zuzolandia Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 U nas tez zamullllone dogo dlatego idziemy spac .....;-) ...DOBRANOC..... Quote
Iza i Fidel Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Hejka,pobudka !! Ja systematycznie nadrabiam moja nieobecnosc u Zuzi (moja corka ma tak na imie :razz: ). Jestem na str.9 dopiero,ale jak fajnie sie oglada ! Zdecydowanie pieknie jej w zieleni i kwiatach:loveu: Niedlugo mam nadzieje wiosna,to i fotka pewnie bedzie na kazdej stronie:lol: Quote
Alicja Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Cześć Zuzolki ...nasze dogo wczoraj też było kulawe:shake: Quote
Alka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Witajcie ! Ale superancki wypadzik sobie zrobiliście :multi::multi: Quote
zuzolandia Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Iza i Fidel']Hejka,pobudka !! Ja systematycznie nadrabiam moja nieobecnosc u Zuzi (moja corka ma tak na imie :razz: ). Jestem na str.9 dopiero,ale jak fajnie sie oglada ! Zdecydowanie pieknie jej w zieleni i kwiatach:loveu: Niedlugo mam nadzieje wiosna,to i fotka pewnie bedzie na kazdej stronie:lol: Witanko kochani;-) .my dzisiaj dłuzej sobie pospałysmy i w sumie to jeszcze smigam w pizamce eheh 9 strona wow ..to juz nieduzo zostało ehhehe .....trzymam kciuki za wytrwałosc heehh choc w sumie 300 stron to nieduzo u niejakiej ALI R siedziałam chyba z tydzien zanim doszłam do konca:evil_lol: ehheeh Oj czekamy na WIOSNEEEE ! i te na te pikne foteczki :multi::multi: [quote name='Alicjarydzewska']Cześć Zuzolki ...nasze dogo wczoraj też było kulawe:shake: Dziendoberek złociutka :loveu::loveu::loveu: [quote name='Alka']Witajcie ! Ale superancki wypadzik sobie zrobiliście :multi::multi: Witanko;-) .takkkk jestem zadowolona :multi: od czasu do czasu taki niespodziewany i w sumie na wariackich papierach wypad to siuper sprawa:multi::multi: DOBRY DOBRY WSZYSTKIM;-) Quote
eria Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 ale piękny ten konik :loveu: cześć Zuzolki Quote
Rinuś Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Hej Zuzolki:multi::multi: a te koniki to skad sa??bo nie wracalam 2 strony wczensiej bo mi sie nie chce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 cześć Zuzolki, odmeldowujemy się i informujemy, że zaległości nadrobione:multi::multi::multi::multi: Quote
eria Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Rinuś napisał(a):Hej Zuzolki:multi::multi: a te koniki to skad sa??bo nie wracalam 2 strony wczensiej bo mi sie nie chce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: z Wisły są :p Quote
zuzolandia Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Na dobranoc domkowe marzenia .;-) .........hmmmmmmmmm........ Quote
Alka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='zuzolandia']Na dobranoc domkowe marzenia .;-) .........hmmmmmmmmm........ jak w bajce...:loveu::loveu: Quote
Dobcia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Jaki śliczny konik:loveu: Zaległości nadrobione;) I jak tu swojsko:loveu:Ah... no nie mogłyście wpaść?:mad:Tak blisko być, i nas nie odwiedzić... powinnam sie obrazić, ale na takie ślicznotki bym nie mogła:cool3::evil_lol: Quote
bonita Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Ale piękne, już zamykam oczka i tam jestem :D Dobranoc Zuzolki :) Quote
zuzolandia Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Imbir1 napisał(a):cześć Zuzolki, odmeldowujemy się i informujemy, że zaległości nadrobione:multi::multi::multi::multi: Cieszkamy sie bardzo Imbirkowa :loveu::multi::loveu::multi: Alka napisał(a):jak w bajce...:loveu::loveu: Nooooooo zgadzam sie kochaniutkaaaa :loveu::loveu: Dobcia napisał(a): Jaki śliczny konik:loveu: Zaległości nadrobione;) I jak tu swojsko:loveu:Ah... no nie mogłyście wpaść?:mad:Tak blisko być, i nas nie odwiedzić... powinnam sie obrazić, ale na takie ślicznotki bym nie mogła:cool3::evil_lol: Witaj nasza złociutka Jadziu:loveu: Gdybym była własnym transportem to pewnikiem skreciłabym do Zywca:loveu:.....ale wiesz co sie odwleczeeeee ......niech no tylko zrobi sie cieplej:multi::multi::multi: ;-) Quote
zuzolandia Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 [quote name='bonita'] Ale piękne, już zamykam oczka i tam jestem :D Dobranoc Zuzolki :)[/quot Takkk pieknieeee ;-) .....moze kiedys wyczaruje sobie taki domeczek :multi::multi: ..... Dziendoberek wszystkim;-) w przerwie miedzy jednymi opadami a drugimi poszlysmy na szybciutki lesny spacerek :multi: oto foty:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 :multi::multi::multi:Doberek Zuzolkowa ...ale ci sie chata wymarzyła...;) Quote
zuzolandia Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 .............;-)...........;-).............-)......... Quote
zuzolandia Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:Doberek Zuzolkowa ...ale ci sie chata wymarzyła...;) Doberek Ozzulkowa:loveu::loveu::loveu:.....nooooo...... w sumie nie taki wielki nakład finansowy ...troche desek ,szyb i czegos tam jeszcze eheh:loveu: Quote
Rinuś Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Zuzki jak moglyscie nie odpowiedzieci mi na pytanie??:mad::mad::mad::mad: Quote
e.v.a Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 :evil_lol: drewno na opal przed zimna zbiera?? czesc dziewczynki:multi: Quote
zuzolandia Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Rinuś napisał(a):Hej Zuzolki:multi::multi: a te koniki to skad sa??bo nie wracalam 2 strony wczensiej bo mi sie nie chce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Matyldoooo alez mi sie trafiła leniwa ogladaczka :evil_lol::evil_lol: Nie odpowiedziałąm bo zrobila to juz Eria :loveu: ......z Wisły Czarnej sa owe sliczne koniki .....:loveu: Quote
leemonca Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 jalkby co, to jestem tam obok w tym domku Quote
Alka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Witajcie Zuzulki!:multi: śliczne te leśne fotaski no i modelka oczywiście :loveu: Quote
sota36 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Skad ja znam te bale?????hmmmmm..... KOCHAMY WAS!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts