Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='eria']o w morde....zatkało mnie

Mnie też :evil_lol: :evil_lol:

[quote name='sota36']no popatrz - pisalam - ewenement! jak Alicja R.:) Niby fot nie ma , a galeria puchnie! I jeszcze w innych o tym glosno!!!

Do Alicji R to mi jeszcze bardzooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo dalekooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

:cool3:

[quote name='eria']

Jola- Kamcia za moją sprawą wkleiła do swojej hmmm"galerii" dwie foty!!!!!!!!!

Nie wiedziałam że gdy wstawię dwie foty to będzie taki szok :evil_lol:

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

Wejrzałach do tego rzdzadła ;-) i musza przyznac ze.......gryfno jezdem !!!!!! eheheheheh ......to zasługa tyj goracyj szekulady eheheh

A teraz chciałąm WAM pokazac CUDENKO !!!! ....Nie moge sie na tego Piknego Kawalera napatrzec .... taka miniaturka briarda ;-)

.......To OSKAREK ;-) od DAGI .....buchnełąm fote za zgoda włascicielki ;-) rozkoszny prawda ? ;-)

Posted

[quote name='Kamcia_14']Mnie też :evil_lol: :evil_lol:

Do Alicji R to mi jeszcze bardzooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo dalekooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

:cool3:

Nie wiedziałam że gdy wstawię dwie foty to będzie taki szok :evil_lol:ale idzie dobrze!!!!! Choc z drugiej strony wiesz, my juz stare baby sa (co niektore, inne młode - vide "eria" - ale tez marudza) i uwazaj na nasze serca! Bo my ...kardiologicznie slabszawe:):):) i cos nie ten tego...

Posted

[quote name='zuzolandia']Matyldooooooo z kim jo sie zadowom :evil_lol:
Zero samokrytyki ......wzlatuja na wyzyny ...ciekawe kiedy slecą ...ale bydzie huk heeheheh :diabloti:

uuuuuu ja huk to bydzie ...fesssssst!!!! bele niy za szybko!!

Posted

[quote name='zuzolandia']Coby nie było ze zabeblałyscie mi galeryjo wstawiom fotka na dobranoc

...........Dobranoc........

podejrzanie grzecznie leżą:evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']Coby nie było ze zabeblałyscie mi galeryjo wstawiom fotka na dobranoc

...........Dobranoc........
:loveu::loveu::loveu::loveu:to mi się podoba ;)
Zuzol jak tam Orfeusz;)

Guest Kamcia_14
Posted

Cześć Zuzolki ;) Tak się zastanwaiwm jak masz Zuzolkowa na imię :hmmmm:.

Posted

Witajcie kochane kobitki;-) ...myslałam ze dzisiaj bedzie kolejna nudna niedziela spedzona w knajpie ;-(( a tu trafiła sie okazja coby na kulig jechac ;-) no i załatwiłysmy se z Sabcia ,moja kumpela z pracy ze zwijamy sie o 12 i heja do WISLY ;-) ....oto skromna fotorelacja ;-)

huraaaaaaaaa jedziem w gorki ;-)

obie z Sabinka jestesmy ogromnieeeee zadowolone ...;-)

swieze górskie powietrze sprzyja małzenskiej miłosci ;-)

niestety nie na długo bo za chwile Adik zdradza mnie z moja przyjaciółka .........wrrrrrrrrrrr;-)

nie bede gorsza ;-) przygarnął mnie mój Dasiu;-)

mijamy urocze zakątki Wisły Czarnej ;-)

te oto sliczne koniki wiozły nasze grubasne dooopeczki heeh;-)

wodospad wiał chłodem ;-) ale była goraca atmosferaaa ;-) eheh

BYłO ZAJEDWABISCIE !!!!!!!!!

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='eria']hehehe to se znowu pozwole odpowiedziec : Ina ;)

Dziękuje bardzo :klacz::klacz:.

Posted

Masz śliczne zdjęcie z konikami :loveu: :loveu: :loveu:
a ten wodospad - nawet na zdjęciu zapiera dech!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: super wypad mieliście!!
tylko ten śnieg paskudny:diabloti:

Posted

Zuziaaaaa z nieba mi spadlas ;) w Rudzie Ślaskiej a dokladnie na ulicy ul. Rycerska 34, jest torba na lapopa w ktorej sie chyba zakochałam :D:D:D:D niestety do rudy mam z Tychów nie podrodze gdybys byla gdzies w okolicy tego sklepu i lukneła na ta torbe i napisala co o niej myslisz byla bym Ci badzo wdzieczna o tak same zdjeca zobaczyc to troche malo :( :):):):) a o to i ona :)
http://www.allegro.pl/item169517165_torba_do_notebooka_damska_jasno_niebieska_extra.html#photo

Posted

[quote name='zuzolandia']Witajcie kochane kobitki;-) ...myslałam ze dzisiaj bedzie kolejna nudna niedziela spedzona w knajpie ;-(( a tu trafiła sie okazja coby na kulig jechac ;-) no i załatwiłysmy se z Sabcia ,moja kumpela z pracy ze zwijamy sie o 12 i heja do WISLY ;-) ....oto skromna fotorelacja ;-)

o qrcze ale wam fajnie:placz: :loveu:
a widoczki piekne:loveu:

Posted

[quote name='basiulka22tychy']Zuziaaaaa z nieba mi spadlas ;) w Rudzie Ślaskiej a dokladnie na ulicy ul. Rycerska 34, jest torba na lapopa w ktorej sie chyba zakochałam :D:D:D:D niestety do rudy mam z Tychów nie podrodze gdybys byla gdzies w okolicy tego sklepu i lukneła na ta torbe i napisala co o niej myslisz byla bym Ci badzo wdzieczna o tak same zdjeca zobaczyc to troche malo :( :):):):) a o to i ona :)
http://www.allegro.pl/item169517165_torba_do_notebooka_da

Witaj .zaden problem podjade jutro i zobacze ;-)