Guest Kamcia_14 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Hej zuzole :multi::multi::multi:. Przyszłam tylko na sekundę żeby przeczytać nowe posty i obejrzeć nowe foteczki ;) ;) Tak się chciałam zapytać kim jest ten taki bokserek :loveu:. Quote
eria Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 pozwolę sobie odpowiedzieć że ten bokserek to Tosia - SUCZKA od rodziców naszej Zuzolandii ;) Quote
zuzolandia Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Hello ;-) kilka foteczek z dzisiejszego spacerku ;-) No szybciej ...wychodzimy ???? Nareszcie mozna poszalec ;-) głupawki czas zacząć ....;-) heheeh .....ciag dalszy jutro ;-) ...troszku tych fociszy jeszcze jest heeheheh;-) WITAM WSZYSTKICH MILUTKOOOOO !!!!!!!!!!!!!! Quote
eria Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 WSTAWIAJ NATYCHMIAST NA KONKURS ZDJĘCIE LUTEGO ZATYTUŁOWANE "RZUT BOKSEREM" - MASZ MÓJ GŁOS! Quote
e.v.a Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='eria'] WSTAWIAJ NATYCHMIAST NA KONKURS ZDJĘCIE LUTEGO ZATYTUŁOWANE "RZUT BOKSEREM" - MASZ MÓJ GŁOS! :crazyeye: :evil_lol: :lol: prawie jak by na widly ja nadziala i rzucika:razz: suuuuupeeeerrrrrr Quote
sota36 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='eria'] WSTAWIAJ NATYCHMIAST NA KONKURS ZDJĘCIE LUTEGO ZATYTUŁOWANE "RZUT BOKSEREM" - MASZ MÓJ GŁOS! SUPER!!!!!! A jako ona agresywno!!! Po Tatusiu!! Nie, nie - moj po tatusiu, a Zuza po??? Panu!!! http://img394.imageshack.us/img394/9257/aa022ht7.jpg - zas lacie i szczewiki - jakie monotematyczne!!! Quote
zuzolandia Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Zuzol mo agresja nabyto po Panci ;-) eheheheheh Na konkurs powiadocie ???? Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='eria'] WSTAWIAJ NATYCHMIAST NA KONKURS ZDJĘCIE LUTEGO ZATYTUŁOWANE "RZUT BOKSEREM" - MASZ MÓJ GŁOS! Na mój głos możesz również liczyć :grins:. Quote
sota36 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='zuzolandia']Zuzol mo agresja nabyto po Panci ;-) eheheheheh Na konkurs powiadocie ???? PO PANU!!!!!! Tys jest jak Łowca!!!Meeeeee.. Quote
zuzolandia Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 i jak łowca meee;-) ida na rzez heheeh;-) niewiniatek ;-) Quote
eria Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 a tu o jakichś łowcach, rzeziach, niewiniątkach godają......no ja.... wczorej było o obcych... Quote
zuzolandia Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 No to damy jeszcze kilka;-) Quote
eria Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 krwi! krwi!!! ło matkooo !! wampiry!! te foty już nie takie fajne :D Quote
zuzolandia Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 [quote name='eria']ło matkooo !! wampiry!! te foty już nie takie fajne :D Do poniedziałku ZODNYCH FOT !!!!!!! łobraziłach siem :diabloti: Quote
e.v.a Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='zuzolandia']Do poniedziałku ZODNYCH FOT !!!!!!! łobraziłach siem :diabloti: pogieło cie?:icon_roc: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='zuzolandia']Do poniedziałku ZODNYCH FOT !!!!!!! łobraziłach siem :diabloti: a czemuz to??? dobry wieczór....:loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Czesc Zuzolki :multi: A mnie sie zdjecia podobaja i ja proestuje ze mam czekac do poniedziałku na nowe fotki :mad: Quote
eria Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 na mnie sie łobraziła !!! :diabloti: a jo miała na myśli że pierwsza porcja fot była lepsza niż druga :p napisałam że "te foty już nie takie fajne" a to oznacza że są fajne ale nie aż takie fajne jak pierwsze. Zuzolka, jednym słowem,czytaj ze zrozumieniem:diabloti: i nie marudź !! ino wstowej z pryczka i wklejej następne!! Quote
sota36 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Anak- Zuzola jest po szpinakowym calotygodniowym maratonie - zmeczona jest! Zelazo wyplukuje resztki energii!!! i tak jakos "dziwnie" czyta. Quote
eria Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 a czamu to ona szpinak cały tydzień jadła????????????????? :crazyeye: chyba żeby sprawdzić swoje samozaparcie.... Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='zuzolandia']Do poniedziałku ZODNYCH FOT !!!!!!! łobraziłach siem :diabloti: We mnie się bawisz :evil_lol: ? To że u mnie nie ma fot to nie znaczy że u ciebie ma nie być :evil_lol: Quote
eria Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='Kamcia_14']We mnie się bawisz :evil_lol: ? To że u mnie nie ma fot to nie znaczy że u ciebie ma nie być :evil_lol: Z TĄ RÓŻNICĄ ŻE U CIEBIE FOT NIE MA W OGÓLE A INA WKLEJA CODZIENNIE, A TERAZ TYLKO DWA DNI PRZERWY......... Quote
zuzolandia Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Czesc i czołem ;-) .mimo tego ze cosik tam wspominałam o fotkowym strajku ;-) postanowiłam wklepac kilka ;-) ze spacerku zozolowo=tosiowym ;-) ....... ......nio ...... WITAM WSZYSTKICH !!!!!! Quote
leemonca Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 BJUTIFULL!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts