eria Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Cześć Zuzanki :lol: śliczna ta fotka z drewnem :loveu: :loveu: Foxi by tam trzeba usadzić!!:cool3: Quote
zuzolandia Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Dziendoberek wszystkim;-) byłysmy dzisiaj połazic po polach co tez uwieczniłam na zdjeciach ;-) ..oto one ....... cdn..... Quote
zuzolandia Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 ciag dalszy ;-) matyldooooooo czy WAM tez dogo tak mullli ???:placz::placz: .......takie opoznienia w wysyłaniu wiadomosci to nie na moje nerwy:diabloti:........ Quote
Alicja Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale fajne foty:multi: Zuzol uczy sie chodzić na 2 łapkach;) Quote
Rinuś Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 wiatmy :) ale Zuzia slicznie wyglada :) a te włoski:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 cześć Zuzanki, fotki piękne jak zawsze,tylko dubelek ci sie zrobił :eviltong: Quote
sota36 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 CZesc!!!:):loveu::loveu::loveu:Czy Zuzia na pol etatu robi za drwala??? Quote
Dobcia Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 zuzolandia napisał(a): Zuzanka za kratami? Ona na pewno jest niewinna...niezasłużyła:evil_lol: Taki aniołek z niej:loveu: Cudne foteczki, jak zwykle zresztą:loveu: Quote
zuzolandia Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Witanko moje kochane kobitki ;-) korzystam z okazji ze dogo jakos tam chodzi i wrzucam foteczki z serii poscig pileczkowy Zuzolki ;-) ......heheheeee ....... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 zuzolandia napisał(a): .............;-)...........;-).............-)......... woooow....okazałe zwierzatko:loveu: a foto relacja z wyprawe w gory..ciekawa..ciekawa..... pozdrawiam Was cieplunio... Quote
eria Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 nooo Zuzka przekracza właśnie prędkość światła :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 zuzolandia napisał(a):Witanko moje kochane kobitki ;-) korzystam z okazji ze dogo jakos tam chodzi i wrzucam foteczki z serii poscig pileczkowy Zuzolki ;-) ......heheheeee ....... to kangur....??? u nas? w naszym klimacie??? i tak mocno owłosiony??? Quote
zuzolandia Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):to kangur....??? u nas? w naszym klimacie??? i tak mocno owłosiony??? Jedyny taki egzemplarz w Polsce :evil_lol: sprowadzony z północy Australi gdzie jest zimno :evil_lol: dlatego taki owłosiony eeheheheheheh :evil_lol: Eriaczku - oj przekroczyła heeh dobrze ze sobie futerka nie spaliła :evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Witaj Koffana Ineczko... Wreszcie zabrałam się za nadrabianie :) Zuzol jak zwykle kudełki z wiatrem unosi :) Quote
sota36 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Drugi briard , po Rinku (chyba???), ktoremu udalo sie przekroczyc bariere dzwieku! Quote
eria Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Zuzolka próbowałam wielokrotnie zrobić Ci taką przeróbkę jak u mnie,ale na długowłosym psie to totalnie nie wychodzi :shake: :shake: najlepiej na krótkowłosym, na dobku Jadzi wyszło bosko :loveu: Quote
Alicja Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 :multi::multi::multi:ale fastastyczna ...zajedwabista:multi: Quote
Rinuś Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 zuzolandia napisał(a): nie no Zuzia wyglada bosko jak biegnie:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
tygra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 łoj... demon prędkości - nie chciałabym stanąc na jej drodze Quote
Recommended Posts