Guest Kamcia_14 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='eria']o w morde....zatkało mnie Mnie też :evil_lol: :evil_lol: [quote name='sota36']no popatrz - pisalam - ewenement! jak Alicja R.:) Niby fot nie ma , a galeria puchnie! I jeszcze w innych o tym glosno!!! Do Alicji R to mi jeszcze bardzooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo dalekooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :cool3: [quote name='eria'] Jola- Kamcia za moją sprawą wkleiła do swojej hmmm"galerii" dwie foty!!!!!!!!! Nie wiedziałam że gdy wstawię dwie foty to będzie taki szok :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Wejrzałach do tego rzdzadła ;-) i musza przyznac ze.......gryfno jezdem !!!!!! eheheheheh ......to zasługa tyj goracyj szekulady eheheh A teraz chciałąm WAM pokazac CUDENKO !!!! ....Nie moge sie na tego Piknego Kawalera napatrzec .... taka miniaturka briarda ;-) .......To OSKAREK ;-) od DAGI .....buchnełąm fote za zgoda włascicielki ;-) rozkoszny prawda ? ;-) Quote
sota36 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Kamcia_14']Mnie też :evil_lol: :evil_lol: Do Alicji R to mi jeszcze bardzooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo dalekooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :cool3: Nie wiedziałam że gdy wstawię dwie foty to będzie taki szok :evil_lol:ale idzie dobrze!!!!! Choc z drugiej strony wiesz, my juz stare baby sa (co niektore, inne młode - vide "eria" - ale tez marudza) i uwazaj na nasze serca! Bo my ...kardiologicznie slabszawe:):):) i cos nie ten tego... Quote
eria Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='zuzolandia']Matyldooooooo z kim jo sie zadowom :evil_lol: Zero samokrytyki ......wzlatuja na wyzyny ...ciekawe kiedy slecą ...ale bydzie huk heeheheh :diabloti: uuuuuu ja huk to bydzie ...fesssssst!!!! bele niy za szybko!! Quote
zuzolandia Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Coby nie było ze zabeblałyscie mi galeryjo wstawiom fotka na dobranoc ...........Dobranoc........ Quote
bonita Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Śliczna dobranocka :D A ja dopiero przyszłam ;) Quote
eria Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='zuzolandia']Coby nie było ze zabeblałyscie mi galeryjo wstawiom fotka na dobranoc ...........Dobranoc........ podejrzanie grzecznie leżą:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='zuzolandia']Coby nie było ze zabeblałyscie mi galeryjo wstawiom fotka na dobranoc ...........Dobranoc........ :loveu::loveu::loveu::loveu:to mi się podoba ;) Zuzol jak tam Orfeusz;) Quote
Iza i Fidel Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 No prosze jak grzecznie pozuja!! Musze Fidziowi pokazac coby sie nauczyl ,hihihi:cool3: Quote
leemonca Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 czym je przekupiłaś, że tak pozują :evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Cześć Zuzolki ;) Tak się zastanwaiwm jak masz Zuzolkowa na imię :hmmmm:. Quote
eria Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 hehehe to se znowu pozwole odpowiedziec : Ina ;) Quote
zuzolandia Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Witajcie kochane kobitki;-) ...myslałam ze dzisiaj bedzie kolejna nudna niedziela spedzona w knajpie ;-(( a tu trafiła sie okazja coby na kulig jechac ;-) no i załatwiłysmy se z Sabcia ,moja kumpela z pracy ze zwijamy sie o 12 i heja do WISLY ;-) ....oto skromna fotorelacja ;-) huraaaaaaaaa jedziem w gorki ;-) obie z Sabinka jestesmy ogromnieeeee zadowolone ...;-) swieze górskie powietrze sprzyja małzenskiej miłosci ;-) niestety nie na długo bo za chwile Adik zdradza mnie z moja przyjaciółka .........wrrrrrrrrrrr;-) nie bede gorsza ;-) przygarnął mnie mój Dasiu;-) mijamy urocze zakątki Wisły Czarnej ;-) te oto sliczne koniki wiozły nasze grubasne dooopeczki heeh;-) wodospad wiał chłodem ;-) ale była goraca atmosferaaa ;-) eheh BYłO ZAJEDWABISCIE !!!!!!!!! Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='eria']hehehe to se znowu pozwole odpowiedziec : Ina ;) Dziękuje bardzo :klacz::klacz:. Quote
eria Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Masz śliczne zdjęcie z konikami :loveu: :loveu: :loveu: a ten wodospad - nawet na zdjęciu zapiera dech!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: super wypad mieliście!! tylko ten śnieg paskudny:diabloti: Quote
Basia&Safi Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Zuziaaaaa z nieba mi spadlas ;) w Rudzie Ślaskiej a dokladnie na ulicy ul. Rycerska 34, jest torba na lapopa w ktorej sie chyba zakochałam :D:D:D:D niestety do rudy mam z Tychów nie podrodze gdybys byla gdzies w okolicy tego sklepu i lukneła na ta torbe i napisala co o niej myslisz byla bym Ci badzo wdzieczna o tak same zdjeca zobaczyc to troche malo :( :):):):) a o to i ona :) http://www.allegro.pl/item169517165_torba_do_notebooka_damska_jasno_niebieska_extra.html#photo Quote
e.v.a Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='zuzolandia']Witajcie kochane kobitki;-) ...myslałam ze dzisiaj bedzie kolejna nudna niedziela spedzona w knajpie ;-(( a tu trafiła sie okazja coby na kulig jechac ;-) no i załatwiłysmy se z Sabcia ,moja kumpela z pracy ze zwijamy sie o 12 i heja do WISLY ;-) ....oto skromna fotorelacja ;-) o qrcze ale wam fajnie:placz: :loveu: a widoczki piekne:loveu: Quote
zuzolandia Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='basiulka22tychy']Zuziaaaaa z nieba mi spadlas ;) w Rudzie Ślaskiej a dokladnie na ulicy ul. Rycerska 34, jest torba na lapopa w ktorej sie chyba zakochałam :D:D:D:D niestety do rudy mam z Tychów nie podrodze gdybys byla gdzies w okolicy tego sklepu i lukneła na ta torbe i napisala co o niej myslisz byla bym Ci badzo wdzieczna o tak same zdjeca zobaczyc to troche malo :( :):):):) a o to i ona :) http://www.allegro.pl/item169517165_torba_do_notebooka_da Witaj .zaden problem podjade jutro i zobacze ;-) Quote
Basia&Safi Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 super :):):):):) bardzo ardzo dziekuje :):):):): napewno sie odwdziecze :):):) Quote
zuzolandia Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 .jeden konik ;-) i drugi konik ;-) i sniegggggggggg ;-) Quote
bonita Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ale fajnie ście mieli :) :) :) Jaki ładny kuń :D Dogo śię dziś muuuli u Was też? Quote
Recommended Posts