Babelek I Dziekujemy !!!!!!! [quote name='Kate I Luka']Dla Zuzi i jej Pańci: Na Dzień Kobiet @--,--'-- Dla Was :) Gaston Dziekujemy !!!!!! [quote name='eria']ZUZOLA WKLEJEJ TE LEPCIEJSZE!!!!!! Nie wkleje bo ADIK mnie udusi :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Rinuś']boshhh przez ile ja sie galerii musialam przekoprac zeby trafic do Ciebie i Erii:mad::mad::mad: jak dbacie o galerie ze nie ma Was na 1 stronie??:mad::mad::mad: wszystkiego naj ;*;* Witanko;-) ....no coz tak sie złozyło ;-) ale podobno ostatni beda pierwszymi :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='evaxon']heloł Zuzole:p Hellloooo Tigrulki :loveu::loveu: [quote name='sota36']A tak przy swiecie fot dzis ni ma????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::placz::placz::placz::mad::mad::mad::shake::shake::shake: Ano przy swiecie fot NIET !!! [quote name='bGirl'] :loveu: cudna Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Dziekujemy za odwiedzinki :loveu::loveu::loveu: zapraszamy ponownie :loveu::multi: [quote name='bonita']Witanko Zuzolki :) Witanko kochaniutka :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 [quote name='Kate I Luka']Niesłoneczne, ale mimo wszystko: DZIEŃDOBRY ;) Hello hello złociutka Gastonkowa :loveu::loveu::loveu: [quote name='Pianka']Co za sexi zdjęcia w tym basenie:evil_lol: Tak seksowna kapiej w leczniczym szlamie hehe :evil_lol: [quote name='eria']Tak Pianka użyła właściwego określenia :evil_lol: cześć Zuzanki,mam nadzieje że foty z lasu przyniesiesz:cool3: Robaczku kochany :loveu: fotek ni ma ,nie chciało mi sie brac aparatu :eviltong: wogole mam dzisiaj dzien wielkiego lenia :evil_lol: Witam wszystkich milusiooooo :loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Na osłode działkowe fotki;-) ...;-)..... Quote
zuzolandia Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Dokładnie Bonitko ;-) .....chamster straszny z Toski heheh .... Quote
Alka Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 jakie słodkie modelki :loveu::loveu: Witajcie Zuzolki!:multi: Quote
eria Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 o kurcze! Tośka włazi Zuzance do d**** :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Patikujek Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 http://img105.imageshack.us/img105/1341/aa0145si2.jpg Matko jak ona słodkop tu wygląda:loveu: Quote
zuzolandia Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a):http://img105.imageshack.us/img105/1341/aa0145si2.jpg Matko jak ona słodkop tu wygląda:loveu: Witojcie u nos gryfno frelko :loveu::loveu: A co to za kudłatek w avatarze ???? Buziaczki :loveu: Słuchajcie kochane babeczki ....zycze WAM spokojnego i słonecznego weekendu :loveu::multi::loveu:...... do zobaczenia ;-) w poniedziałek :loveu: Dla mnie ten week to niestety -robota -:placz: Pozdrawiamy milusio !!!!!! Quote
eria Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 dzień dobry Zuzanki, szkoda że pracujecie :shake: mam nadzieję że jak będziesz mieć wolne to wybierzemy się na spacerek po halembskim lesie!! Quote
bonita Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Oj Zuzki znowu zapracowane:shake: A pogoda taka ładna wypadowa Quote
Kate I Luka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Witajcie zapracowane babeczki... Weekend w pracy, nie ma nic gorszego. Buziaki i pozdróffka :) Quote
Pianka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 zuzolandia napisał(a): ...;-)..... Czyżby Homo...?:lol: Quote
mar....ka Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Jak ja mam wolne to Ty pracujesz:mad: :mad: :mad: , mogłabys sie kochana dostosowac!!! A tak powazniej to pozdrowienia i mizianka dla Zuzolki. Pomysl o nowym sliniuchu, te ząbeczki heh.... Quote
e.v.a Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 zuzolandia napisał(a): ...;-)..... błeheheeh nie ma to jak miec boxia w doopie:lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 zuzolandia napisał(a):Na osłode działkowe fotki;-) ...;-)..... jakie 2 sliczne mordki:loveu::loveu::loveu: ps.zmowu musialam sie przekopywac przez kilka stron:mad::mad: Quote
Recommended Posts